Neden her seyin iyi tarafina bakiyorum?

Pozitif olamk, olaylara iyi tarafından bakmak iyidir. Evrene pozitif enerji gönderir iyi şeyleri çekersin kendine.
10 gün önce eşimin çalıştığı şirket battı. Dünya çapında iş yapan, tüm dünyada 70 bin kişilik personeli olan bir firmaydı. Hayırlısı olsun dedim hep. Yeni şeylere kapı açar bu durum diye düşündüm. Açtı da. 10 gün içinde bambaşka şeyler düşünür olduk.
Sen insan bazında düşünüyorsun ama farkı yok inan. Olumlu düşünmek, pozitif bakmak her zaman olumlu şeyler getirir insanın hayatına.

Umarim esinizin isi yoluna girer daha guzelleri olacagina eminim.
Aslinda insan bazi degil sadece bu sekilde ornek verdim simdilik :)

Umarim esinizin isi yoluna girer daha guzelleri olacagina eminim.
Aslinda insan bazi degil sadece bu sekilde ornek verdim simdilik :)

İnsan hayatı işte. Ne olacağı belli değil. Hayırlısı olsundemek en güzeli.

Diyorum ya olumlu düşünmek iyidir, pozitif enerjiyi çeker. İyi düşünmek, iyi niyetli olmak hiç bir şey laybettirmez insana uzun vadede.

İnsan hayatı işte. Ne olacağı belli değil. Hayırlısı olsundemek en güzeli.

Diyorum ya olumlu düşünmek iyidir, pozitif enerjiyi çeker. İyi düşünmek, iyi niyetli olmak hiç bir şey laybettirmez insana uzun vadede.

Evet tabi ki oyle aksini asla iddia etmedim ama zamaninda iyi niyetim cok suistimal edildi, bazi seylerin ya da bazi insanlarin kotu olduguna inanmak istemedim denebilir

Her zaman Pollyanna olmayın. Bu bazı şeyleri görmenizi engeller.
İnsanlar iyiyi de kötüyü de görebilmeli... Şükür başka bir durum. Hani elindekilere şükür etmekle, kötü bir durumdan iyiyi çıkarmak farklı şeyler... Genelde karıştırılır da ondan belirtiyorum.

Yani kötüyü de görebilin, saf iyilik de saf kötülük de karşı olduğum şeyler. Ying yang felsefesi güzeldir ;)

Her zaman Pollyanna olmayın. Bu bazı şeyleri görmenizi engeller.
İnsanlar iyiyi de kötüyü de görebilmeli... Şükür başka bir durum. Hani elindekilere şükür etmekle, kötü bir durumdan iyiyi çıkarmak farklı şeyler... Genelde karıştırılır da ondan belirtiyorum.

Yani kötüyü de görebilin, saf iyilik de saf kötülük de karşı olduğum şeyler. Ying yang felsefesi güzeldir :KK66:
Aynen oylee, tesekkurler :)

Bence gayet güzel bir huy. Ya tam tersi olsaydı küçük şeyleri büyütüp illa mutsuz okacak insanlarıda görüyoruz. Yada gerçekten iyi niyetle yapılmış birşeyin altında kötülük fesatlık arayanlarıda. Keşke bütün insanlar sizin gibi düşünüp mutlu ve pozitif olabilse. Bende sizin gibiyim çünkü kötü olaylarda bile mutlu olacağım birşeyler bulurum iyi tarafından bakmaya çalışırım. Bu yüzdende hayatı kendime zehir etmiyorum. Mutluluğun sırrı bu bence.

Back
X