- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Allah daim etsin :)Ben mutluyum
kendinize uğraş edinin, kitap okuyun kurslara gidin
Hepsi yaptıgım şeyler..bak bu mesajı açtığın her konuya kopyalıyorum..
bakalım ne zaman dikkate alacaksın..
önceki iki konunda var bu da 3 etti..
Çünkü kimse bdv de cok mutluyum diye konu açmaz canım. Mesela bakıyorum instagramda bazı arkadaşlarıma, mutluluktan geberiyorlar. Ama biz bunu deli gibi sürekli paylaşan insanlara görgüsüz diyoruz. Normal olan kimse sürekli mutluluk naraları atmaz yani. Tabiiki mutlu insanlar da çok. Hamd olsun ben mutsuz degilim. Ama oyle cok cok mutluluktan ölüp geberiyorum da diyemem. Zaten kolay kolay mutlu da olmam. :)Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor
bu durum kişiden kişiye göre degisir ancak insanlar ya pek tanımadan evleniyor yada bir kac yıl sevgili oluyorlar ancak evliliğe yönelik tanımak amaclı bakmıyorlar tanısma sürecleri lay lay lom.sevgi var ask var sevgilisin diye özen var ama evlilik bambaska birsey eli tasın altına koymak varNeden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..Çünkü kimse bdv de cok mutluyum diye konu açmaz canım. Mesela bakıyorum instagramda bazı arkadaşlarıma, mutluluktan geberiyorlar. Ama biz bunu deli gibi sürekli paylaşan insanlara görgüsüz diyoruz. Normal olan kimse sürekli mutluluk naraları atmaz yani. Tabiiki mutlu insanlar da çok. Hamd olsun ben mutsuz degilim. Ama oyle cok cok mutluluktan ölüp geberiyorum da diyemem. Zaten kolay kolay mutlu da olmam. :)
Sevgiliyken nişanlıyken senin için ölen adam evlenince öyle olmuyo işte önemsemiyorbu durum kişiden kişiye göre degisir ancak insanlar ya pek tanımadan evleniyor yada bir kac yıl sevgili oluyorlar ancak evliliğe yönelik tanımak amaclı bakmıyorlar tanısma sürecleri lay lay lom.sevgi var ask var sevgilisin diye özen var ama evlilik bambaska birsey eli tasın altına koymak var
Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Hepsi yaptıgım şeyler..
Bende mi boyle olcam Allah korusunNeden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Sebep ne yani? Coguna gore benimki tam mutlu evliliktir. Ama ben asla mutlulugu surduremem. Yani zaten mutluluk sürekli surmezki. Bana göre mutluluk surekli sevincten havalara ucmadir. Bana cok olur evliligimde mesela. Ama hep ayni duyguda olamazsin ki. Huzurluyum diyebilirim. Esimi seviyorum. O da beni. Maddi manevi evlattan yana hersey iyi. Ev islerinin cogunu esim yapar, kizimla o daha cok ilgilenir, hep alttan alir.Ama mutlu hissetmiyorum mesela. Hersey yolunda. Buna mutluluk diyorsaniz ben mutluyum. Zaten herkes surekli mutlu olamaz. Oyle bir hayat yok. Hikaye...Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim
Bir derdim var bölümüne mutluyum konusu açsınlar da banlansınlar mı?Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?