Bir kere seven insan karşısındaki değiştirmeye çalışmaz bence siz de sorun yok sizin karşınıza çıkan erkekler egoları tavan yapmış ben erkeğim kılım, tüyüm, yünüm diye pohpohlanmış erkekliklerinden başka bir şeye sahip olamamış özgüveni gelişmemiş bu sebepten kadına hiç bir sosyalleşme imkanı vermeyeyim de aldatma ihtimali, başkalarını beğenme ihtimali olmasın sadace bana kalsın diyen erkekler.
Böyle sorularla yorma beynini,acaba hangi taktiği uygulasam, acaba ben mi yanlış yaptım,çok mu sıktım aramasam mı,sorular sorular :)atkenara doğal olacaksın eger bir ilişki bitiyorsa ya sen sevmemişsindir yada o baska açıklaması yok !!!
Erkekleri anlamak zor
onlar herseyı karsıdan beklerler
sen üzülme,
ilişkı bitmişse suclu sen ya da o
bitiren sen ya dao fark etmez
biten bitmiştir...sürekli kendini
bu konuda sorgulama
psıkolojın bozulur.
Allah tez zamanda karsına ıstedıgın gibi
birini cıkarır ve evlenırsın ınsallah
Bunun için sana sözleşme falan mı imzalatacaktı hak talep etmeyeceğine dair...Yani kaldık evde aslında evlenmektende de iş yokta yine de bazen bakıyorum sevgililere mutlu olanlara o zaman özlem kalıyor içinde
Aynen dediklerinde haklısın
Yaparsın herşeyi ama bir şey yapmazsan yaptıklarında hiçe sayılıyor
En son ayrıldığım insan söz nişan düğün istemedi hatta nikaha da 3-5 kişi gelecekti
Ailelerden uzak olacaktık
Düğüne davete gitmek yasaktı
Boşanırsak hak talep etmeyecektimÇalışmamada sıcak bakmıyordu
Evden çıkmamı da pek istemedi vs vs
Bunları kabul etmedim diye sevmeyen insan oldum
Seven herşeyi kabul edermiş ama o beni sevipte nezakten bişeyleri yapmayı asla kabul etmedi
Ben ayrıldım ve suçlu ben oldum terkeden kişi
Sıkıldım bunları düşünmekten erkeğe herşeyi yaptıran kadınlar bakıyorum acaba ne yaptılarda böyleler merak ediyorum?
Bunun için sana sözleşme falan mı imzalatacaktı hak talep etmeyeceğine dair...
Sen böyle bir adamı elinin tersiyle itmekle en güzelini yapmışsın. Yani sırf evlenmek için, evli görünmek için yapılmış bir şey olacaktı. Evliliğinde yaşayacağın sıkıntıları düşünsene.. Evden çıkman bile sıkıntı olacaktı.
Hiç hiç üzülme...
Evet sözleşme olacaktı evlenmeden önce noterli falan
İlk teklif ettiğinde ölüncede kısmı vardı o zamanda mallarımın gitmesini istediğim yer var demişti
Bende sskmı yap maaşımı ver emekli paramı ver kabul edeyim ama avukat yanında dedim çıldırmıştı
Mehir istedim onuda saptırdı
Yakın zamanda yumuşadı boşanırsak hak talep etmeyecektim ölürse malları benimdi :)
Adam ölsün diye gözünün içine bakardım heralde:)
Güya boşanmayı düşünmezmişim o zaman ama bu nasıl bir hayat sunacağı kısmınıda düşündürüyor.Sırf zorda kalmamak için herşeyede evet mi diyecektim bilmiyorum
Emek verdim uğraştım ama olmadı dayattı herşeyi sonra da suçlu ben oldum ona sinir oldum
e yuhhh, niye evlenmek istemiş o zaman, kendine cariye olsun diye hemi.. İş sözlemesi mi bu ayol evlilik.. Güven yokmuş ki bir kere miras bile bırakmak istememiş. Çok acaip biriymiş snein için çok hayırlı olmuş ayrılık...
Zengin oğlan fakir kız aşkı böyle oluyor.Çok ünlü bi avukat var Hatemi galiba onun yazısında da okumuştum
Beyfendi yurt dışında çok iyi bi okulda müh eğitimi alıyor
İş kursan iyi para kazanacak bense hiç bir şey yapmadan mirasa konmayı bekleyen akbaba
Bana neden fazlasını isteyip aç gözlülük yapıyorsun demişti
Atölye kuracakmış yarısını vermek istemezmiş
Anladığım bunca zaman okudum kafa da saç bırakmadım sen gelip mala konamazsın hesabı olsa gerek :icecream:
böyle işlerde yolunu yordamını bilmek lazım sanırım. iki arkadaşım vardı, biri sürekli her dediklerini yapar sürünür, diğeri de süründürürdü ama süründürenin önünde çok afedersiniz köpek gibi eğilip günlerce yalvarırlardı (istisnasız bütün ayrıldıkları) ...ya bazılarında şeytan tüyü var ya da yolu yordamı bilmek lazım...
Kişiyi nasıl bilirisn kendim gibi demişler yaa bu da seni kendisi gibi zannetmiş.
Filmlerde olur yaa zengin aile, gelen kızı servet avcısı görür, manyak adam yaa
Birde hep zengin koca hayalleri kurulur..
Gerçekten baya hayırlı olmuş bu ayrılık.. Zaten çevrende ayrıl demiş sanırım...
Erkekleri sallamazsan dediğin oluyor galiba onuda ben yapamıyorum
Yada başka bişey var ben nerde cins var onu buluyorum
üzülme bi zamanlar ben de öleydim. nerde arıza nerde hiçbiözelliği olmayıp sıradağları ben yarattım diyen tip varsa beni bulurdu. doğru insan hiç beklemediğin bi anda çıkıyo karşına. evlenene kadar bekarlığın biri gelene kadar yalnızlığın ve arkadaş çevrelerinin tadını çıkar
Erkekleri sallamazsan dediğin oluyor galiba onuda ben yapamıyorum
Yada başka bişey var ben nerde cins var onu buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?