neden hep son sansi vermek kadina düser???

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
41
Almanya
kalbimiz kirildiginda en ufak bir tartismada genelde erkek üste cikmak icin haksizda olsa sirf erkek diye karsidaki kadini incitiyor kadinin kalbi okadar kirilirki ama seviyodur ve erkek ileri gittigini düsününce kadindan son sans ister

siz olsaniz verirmiydiniz???

Ben dik kafalıyım , haklı olduğum bir konuda AsLa geri adım atmam . :umursamaz:

fedakar olmak hep kadina duser eger basta sen hep alttan aldiysan erkekte bunu biliyorsa yandin demektir bence en bastan tavrini koy kisilik ozelliklerinden odun verme canim

bir kadın istemedikçe,hiç kimse ona bişe yaptıramaz:delphin:
kadın şans tanımak istediği için bunu yapar:delphin:
eğer karşıdakinin onu gerçekten kırdıysa,üzdüyse,vs...ona kendini affettirmesini istediği için şans verir,affetmek istediği için...
eğer istemezse son noktayı tereddütsüz koymasını bilir:1closedeyes:

kalbimiz kirildiginda en ufak bir tartismada genelde erkek üste cikmak icin haksizda olsa sirf erkek diye karsidaki kadini incitiyor kadinin kalbi okadar kirilirki ama seviyodur ve erkek ileri gittigini düsününce kadindan son sans ister

o kadar çok verdim ki o şansları yine veririm heralde:bbo:

ßence doru ve düzqün bi erkek hata yapmazzz ve kadındanda zaten son 1 şans istemess..
egerrkii karşıdaki son şans isterse asla verilmemeli bence kızlarr..
ßende asla 2. hataya yer yoktur yani tek hatada çok sevsemde silerim..

erkekler odun oldukları için tartışma anında ipin ucunu kaçırabiliyorlardelikafadulden

biz "merahametli" varlıklarız... o yüzden affetmek zorunda olan genelde biz oluyoruzfisfisfis

seviyorsam veririm

erkek arkadasınız sizin tekrar bu konuda taviz verecegınızı bılıyor.oyuzden sucunu kabul etmıyor.
bu kacıncı hatası peki bunun gibi çok oldumu.. siz affettıkce sevgılınız yıne aynı hatayı yapacak ve yıne affedılmeyı bekleyecek.. bu sekılde bir ilişkı sizce ne kadar düzeyli? lackalaşmamışmı?!
yarın bu sevgılınızle evlendıgınızı varsayalım(ciddi dusunuyorsanız) .. ozaman sevgılınız demıcekmı - yaa zaten benı affetıp duruyordu sımdı bide nihaklıyız bosayamazda..nasılsa affedecek dıyıp hata ustune hata yapmayacakmı sizce??
size tek söyleyecegım suankı sevgılınız veya gelecekte olacak olan sevgılınızle olan ilişkılerınızde lutfen kendınızden taviz vermeyınkı,kıymetınız artsın.. siz onun peşinden değil o sizin pesınızden kossun..

Sabra bağlı...
Sabrım son sınırındaysa taşmışsa hiçbirşey yapamam... Yapmam da.
Erkek de kadın da alttan almasını bilmeli yere ve duruma göre...
Erkekler de herşeyden anlıyorlar da kendilerini deliliğe veriyorlar çoğu zaman...
:olmaz:
Ben de şamar oğlanı değilim sürekli ben sürekli ben... yerimseniben

erkeklerin o beyinlerinin geç büyüme sorunu yüzünden bunlar hep...:umursamaz:
bayanları anlamıyorlar anlamaya çalışmıyorlar....
sonra hata yapıp son şşans diye bayanlardan sevgi dilenirler
:kızgın:

hatanın boyutuna bağlı.. benm için önemliyse 'VERMEM'
ama sıradan bi konuysa düşünebilirim...

aldatma yalan disinda son sans verebilirim ama ben son sans istemem gururum engelliyo ne yazikki

her insan için son bir şans verilmelidir ,hakkıdır bence ama tabi olaya bağlı ..çok önemli bir vukuatı yoksa ..

Back
X