- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
Evet sorunum bu, basima kotu ne gelirse gelsin icinden iyi bir sey ayiklayip mutlu olmaya calisiyorum ve oluyorum da.
Ama kotu sey her zaman baskin taraf oluyor bu sayede de uzuluyorum.
Her zaman bu boyle idi. Arkadas ortamlarimda, aile icinde.
Ozellikle zamaninda bu huyum yuzunden cok uzuldum arkadas konusunda.
Hep en saf, en iyimser yaklasan ben oldum ve sonunda husrana ugrayan da.
Koru korune guveniyorum herkese, en buyuk hatam bu.
Oyle bir hal aldi ki, yasanan kotu olaylarda iyi bir sey yoksa bile aman olsun gecer, moduna gectim.
Kotu bir sey olduysa, bunun kotu oldugunu ve icinde iyiligin aranmamasi gerektigini anlamak, bilmek istiyorum artik.
Ortada bir kotuluk varsa sakin kalmak degil, ben de tepkimi, bazen sinirimi belli edebilmek istiyorum.
Bu kadar Pollyanna olmak beni yoruyor artik.
Bir sey kotu ise kotu, iyi ise iyidir.
Bazen en azindan iyi olaylarda kotu, felaket seyler arayan tiplerden olmadigima seviniyorum ama kotude kotudur yani iyi ne bulup cikariyorum ben de anlamadim vallahi
Deli miyim ki
Yoksa bu yaptigim dogru bir sey mi?
Ama kotu sey her zaman baskin taraf oluyor bu sayede de uzuluyorum.
Her zaman bu boyle idi. Arkadas ortamlarimda, aile icinde.
Ozellikle zamaninda bu huyum yuzunden cok uzuldum arkadas konusunda.
Hep en saf, en iyimser yaklasan ben oldum ve sonunda husrana ugrayan da.
Koru korune guveniyorum herkese, en buyuk hatam bu.
Oyle bir hal aldi ki, yasanan kotu olaylarda iyi bir sey yoksa bile aman olsun gecer, moduna gectim.
Kotu bir sey olduysa, bunun kotu oldugunu ve icinde iyiligin aranmamasi gerektigini anlamak, bilmek istiyorum artik.
Ortada bir kotuluk varsa sakin kalmak degil, ben de tepkimi, bazen sinirimi belli edebilmek istiyorum.
Bu kadar Pollyanna olmak beni yoruyor artik.
Bir sey kotu ise kotu, iyi ise iyidir.
Bazen en azindan iyi olaylarda kotu, felaket seyler arayan tiplerden olmadigima seviniyorum ama kotude kotudur yani iyi ne bulup cikariyorum ben de anlamadim vallahi
Deli miyim ki

Yoksa bu yaptigim dogru bir sey mi?