Neden herkes mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
Merhaba arkadaslar gece gece canim sikildi dertlesmek konu acmak istedim konu basliligindan da anlasildigi üzere cevrmdeki tanidiklarim evliliklerinde hep mutlu kocalari agizlarinin icine bakiyor resmen öyle ne dese onu yapiyorlar esleri cok kiymetli kirmiyorlar ne güzel cok imreniyorum evliliginde öyle olmasi gerek zaten kiskanmiyorum ama iste insanda kendi esinden görmeyince zoruma gidiyor esime kiziyorum benim kocam ilgisiz alakasiz o daöyle olsun istiyorumki halimi hatrimi sorsun güleryüz istiyorum farkli olalim evde ben bunlari haketmedugumi düsünüyürum cok tartisiyoruz olur olmadik sebeplerden kalbini cok kiriyor. becriksiz bi insanda degilim dört dörtlük yapmaya calisirum evet bazi dertleri görünce sükrediyorum benim derdimde dertmiki diyorum canim cok sikiliyor morlaim col bozuk bi aikil verin

Neden herkes mutlu demek yerine ben neden mutsuzum deyin hayatınızdaki olumsuzlukları çıkarın. Başkalarının mutluluğunu kıskanmak sizi daha mutlu yapmaz tam tersi daha mutsuz yapar. Sizde mutlu olun hayatınızdaki mutsuzluk getiren şeyleri değiştirin, eşinizse bu onuda değiştirin.

Sevgi ilgi gormek, muhabbet etmek icin herseyi 4 4 luk yapiyor olmaniz gerekmiyor yani yapmak istiyorsaniz yapin tabi ama bu onunla alakali birsey degil. Eşinizin karakteri ve içinden gelen sevgiyle alakali tamamen.
Ne güzel söylemişsiniz. Konu sahibi bunu dikkate almalı, sevgisi ve vicdanı varsa kendiliğinden hersey.

Kimsenin hayati dort dortluk degil ki size yansittiklari kadarini biliyorsunuz sadece en basitinden bir arkadasim bugun hikayesinde paylasmis canim kocamin sevgililer gunu hediyesi diye pahali bir saat ve parfumu fakaatt isin aslini biliyorum adam asiri ilgisiz eline para dahi vermeyen surekli asagilayan birisi cocuklarini doktora bile goturmez evle karisiyla ilgilenmez sadece arada boyle kadini susturmak icin biseyler alir tatile giderler o da kendi istedigi icin, kimsenin yansittigina inanmayin kendi evliliginiz ile mutlu olmaya calisin sorun nerde onu bulun ve duzeltmeye calisin birbirinizle konusun ama kiyaslama yapmayin lutfen belkide baskalarida sizin evliliginize ozeniyordur

Bana da tam tersi herkes mutsuz geliyor herkesin hayati cok tek duze herkes yasamak icin yasiyo gibi geliyor bana ben karamsarim heralde

Haklisiniz evet amenna zaten sosyal medya su bu olsun öyle seylere asla innamiylrum sadece tandik cevremdeki ksiler iste evli arkadaslarimla konustugunda anlatiyorlarya ona imrendim biraz o yüzden sitem ettim kendimce haklisiniz dedigim gibi ufak seyleri bile dert ediyorum saolun

Ne güzel söylemişsiniz. Konu sahibi bunu dikkate almalı, sevgisi ve vicdanı varsa kendiliğinden hersey.

Bir de başkalari mutsuz olsa ne olacak ki mesela? Tamam kimisi de mutlu degildir ve mutluymuş gibi gosteriyordur ama fatma mutsuz, fatmanin kocasi onunla ilgilenmiyor ohh yalniz degilim diyip mutlu mu oluyorlar anlamiyorum yani mutsuzluğa yandaş bulunca daha cekilebilir oluyor demek ki bazilari icin.

Ben mutsuzsam, aa nasilsa fatmanin da kocasi ilgisizmiş diye mutlu olamazdim, ilgisizlik beni mutsuz etmeye devam ederdi.

Bana da tam tersi herkes mutsuz geliyor herkesin hayati cok tek duze herkes yasamak icin yasiyo gibi geliyor bana ben karamsarim heralde

Bnede bazen özeniyorum iste evet belki sorunlari var bana söylemiyorlar keske sizin gibi düsünsem belki kendimce mutlu olurun üzülmem dört dörtlük kimsenin evliligi yok belki nadir ama güzel evlilklerde var yok degil sorunlarda oluyor illaki

Neden herkes mutlu demek bana bencılce gelıyor siz mutluyken de onlar belki bi yakınını kaybetti bi acısı oldu nerden bılceksınız umrunuzda mıydı değildi herkesinde umrumda olmaz. Buarada beceriksiz değilim demıssınız ama beceriksiz insanlar da sevılır.
Birde eşinizle sorunlarınız varsa kendısıyle konusun memnun değilseniz.

Sevgi ilgi gormek, muhabbet etmek icin herseyi 4 4 luk yapiyor olmaniz gerekmiyor yani yapmak istiyorsaniz yapin tabi ama bu onunla alakali birsey degil. Eşinizin karakteri ve içinden gelen sevgiyle alakali tamamen.

Şu başlıkta yazdığınız şey de neyin nesi ?
Napalim şimdi siz mutsuzsaniz herkes mutsuz mu olmalı
Mutluluk kendinizle alakalı bişey eşinizle falan değil

Hem.kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez belki arkadaşlarınızın kocası insn içinde oyleler ama evde farklılar hicbirsey dışardan göründüğü gbi değildir

Ve başkalarıyla eşinizi kiyaslamaktansa eşinizi öyle kabul edin etmiyorsanız da oturun mutsuz mutsuz kimse kimse için değişmez degismemeli de

Şimdi siz istiyorsunuz diye sizin istediginiz gbi davransa bence samimiyetsiz olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…