Neden herşey burnumdan geliyor...

Neden hiçbir şey diyemedim çünkü 15 yıllık evliyim ve bugüne kadar kayınvalidemle aramızda çok problemler geçti ve hepsine cevabımı verdim kendimi ezdiren bir tip değilim emin olun. Fakat daha önce bazı konulara yaptığım yorumlarda bile kayınpederimi çok sevdiğimi söylemiştim gerçekten bir baba-kız ilişkisi vardı bu zamana kadar aramızda hiç ama hiç beklemediğim bir şeydi bu o yüzden şaşırdım. Kayınvalidem söyleseydi şaşkına dönmez cevabını verirdim.

e bakın siz de kv nizle kavga etmişsiniz, kv nizi cemiyetlerinize çağırmayacak mısın, olur mu öyle şey.

Neden hiçbir şey diyemedim çünkü 15 yıllık evliyim ve bugüne kadar kayınvalidemle aramızda çok problemler geçti ve hepsine cevabımı verdim kendimi ezdiren bir tip değilim emin olun. Fakat daha önce bazı konulara yaptığım yorumlarda bile kayınpederimi çok sevdiğimi söylemiştim gerçekten bir baba-kız ilişkisi vardı bu zamana kadar aramızda hiç ama hiç beklemediğim bir şeydi bu o yüzden şaşırdım. Kayınvalidem söyleseydi şaşkına dönmez cevabını verirdim.
Siz konuşuyor musunuz o akraba ile peki eğer konuşuyorsanız çağırın konuşmuyorsanız sadece o kişiyi çağırmayın oturma yerini ayarlayabilirsiniz kavgalı aileyi salonun farklı bir yerine oturtabilirsiniz aslında böylelikle kayınpederinizle birbirini görmemiş olur,aslında belkide barışmalarına vesile olur.

Siz konuşuyor musunuz o akraba ile peki eğer konuşuyorsanız çağırın konuşmuyorsanız sadece o kişiyi çağırmayın oturma yerini ayarlayabilirsiniz kavgalı aileyi salonun farklı bir yerine oturtabilirsiniz aslında böylelikle kayınpederinizle birbirini görmemiş olur,aslında belkide barışmalarına vesile olur.

Hayır bende konuşmuyorum daha doğrusu kavga öncesinde de çok yakın akrabam olmasına rağmen samimi olmadığım biriydi. Çünkü o köyde ben İstanbul'da yaşıyorum. Yani çok fazla tanımamda yani o kişiyi çağırmam zaten köyde yaşıyor kavga olmasa da geleceğini sanmıyorum.

Bir de o tartışma esnasında bulunan insanlardan bazıları kayınpederimi hatalı görüp tavır almışlar, eşime belki baban gerçekten hatalıydı hiç bu yönden düşünüyor musunuz? dedim. Ama ona göre hatalı da olsa babasına laf söyletmez. Peki o zaman karşı tarafın yakınlarının niye o kişiyi atıp babanı tutmasını bekliyorsun hiç kimse yakınına laf söyletmez bu mantıkla diyorum verecek cevap bulamıyor.

Bir kişi maraza çıkardı diye tüm akrabaların konu dışı mi olacak yani, olay anında konuşmalıydın, aleni olmayan durumlarda eş halletsin diyenlerdenim ama burda dümdük şahsına saygısızlık var ve cevabını vermeliydin

ya nolur, şu şok oldumları, o an tepkisiz kaldımları bırakın artık..
o an söyledin, söyledin.. sonrasında içine dert oluyo işte..

baba diyin, o akrabamızı çağırmayız, birinin hatasını tüm akrabalara yansıtmak olmaz..
gelecek altınları düşün babaaa :KK70: diyin şaka bir yana konuşun yani ..

hayırlı olsun bu arada, damatlığına görün işlhh ..

Aynen şok olacak ne var, uzaylı mi gördün nedir yani

Bir de o tartışma esnasında bulunan insanlardan bazıları kayınpederimi hatalı görüp tavır almışlar, eşime belki baban gerçekten hatalıydı hiç bu yönden düşünüyor musunuz? dedim. Ama ona göre hatalı da olsa babasına laf söyletmez. Peki o zaman karşı tarafın yakınlarının niye o kişiyi atıp babanı tutmasını bekliyorsun hiç kimse yakınına laf söyletmez bu mantıkla diyorum verecek cevap bulamıyor.

Daha da irdelersen çünkü ben erkeğim biz seni gelin aldık ailen biziz durumuna dönecek iş sanki,öyle bi ataerkillik

Günaydın arkadaşlar, sabah sabah içimi dökmeye çok ihtiyacım var. Yakın tarihte oğlumun sünnet düğünü var. Hazırlıklara başladık, fakat ortada sanırım ciddi bir sorun var. Eşim ve ben aynı memleketliyiz sadece köylerimiz farklı. Kayınpederim benim bir akrabamla tartıştı daha doğrusu kavga etti desek daha doğru olur. Bu olay geçen yıl oldu. Dün akşam oraya kayınvalidemlere gittik, düğünden davetiyelerden konuşurken kayınpederim sadece xx köylüleri (kendi köylerini kastediyor) çağıracağız diye bir laf etti. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Yani benim akrabalarımı çağırmayı düşünmüyor kendince. Eşimle konuştum akşam babama saygısızlık yaptı biliyorsun dedi (evet akrabamda olsa yaptığı saygısızlıktı) bende evet ama şu an sizde bana saygısızlık yapıyorsunuz dedim. Anlayacağınız eşimde babasıyla aynı mantıkta hareket ediyor. Sizce tüm bunlar normal mi? Akşamdan beri çok öfkeliyim.

Boyle seylerde dugun yapmayacaksin iste hastaneden randevu alip sunnet isini halledicektin. Kimse karismayacak ve yakin akrabalar gelcekti sadece

Siz çağırın istediğinizi, davetiyeyi kime verdiğinizden kayınpedere ne eşinize ne? Siz alın dağıtın akrabalarınıza.
Ha iki taraf düğünde bir araya gelince arada kavga çıkma ihtimali varsa bilemeyeceğim.
O durumda da hiç düğün yapmayın, iptal edin daha iyi.
Ne demek tek taraflı düğün, sizi yok sayıyorlarsa düğün iptali en iyisi o durumda.

Birincisi evlat senin evladin k.pederine ne oluyor... herkez nerde durmasi gerektigini bilecek o xx leri cagirsin sen kendi yy lerini cagirirsin...bence kafana bile takma.. burda onemli olan k.pederinin ne yapmak istedugi degil senin ne yapmak istedigin onemli.. evlat senin..can senin...

Back
X