Neden herkes mutsuz??

Çünkü beklentiler gerçeği karşılamıyor herkes bişeyler umuyor bazende kendisini öyle olmasa bile ona inandırmak istiyor ama tanıdıkca hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Bide sunu unutmamak lazım herkes zamanla değişiyor duygularda aynı şekilde maalesef ...

Çünkü kimse bdv de cok mutluyum diye konu açmaz canım. Mesela bakıyorum instagramda bazı arkadaşlarıma, mutluluktan geberiyorlar. Ama biz bunu deli gibi sürekli paylaşan insanlara görgüsüz diyoruz. Normal olan kimse sürekli mutluluk naraları atmaz yani. Tabiiki mutlu insanlar da çok. Hamd olsun ben mutsuz degilim. Ama oyle cok cok mutluluktan ölüp geberiyorum da diyemem. Zaten kolay kolay mutlu da olmam. :)

bu durum kişiden kişiye göre degisir ancak insanlar ya pek tanımadan evleniyor yada bir kac yıl sevgili oluyorlar ancak evliliğe yönelik tanımak amaclı bakmıyorlar tanısma sürecleri lay lay lom.sevgi var ask var sevgilisin diye özen var ama evlilik bambaska birsey eli tasın altına koymak var

Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim

1-Evlenince ailelerle de muhattap oluyosun esiniz de sizi koruyamazsa esinize olan sayginiz sevginiz gun gectikce azaliyor

2- çogu bayan erkeğin evlenince degisecegini duzelecegini dusunuyor ama yaniliyor

3-Cogu erkek evlenince kadini cantada keklik goruyo o yuzden kadini mutlu etmek icin hic ugrasmiyor hatta bazilari bekar hayatina devam edio

4- cinsellik

Sevgiliyken nişanlıyken senin için ölen adam evlenince öyle olmuyo işte önemsemiyor

Burasi bir derdim var bölumu.

Derdi olan geliyor yaziyor.

Burada ki konulara bakilarak herkes mutsuz diye yorum yapmak saglikli olmaz.

Bu aile mahkemelerinin onune gidip herkes bosaniyor evli cift kalmayacak bu gidisle demek gibi bir sey.

Her evlilikte sorun olur. Sifir sorunlu evlilik utopya olur zaten. Onemli olan bu sorunlari asabilmekten geciyor.

Çünkü burası bir derdim var. Bu bölüme kim mutluluğunu yazsın? Derdi olan, mutsuz olan yazıyor doğal olarak. Buranın dışına çıkmayı deneyin.

Hepsi yaptıgım şeyler..

valla yapıyor olsan adamın arama geçmişini her akşam kontrol etmezsin. kimi kaç kere aramış diye hesap sormazsın. saat başı seni neden aramıyor mesaj atmıyor diye kavga çıkartmazsın..
kursa gitsen bir meşgalen olsa bunlara vaktin olmaz.. kitap okusan ufkun genişler bunları yapacak düzeyi geçmiş olursun..

Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim
Sebep ne yani? Coguna gore benimki tam mutlu evliliktir. Ama ben asla mutlulugu surduremem. Yani zaten mutluluk sürekli surmezki. Bana göre mutluluk surekli sevincten havalara ucmadir. Bana cok olur evliligimde mesela. Ama hep ayni duyguda olamazsin ki. Huzurluyum diyebilirim. Esimi seviyorum. O da beni. Maddi manevi evlattan yana hersey iyi. Ev islerinin cogunu esim yapar, kizimla o daha cok ilgilenir, hep alttan alir.Ama mutlu hissetmiyorum mesela. Hersey yolunda. Buna mutluluk diyorsaniz ben mutluyum. Zaten herkes surekli mutlu olamaz. Oyle bir hayat yok. Hikaye...

Bir derdim var bölümüne mutluyum konusu açsınlar da banlansınlar mı?
Belki değişen sizsinizdir, eşinizin beklentisini karşılamayan, evlendikten sonra istekleri bitmek tükenmek bilmeyen, gözü yükseklerde olan sizsinizdir? Evli mutsuz erkeklere, neden mutsuzsun diye sorun, karım evlendikten sonra çok değişti diye cevap verir.
Acaba gerçekten birileri evlendikten sonra değişiyor mu? Yoksa normalde kimse karşısındakinin karakteriyle ilgilenmeyip, köprüyü geçtikten sonra değiştiririm planları mı kuruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…