- 26 Temmuz 2011
- 3.726
- 2.366
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Pat diye cikiyor karsina iste, farkinda bile olmuyorsun, ama hissediyorsun ben bu adamla evlenirim diyorsun.. ne bilim benim iliskim iyi gitsede, mutlu olsamda, korkuyorum yinede.. bende umutsuzum bu evlilik konusunda.. konu evlilige gelince durakliyorum, surekli uzatiyorum.. zor ya helede ikinci evlilik 50 kere dusunsende isin icinden cikamiyorsun.. acaba dogru bir evlilikmi ? Acaba yine mutsuz olurmuyum ? Sevgilime yansitmiyorum bunlari tabikide..Nasıl oldu biraz anlatirmisiniz bize de iyi gelir belki :) çok umutsuzum bu günlerde
Canim inşallah çok güzel olur herşey.Pat diye cikiyor karsina iste, farkinda bile olmuyorsun, ama hissediyorsun ben bu adamla evlenirim diyorsun.. ne bilim benim iliskim iyi gitsede, mutlu olsamda, korkuyorum yinede.. bende umutsuzum bu evlilik konusunda.. konu evlilige gelince durakliyorum, surekli uzatiyorum.. zor ya helede ikinci evlilik 50 kere dusunsende isin icinden cikamiyorsun.. acaba dogru bir evlilikmi ? Acaba yine mutsuz olurmuyum ? Sevgilime yansitmiyorum bunlari tabikide..
Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim
Bakış açısı , yani nerden baktığınla doğru orantili. Bardağın boş tarafına odaklanıp, dolu olan kısmıyla ilgilenmezsen ihtiyaçların artar. .. mesela "eşim beni seviyor AMA? " ama yok eşim beni seviyor . Erkekler detay sevmez ,gerçi bende sevmem :) net ol ,onun da net olduğunu görürsün. Kavgalar genelde detaylara takılıp kalmaktan çıkar .detay seviyorsan da belli etme . Esinle otur sıkıntılarını kısa ve öz paylaş (eğer uzayınca kavga ediyorsanız, yoksa banane sabaha kadar konuşun :) bide çözüm odaklı ol , sonra alırsın intikamını (varsa tabiNeden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor
Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim
Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor
İnsanlar mutsuz sanacak diye sosyal medyaya fotoğraf koymayacak değiliz!
Mutluyuz çok şükür.
Allahım herkesi çok mutlu etsin inşallah.
Bunlara inanmayanlar, sahte olduğunu düşünenler hep mutsuz insanlar biliyor musun?
Ben hiçbir mutlu aile tablosuna "ay bak bak aslında ne kadar mutsuzlar, gösteriş yapıyorlar, sahte insanlar" demedim mesela.
Çok şükür...evliliğimde 2 yıl bitti çok mutsuzluklar yaşadım
ama hiç olmadığım kadar mutluyum artık
binlerce kezÇok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?