Neden her ay belirti yasiyoruz?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
323
106
53
29
Herkese selam 🌸 arkadaslar ben her ay hayal kirikligi yasamamak icin gercekten kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama belirtiler pesimi birakmiyor normalde 14. gunde yumurtlama olur diyorlar ama benim ki 12. gunde oldu simdi ustunden 6 gun gecti adet olmama ise 9-10 gun var. 2 gundur agzimda asiri kotu bi tad var ne yesem agzimin tadi bozuk midem bulanmiyor ama degisik bi tad var ve goguslerim de agri degilde cok sizlama var hatta anlik bi sizlama var bagiriyorum resmen. Sag kasigimda ara ara bi agri girip cikiyor yine dayanamayip test yaptim tabiki negatif. Gercekten kendimi dinlemek istemiyorum hamile sanmak istemiyorum ama belirtiler olunca insan umutlaniyor. Biliyorum yine adet olurum kesin ama sizede boyle oluuor mu? Neden bu belirtileri yasiyoruz? Evlenmeden oncede yumurtlama sonrasi boyleydide fark mi etmiyorduk? Siz ne dusunuyorsunuz biraz dertlesmke istiyorum

Hiç sanmıyorum evlenmeden önce böyle olduğunu çünkü evlendikten sonra vücut başarana kadar her ay gebelik için çalışıyor. Kendime dikkat ediyorum evlenmeden önce meme ucum bile yoktu şimdi baktığımda ne kadar geliştiğini görüyorum 1 sene içinde ve ben erken de evlenmedim aslında 30'a geldim sayılır. Valla ben de aynı durumdan muzdarip biriyim:) bir de kimyasal gebelik çok yaşadım ve her seferinde farklı belirtiler yaşadım 😂 ama sonuç elde var sıfır:)

Hiç sanmıyorum evlenmeden önce böyle olduğunu çünkü evlendikten sonra vücut başarana kadar her ay gebelik için çalışıyor. Kendime dikkat ediyorum evlenmeden önce meme ucum bile yoktu şimdi baktığımda ne kadar geliştiğini görüyorum 1 sene içinde ve ben erken de evlenmedim aslında 30'a geldim sayılır. Valla ben de aynı durumdan muzdarip biriyim:) bir de kimyasal gebelik çok yaşadım ve her seferinde farklı belirtiler yaşadım 😂 ama sonuç elde var sıfır:)
Ama gercekten cok ilgin hani once dedim olmasini istedigim icin kaptirip oyle saniyorum ama yemin ederim hic bu ay takmayacaktim bi anda belirtiler cikti ve senin gibi elde sifir olacak biliyorum🥲 gercekten cok degisik ya memelerin buyumesi sizlamasi bulantilar agrilar ne istersen o var bi bebek yok😅

Selam kızlar ,

Kaldınız mı Hamile durum ne ? 🫠 ben bu ay bilmiyorum bugün yarın hasta olmam lazım kasıklarım da bi ağrı var ama daha gelmedi. bende her ay kendimi dinlenmekten sıkıldım.

Back
X