Ne güzel söylemişsiniz. Konu sahibi bunu dikkate almalı, sevgisi ve vicdanı varsa kendiliğinden hersey.Sevgi ilgi gormek, muhabbet etmek icin herseyi 4 4 luk yapiyor olmaniz gerekmiyor yani yapmak istiyorsaniz yapin tabi ama bu onunla alakali birsey degil. Eşinizin karakteri ve içinden gelen sevgiyle alakali tamamen.
türkçe karakteri olan bir klavye yükleyinMerhaba arkadaslar gece gece canim sikildi
zaten bu sekilde olacagimizi bende basindan bilseydim evlenmezdim insanlar yüzlerink icine girince belli ediyor zaten öyle olsaydi sorunlu hicbir evlilik olmazdi diye düsünüyorumNeden evlendiniz peki boyle biriyle?
Kimsenin hayati dort dortluk degil ki size yansittiklari kadarini biliyorsunuz sadece en basitinden bir arkadasim bugun hikayesinde paylasmis canim kocamin sevgililer gunu hediyesi diye pahali bir saat ve parfumu fakaatt isin aslini biliyorum adam asiri ilgisiz eline para dahi vermeyen surekli asagilayan birisi cocuklarini doktora bile goturmez evle karisiyla ilgilenmez sadece arada boyle kadini susturmak icin biseyler alir tatile giderler o da kendi istedigi icin, kimsenin yansittigina inanmayin kendi evliliginiz ile mutlu olmaya calisin sorun nerde onu bulun ve duzeltmeye calisin birbirinizle konusun ama kiyaslama yapmayin lutfen belkide baskalarida sizin evliliginize ozeniyordur
Ne güzel söylemişsiniz. Konu sahibi bunu dikkate almalı, sevgisi ve vicdanı varsa kendiliğinden hersey.
Bana da tam tersi herkes mutsuz geliyor herkesin hayati cok tek duze herkes yasamak icin yasiyo gibi geliyor bana ben karamsarim heralde
Sevgi ilgi gormek, muhabbet etmek icin herseyi 4 4 luk yapiyor olmaniz gerekmiyor yani yapmak istiyorsaniz yapin tabi ama bu onunla alakali birsey degil. Eşinizin karakteri ve içinden gelen sevgiyle alakali tamamen.
Bir de başkalari mutsuz olsa ne olacak ki mesela? Tamam kimisi de mutlu degildir ve mutluymuş gibi gosteriyordur ama fatma mutsuz, fatmanin kocasi onunla ilgilenmiyor ohh yalniz degilim diyip mutlu mu oluyorlar anlamiyorum yani mutsuzluğa yandaş bulunca daha cekilebilir oluyor demek ki bazilari icin.
Ben mutsuzsam, aa nasilsa fatmanin da kocasi ilgisizmiş diye mutlu olamazdim, ilgisizlik beni mutsuz etmeye devam ederdi.
türkçe karakteri olan bir klavye yükleyin
Hiç olmuyor ya
Konuya gelince insanların hayatlarına bakıp mutsuz olacağınıza kendi hayatınıza odaklanın
Bazende hiç bişey göründüğü gibi olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?