Neden herkes mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin muhtemelen yasim sizden buyuktur ve size verebilecegin tek tavsiye, bir kadin dogru yontemi bulup esini cok rahat yonetebilir, yonlendirebilir. Ben yapamam ya da benim esim yonlendirmeye gelmez demeyin, bunu her kadin isterse yapabilir

Bu aslında doğru ama bazı erkekler cidden evlenmek için yaratılmamış. Kaç yaşında olursa olsun çok çapkın ilişki ve evlilik insanı olmuyor. İlgisiz bir erkeğe ilgini çekebilirsin ama diğe türlü kişilik bozukluklari olan erkeklerle cidden olmuyor. Yaşadım biliyorum.
Ama Evet erkeklerin bir çoğu çaktırmadan yönlendirilebilir :)

Belki de yonteminiz yanlistir

Siz flört edip mi evlendiniz ? Görücü usulü falan mı ? Sevgiliykennde sizi kısıtlıyor muydu? Bu huyunu biliyor muydunuz ? Yoksa evlenince mi değişti tamamen

Kisilik bozuklugu olan adamlarla da evlenmeyin bi zahmet

Kisilik bozuklugu olan adamlarla da evlenmeyin bi zahmet

Hayat işte aptal aptal 20 yaşındayken aşık olduğunu sanıp düzeleceğini ummak.........
Dünyada daha aptal çok az düşünce vardır. Bizzat kendim yasayarak gördüm. Çok şükür kişilik bozukluğunun k sini anlayınca butun yolları veriyorum aynı kaldırımda bile yürümuyorum

Bakin misssss gibi akillanmissiniz ve yuksek ihtimalle yanlis bir adamla yanlis bir evlilik yapmayacaksiniz

Bu arada sormadan edemeyecegim, bu forumda cok okudum ama sormak bana kismet olmamisti. Ben bir konuya yetisip onu okuyana kadar bu soru coktan sorulmus oluyordu. Sorum su: bu kadar sikayet ettiginiz ve mutsuz oldugunuz bir evlilikte, sizi hic anlamadigini, dusunmedigini iddia ettiginiz bir adama neden cocuk verdiniz?

İzin almayın, neden izin alıyorsunuz ki? Adam sizin yanınızda rahat rahat başka kadınlarla mesajlaşırken sizden izin alıyor mu? Kendi değerinizi kendiniz belirliyorsunuz. Sonra "hak etmeyenler neden mutlu" demeyin boşuna.

Bakin misssss gibi akillanmissiniz ve yuksek ihtimalle yanlis bir adamla yanlis bir evlilik yapmayacaksiniz

Aynen öyle biriyle karşılastim erkeklerin evlenilecek adam mi yoksa koşarak uzaklasilacak bir adam mi olduğunun aslında gün gibi ortada olduğu gerçeğiyle yüzleşmem ve kimsenin değişmeyeceğini öğrenmem.......
Ve bunlarla beraber şoklar içerisinde kör olmama travma geçirmem neyseki şuan ömrümü bir erkek için asla ama asla heba edemem. Kimsenin kısıtlamalarına da gelemem. Mutlu etmeyecekse direk bye artık akıllandık

ay napim ben anlamiyorumki kendimi nerelere atayim neden evlisin neden izin almadan gitmiyorsun hala söyle böyle neden cocuk verdin ben böyle sorulara gercekten cok snirleniyorum hic bi zaman büyük söylemeyin bende bekarkenw hep derdim neden insanlar kahir cekip bosanmiyorlar diye ama öyle olmuyor iste evlilikbi sekilde yürüyecek cok sükür cok büyük bi derdim yok ama iste bazende canimi sikan seyler olmuyor degil ne zamana kadar cocuk yapmayaydim acaba sabrediyorum ufak seyler icinde evliligimi bitirmek istemiyorum

Siz flört edip mi evlendiniz ? Görücü usulü falan mı ? Sevgiliykennde sizi kısıtlıyor muydu? Bu huyunu biliyor muydunuz ? Yoksa evlenince mi değişti tamamen
Belki de yonteminiz yanlistir
haklsiniz belki ondan olabilir sabirsiz olmam dan dolayi hemene pes ediyorum ama bana da zor geliyoe böyle seyler yani bi insani düzeltnek yönlendirmek

Hanimefendi sizin derdinize burada çare yok ki zaten. Daha doğrusu bu adamla evli kaldığınız sürece dünya da derdinize care olacak kimse yok. Siz daha çok bakarsınız milletin klasik hatta önemsiz bir cafede bir kız arkadaşıyla kahve içmesine, bir kaç günlük tatile gitmesine. Mesela ust komşumuz evli bir kadın. Kız arkadaşıyla geçen haftasonu 2 günlüğüne uludaga kayak yapmaya gittiler. Bunların da kocası var yani ??
Siz sizi evden dışarı çıkarmayan ilgisiz bir adamla evlenmişsiniz ve buna küçük sorun diyorsunuz :) diyecek birşey yok size :)

İlgisizlik, evden disari cikip gezmene izin vermeyen eş kucuk sorunlar oluyorsa size kimse yardimci olamaz burada zaten.

tamam siz haklisiniz

Amacım haklı olmak değil bir şeylerin farkına varmanızı sağlamaktı.
Mutsuz olmanızın sebebi sizi mutsuz eden insanla ısrarla devam etmeniz.
Mutlu kadınlar kocanız gibi "kadına her şey yasak bana her şey hak" diyen adamları eleyip tam tersi adamlarla evlendikleri için mutlular. Sizin için de geç değil. Seçimlerinizi değiştirme şansınız her zaman var.
Hayat sizin, karar sizin, neyi seçerseniz onu yaşarsınız.

Bak canım 2.3 arkadasımla tlfnla grusurken kocalarından dert yanıyorlar aglayıp sızlıyorlar tlfnu kapatır kapatmaz wp durumuna bakıyorum sarmaş dolaş resımlr atıyorlar bu arkadaslarm kocalaryla cekılmiş. Gözlemlerıme göree en cok mutsuz olanlar yapıyor bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…