Merhabalar.
5 yıllık bir ilişki, nişan olayları falan ve başkasına aşık olduğu için terkedilme.
Bitti gitti. Üzüldüm bunalıma girdim. En dibi gördüm ama toparlandim çok şükür.
2 aydır nisanliyim. Çok şükür çok mutluyum. Iyi ki bitmis iyi ki şimdiki nisanlim karşıma çıkmış diyorum.
Ama eski nisanlim aklima gelmezken unuttum ina karsi ne bur nefretim nede sevgim var notr duygular.
Uyurken güzel günleri, düğünümü, onunla gecireceğim mutlu günleri düşünüp uyurken neden eskisi hergün ama hergün hiç aksatmadan rüyama girer.
Artık kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden oluyor. Bazen kendimi nisanlima karşı suçlu bile hissediyorum.
Ayrıldıktan ne kadar süre sonra nişanlandınız?
Kanayan yananı kapatmak için şimdiki nişanlını bant olarak kullanmış olabilir misin((
farkında değilsindir belki bunun
Yolun açık olsun inşallah
Baya da olmuş aslında ama belki nişanlılık dönemi benzer şeyler yaşandığı için farkında olmadan aklınıza geliyordur ordan da rüyanıza. Sonuçta rüya bu neler neler görüyoruz ay yine onu gördüm diye kafanıza takmayın zamanla geçer inş.2 sene oluyor
Baya da olmuş aslında ama belki nişanlılık dönemi benzer şeyler yaşandığı için farkında olmadan aklınıza geliyordur ordan da rüyanıza. Sonuçta rüya bu neler neler görüyoruz ay yine onu gördüm diye kafanıza takmayın zamanla geçer inş.
Canım o bilinçaltıyla alakalı bir durum. Kendini suçlu hissetme, kafana da takma. Bu durumdan da kimseye söz etme yargılar, yanlış anlarlar. Zamanla geçer üzülme. Sen kendini görmemek için şartlasan da bilinçaltın sana oyun oynuyor. Dediğim gibi geçer yakında... Nişanlınla güzel günler yaşarsın inş
nişanlandınız ayrıldınız iki yıl sonra birini buldunuz tekrar nişanlandınız.çok şanslı bir insansın.bence eskiyi unut
Ama bu adı üstünde rüya canım istem dışı olan bir durum. Senin bu durumda yapabileceğin bir şey yok ki...Nisanlimla aynı sehirde degiliz hergün ruyamda görüyorum seni sen beni neden hic gormuyosun yoksa beni ozlemedin mi falan diye sakalasir benimle, o beni görürken ben başkasını görüyorum. Ins dediginiz gibi gecer bir an önce
Ama bu adı üstünde rüya canım istem dışı olan bir durum. Senin bu durumda yapabileceğin bir şey yok ki...
bu ikinci kişiyle nasıl tanıştın arkadaş ortam mı ?Teşekkür ederim. Unuttum aslında. Ona dair hic bişey hatırlamıyorum bile okadar derinlwre gommusum onu
Kafaya taktıkca daha fazla aklında yer edebilir. Farklı şeyler düşünmeye devam et yine de. Buna takılmaHaklısınız
bilinç altıMerhabalar.
5 yıllık bir ilişki, nişan olayları falan ve başkasına aşık olduğu için terkedilme.
Bitti gitti. Üzüldüm bunalıma girdim. En dibi gördüm ama toparlandim çok şükür.
2 aydır nisanliyim. Çok şükür çok mutluyum. Iyi ki bitmis iyi ki şimdiki nisanlim karşıma çıkmış diyorum.
Ama eski nisanlim aklima gelmezken unuttum ina karsi ne bur nefretim nede sevgim var notr duygular.
Uyurken güzel günleri, düğünümü, onunla gecireceğim mutlu günleri düşünüp uyurken neden eskisi hergün ama hergün hiç aksatmadan rüyama girer.
Artık kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden oluyor. Bazen kendimi nisanlima karşı suçlu bile hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?