Neden Herşeyi Bizden Bekler Erkekler Bir Bilen Aranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende o kısmı merak ediyorum aslında
Şimdi bi başlıktaki yazıları okudumda eşim maaşın yarısını bana verir kredi kartım var çalışmamı istemez ne istersem alırım
Bizim ilişkiye bakıyorum adam ölürsem mallarımı vereceğim yer var diyor.Sanki ben evladıydımda nankörlük etmişim ve intikam almak istiyormuş gibi
Boşanıncada kendi getirdiğin malları alırsın diyor sanki bana lütuf etmiş gibi heralde daha kötüsü getirdiğim çeyizi bulaşık makinesini küçük ev aletlerini falanda vermeyecekti.

Bunun adına şansızlık mı deniyor bilmiyorum.
Bir erkek parasıyla bile çekilmezken o parasına konacağım mantığında yaklaşmasını hala hazmedemiyorum.Zaten ayrı ülkelerdeyiz ben ondan bişey istemedim ki o bana beğen ben alırım derdi başka bi zaman beğenirdim bunu kendine al derdi
Bunu yapan adamda kendine motor aldı en ucuz kıyafeti aksesuarı 1-2 milyardan aşağıda değildi...Ucuz da sevmez yani

Bazen kendime kızıyorum bu adam bunları dediğinde neden ayrılmak yerine devam etmekte ısrar ettim.Durumlar tersine olsa o çoktan benden ayrılırdı ama kadınların bu seviyorum mantığı yüzünden başına gelmeyen şey kalmıyor aslında.Çok mu sevgisiz çok mu zayıfız çözemedim

erkekleri anlamak kolay da bayanları anlamak zor bence. erkekleri masum sivil sanıyorlar.
erkeğin eli ayağı yok sanıyorlar. (gak dese su guk dese yemek getiren anneleri(bayan)var)
erkeğin beyni yok sanıyorlar(o anlamaz deyip. kıyafetini çamaşırını kendi alan anneleri (bayan)var)
zaten anneler(bayanlar) bir garip. ellerinden gelse oğullarının yerine işe gidecek. öss ye gidecek. biraz manyak bişeyler işte :)

ama gün gelip erkek kız arkadaş bulunca. birincisi erkek annesi gibi davransın istiyor. (bizde erkek arkadaşımızdan babamız gibi davranmasını isteyelim bakalım)
ikincisi de bu anne(kayınvalide)problemi ortaya çıkıyorki vahim durum Bence :)

Erkekler çok şey bekleyip az şey verme eğilimindeler.Her fedakarlığı sen yap ama ben işime gelirse sana uyum sağlarım hesabında
Ben herşeyi yapayım ama sen görme bilme duyma ve her yaptığım şeyde bana sahip çık
Annesinin yedek ürünü gören insanlar varken işimiz zor

valla şansınmı yokmuş diyeyim ne diyeyim bilemedim, bence sen normalsin ama erkekler parmaklarında oynayacak ezik, güçsüz bi kadın istedikleri için genelde, sen bu kritere uymuyordun herhalde, aman uymamaya devam et

valla şansınmı yokmuş diyeyim ne diyeyim bilemedim, bence sen normalsin ama erkekler parmaklarında oynayacak ezik, güçsüz bi kadın istedikleri için genelde, sen bu kritere uymuyordun herhalde, aman uymamaya devam et

Galiba
Şimdi bir arkadaş da diyor ki adamın malı hakkıdır neden istiyorsun ki?Ben adamın sözde hayat arkadaşıyım herşeyine yardım edeceğim ortak olacağım boşanacağız öküz öldü ortaklık bitti hesabı ben seni tanımıyorum alacağım vereceğim hesabı yapacak

Evet erkekler bişey bilmeyen herşeye evet diyen tipte kızlarla evleniyorlar heralde.Az itiraz edenleri sevmiyorlar
Erkek arkadaşım benimle sidik yarıştırıyorsun demişti.Ona göre erkek herşeyi yaparmış ama kadın susarmış dünya erkekler üzerine kurulmuş

Anlaştığım biri zor gibi ya umut keseceğim ya da idareten birine evet diyeceğim

tabi canım dünya onların ellerinde. katillerin bir çoğu onlarda. tacizciler hırsızların büyük bölümü ................ savaşları saymıyorum bile. daha çok var ama neyse

erkege en başından ipleri senın elıne verdim izlenımı verilirse.seviyorum senın ıcın herseyi yaparım mantıgına bürünülürse erkekte bunu kullanır .. cool davranmka her zaman daha karlıdır benım dusunceme göre.. tab i bu insanına erkegine göre degişir.. birazda karakter meselesi.

Bir anlamda haklısın ama şu da oluyor.Karşındakine diyorsun benimde kendime ait hayatım var,bende bireyim,aklım fikrim var bunu deyipte kendi hayatında bişeyler yapmıyorsan adam diyor bu hiç laf söz anlamaz ben bunu idare edemem olmaz

Tam tersi durumu yapıyorsun bu kez yüz verince astarını istiyorlar.

Ben bunu tutturamadım sen tutturmuşsun ne güzel.Biraz tüyo alalım senden :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…