Neden herkes aynı şeyi soruyor

Açılın Çerkes ( Adige ) kızıyım.

Kim demis Cerkes kizlarinin belirgin özellikleri yoktur?

Pardon ?

Görmek icin tv kanallarini acabilirsiniz.

Çerkes oldugunu defalarca dile getiren Elçin Sangu

Turkiyeyi ilk defa temsil eden anadili gibi Adıgabze konusan , Ataturk un Ece si Wubih Keliman Halis.

Türk mankenlerin neredeyse tamami.

Filiz Akin, Emel Sayın (Abaza cerkes ) , Berguzel Korel

Derya Arbaş, Hadise, Asuman Krause, Deniz Akkaya, Setenay Inal...

Rusya da yapilan guzellik yarismalarinda her daim 1. ve 2. ligi elinden dusurmeyen Adigey Cumhuriyeti.

Sarışın , Beyaz Tenli , muhakkak ince belli , egitimli.

Iki Rus Çarının, 4 Osmanli padisahinin eşleri. Haremin gözdeleri.

Adına guzelligine ithafen Türkçe ve Yunanca sarkilar yazilan, Rusya da heykeli dikilen,

Ozbek, tatar minimum asyatik halklar ile genetik kulturel bir bagi olmayan kizlardir.

Kaynakca olarak Evliya Celebi ve Ilber ortali ile Fransiz yazarlar (Fransizca da Cerkes kizi gibi deyimi vardir. )

Sizi cerkese benzetiyorlarsa onur duyun.

Beyaz tenli ve ince belli, zarif birisinizdir.

Maf.

Gurur duyulması gereken bir şey varsa oda bilime topluma insanlığa faydası olmaktır. Dış görünüş ne olursa olsun insanın iç donanımıdır önemli olan. Irkın ırka üstünlüğü yoktur. Bununla ilgili çok güzel bir hadisi şerif vardır. Kendinizi geliştirmeye yönelik araştırmalar yaparsanız belki onu da öğrenirsiniz....

Yani diyorsunuz ki, Çerkes kızlarının belirgin özelliği ünlü olmalarıdır.
Saydığınız kadınların ünlü olmak dışında hiçbir ortak noktası yok da çünkü.
Yani "Filiz Akın ile Bergüzar Korel ne açıdan benziyor, Deniz Akkaya ile Emel Sayın'ın ortak özelliği nedir" deseniz vereceğim tek cevap: Ünlü olmaları.
Asuman Krause ve Hadise şokta şu an.

Ama hadise ince belli olduğunu duyduğu için şoktadır bence....

cerkes kızları ve cerkes unlulerı dıye gırdım baktım hepsının gozlerı renklı ve yuz tıplerı altın orana yakın oval tip elmacık kemıklıler fızıksel ortak ozellıklerı sanırım bu
gercekten guzellermıs haklarını vermek lazım

Ben karadenizliyim fakat beni de çerkes sanan bir kaç kişi oldu. Çerkes olsaydım ünlü olur muydum acep

Çerkesler çok guzel oluolar.Gözlerı genelde renklı oluo.Harıka bi fızıklerı oluo.Belkı sızi bu sebepten dolayı benzetıolar.

Bi arkadasim vardi esmer cekik gozluydu.. baska bi cerkez arkadasim sarisin mavi gozluydu..

Birinin çerkes olduğu nasıl anlaşılırki bilemedim bide bu kadar eminler , Karadenizli falan deseler tamamda :)

bana memleket konusu açılınca ben söylemeden karadenizli misin rizeli misin. diye.

burnumun büyüklüğüne o kadar alışmışım ki unutmusum onlar öyle tahmin edince burnumun büyüklüğünü hatırlıyorum.
yapmayın burnumu hatırlamayın bana diyorum ic sesimle.

Seni çok iyi anlıyorum şekerim , eşim Rizeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…