Bakin muhtemelen yasim sizden buyuktur ve size verebilecegin tek tavsiye, bir kadin dogru yontemi bulup esini cok rahat yonetebilir, yonlendirebilir. Ben yapamam ya da benim esim yonlendirmeye gelmez demeyin, bunu her kadin isterse yapabilir
Belki de yonteminiz yanlistirCok zor ya gercekten onu da denedim inanin bu tek tarafli olmuyor ama karsi taraf ters karakterde huysuz bi insansa bas edemiyorsunuz yani siz cabaladikca bakiyorsunuz cabalariniz bosa gitmis bi yere kadar kalp kirmaya kadar geliyor dönp baktiginuzda arkanizu koca bi hic sevgide yoksa zaten hic olmuyoe
Cok nadir veriyor evet cocugum var kücük ama daha keske izin verse de belki disarida sosyla bi hayatim olur böyle seyler icin üzmem bile kendimi öLe olsa esim bile umrumda olmaz artuk kendi hayatima bakarim evde durdukca böyle ark gezdikcw psikoljikmen cöküyorum napayim? valla herkes bir olmuyoe iste zaten herkesin düsünce yapisi bir olsaydi ne mutsuz evlilikler olurdu ne de bosanmalar
Kisilik bozuklugu olan adamlarla da evlenmeyin bi zahmetBu aslında doğru ama bazı erkekler cidden evlenmek için yaratılmamış. Kaç yaşında olursa olsun çok çapkın ilişki ve evlilik insanı olmuyor. İlgisiz bir erkeğe ilgini çekebilirsin ama diğe türlü kişilik bozukluklari olan erkeklerle cidden olmuyor. Yaşadım biliyorum.
Ama Evet erkeklerin bir çoğu çaktırmadan yönlendirilebilir :)
Kisilik bozuklugu olan adamlarla da evlenmeyin bi zahmet
Bakin misssss gibi akillanmissiniz ve yuksek ihtimalle yanlis bir adamla yanlis bir evlilik yapmayacaksinizHayat işte aptal aptal 20 yaşındayken aşık olduğunu sanıp düzeleceğini ummak.........
Dünyada daha aptal çok az düşünce vardır. Bizzat kendim yasayarak gördüm. Çok şükür kişilik bozukluğunun k sini anlayınca butun yolları veriyorum aynı kaldırımda bile yürümuyorum
Bu arada sormadan edemeyecegim, bu forumda cok okudum ama sormak bana kismet olmamisti. Ben bir konuya yetisip onu okuyana kadar bu soru coktan sorulmus oluyordu. Sorum su: bu kadar sikayet ettiginiz ve mutsuz oldugunuz bir evlilikte, sizi hic anlamadigini, dusunmedigini iddia ettiginiz bir adama neden cocuk verdiniz?Cok nadir veriyor evet cocugum var kücük ama daha keske izin verse de belki disarida sosyla bi hayatim olur böyle seyler icin üzmem bile kendimi öLe olsa esim bile umrumda olmaz artuk kendi hayatima bakarim evde durdukca böyle ark gezdikcw psikoljikmen cöküyorum napayim? valla herkes bir olmuyoe iste zaten herkesin düsünce yapisi bir olsaydi ne mutsuz evlilikler olurdu ne de bosanmalar
sorun nerde basliyor iste biliyormusunuz siz cikip geziyorsunuz evet esiniz anlayisli esinizledebunu paylasiyorsunuz izin veriyor ben öyle degilim sizin gibi düsünmüyor iste izin vermiyor mesela suraya gidicem diyorum ama ark cikip geziyor rahatca ben onu söylemeye calistim olmasi gereken ne olmasi gereken yerde cikip gezmek ihtiyaclarini karsilamak sosyal olmak ha evden haberiz ciksam bunun günahi yokmu o da var bi nevi arkasindan is cevirnek gibi olacak öyle fe olmuyor böylede olmuyor ne yapalim kedke benim esimde izin versede bende cikip özgürce gezebilsem ama yok iste öyle degil sorunlu bi esim var bende o yüzden konu actim ve sitem ettim düsüncelerim halen ayni hketmedugimi düsündügüm insanlarin mutlu olmasi zoruma gidiyor herkes farkli düsünebilir evet konu basliginida yanlis acmis olabilirim bunuda belirttim
Bakin misssss gibi akillanmissiniz ve yuksek ihtimalle yanlis bir adamla yanlis bir evlilik yapmayacaksiniz
ay napim ben anlamiyorumki kendimi nerelere atayim neden evlisin neden izin almadan gitmiyorsun hala söyle böyle neden cocuk verdin ben böyle sorulara gercekten cok snirleniyorum hic bi zaman büyük söylemeyin bende bekarkenw hep derdim neden insanlar kahir cekip bosanmiyorlar diye ama öyle olmuyor iste evlilikbi sekilde yürüyecek cok sükür cok büyük bi derdim yok ama iste bazende canimi sikan seyler olmuyor degil ne zamana kadar cocuk yapmayaydim acaba sabrediyorum ufak seyler icinde evliligimi bitirmek istemiyorumBu arada sormadan edemeyecegim, bu forumda cok okudum ama sormak bana kismet olmamisti. Ben bir konuya yetisip onu okuyana kadar bu soru coktan sorulmus oluyordu. Sorum su: bu kadar sikayet ettiginiz ve mutsuz oldugunuz bir evlilikte, sizi hic anlamadigini, dusunmedigini iddia ettiginiz bir adama neden cocuk verdiniz?
İzin almayın, neden izin alıyorsunuz ki? Adam sizin yanınızda rahat rahat başka kadınlarla mesajlaşırken sizden izin alıyor mu? Kendi değerinizi kendiniz belirliyorsunuz. Sonra "hak etmeyenler neden mutlu" demeyin boşuna.
tamam siz haklisinizİzin almayın, neden izin alıyorsunuz ki? Adam sizin yanınızda rahat rahat başka kadınlarla mesajlaşırken sizden izin alıyor mu? Kendi değerinizi kendiniz belirliyorsunuz. Sonra "hak etmeyenler neden mutlu" demeyin boşuna.
Siz flört edip mi evlendiniz ? Görücü usulü falan mı ? Sevgiliykennde sizi kısıtlıyor muydu? Bu huyunu biliyor muydunuz ? Yoksa evlenince mi değişti tamamen
haklsiniz belki ondan olabilir sabirsiz olmam dan dolayi hemene pes ediyorum ama bana da zor geliyoe böyle seyler yani bi insani düzeltnek yönlendirmekBelki de yonteminiz yanlistir
ay napim ben anlamiyorumki kendimi nerelere atayim neden evlisin neden izin almadan gitmiyorsun hala söyle böyle neden cocuk verdin ben böyle sorulara gercekten cok snirleniyorum hic bi zaman büyük söylemeyin bende bekarkenw hep derdim neden insanlar kahir cekip bosanmiyorlar diye ama öyle olmuyor iste evlilikbi sekilde yürüyecek cok sükür cok büyük bi derdim yok ama iste bazende canimi sikan seyler olmuyor degil ne zamana kadar cocuk yapmayaydim acaba sabrediyorum ufak seyler icinde evliligimi bitirmek istemiyorum
ay napim ben anlamiyorumki kendimi nerelere atayim neden evlisin neden izin almadan gitmiyorsun hala söyle böyle neden cocuk verdin ben böyle sorulara gercekten cok snirleniyorum hic bi zaman büyük söylemeyin bende bekarkenw hep derdim neden insanlar kahir cekip bosanmiyorlar diye ama öyle olmuyor iste evlilikbi sekilde yürüyecek cok sükür cok büyük bi derdim yok ama iste bazende canimi sikan seyler olmuyor degil ne zamana kadar cocuk yapmayaydim acaba sabrediyorum ufak seyler icinde evliligimi bitirmek istemiyorum
tamam siz haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?