Neden herkes aynı şeyi soruyor

Teşekkür ederimm
Bir Deniz Akkaya değiliz ama istesek oluruz bence. 3-5 ameliyatla "çerkes güzeli" olmak mümkün
ay ahahahahahaha yaniiii eski halini de bilmesek. Mesela turkan şoray hanimefendi çingene ymis. Cerkes diyorlardi. Değil ama. Herhalde bütün ünlüler guzeller çerkes yazik ulkenin gercek güzellerinin pabucu dama atıldı nasibimizi aldik biz asyalilar da

Bende çerkesim ama çerkes olduğumu anlayıp aa sen çerkes misin diyen olmadı. Gözüm renkli değil belim de öyle çok ince değil ondan mı acaba Bu memleket, yöre işleri vs fazla takılmamak lazım buna. Her yerin iyisi de vardır kötüsü de. 2 kardeşin suratı, huyu, suyu birbirine benzemezken çerkes kızlarının hepsi mi benzeyecekmiş?

Konuyu ve Çerkez kızlarıyla ilgili destansı yorumu okuyunca eski işyerimde kendine çiçek gönderen bir arkadaşım vardı o geldi aklıma(Dikkat ironi içerir)Güzeller güzeli ünlü Rus model Irına Shayk ‘Beni Türk’e benzetiyorlar,ben bir Tatar kızıyım’demiştir.Ozbek, tatar minimum asyatik halklar ile genetik kulturel bir bagi olmayan kizlara da benden selam olsun.
Dipnot:Babam Tatar.

Kız seçmece onlar, ünlü oldukları için zaten , yoksa her toplum gibi güzeli de çirkini de var, ama genellikle kemikli bir yüz yapısı olduğu doğru. Bu bazen burunda, bazen elmacık kemiklerinde bariz ortaya çıkıyor.

hacı abla naptın gözünü seveyim ya

ben de kimliğimi göstertiğim halde Türk müsün diye soranlara sinir oluyorum.

Uzun ve sert mizaçlı oluyorlar ondan mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…