Neden hic arkadasim yok :(

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Hiç arkadaşım yok kendimi çok yalnız hissediyorum. Okuldayken de yalnız takılırdım hep. Sosyalleşmeye çalıştım insan içine karışmaya çalıştım o da olmadı. Okulumda bitti (lise) 2 aydır kendimi daha da yalnız hissediyorum evden çıkmıyorum nerdeyse.. Ne yapıcam nasıl insan içine karısıcam bilmiyorum yaşadığım yer de küçük insan yok nerdeyse... Birileri bana akıl versin nolur...

Hiç arkadaşım yok kendimi çok yalnız hissediyorum. Okuldayken de yalnız takılırdım hep. Sosyalleşmeye çalıştım insan içine karışmaya çalıştım o da olmadı. Okulumda bitti (lise) 2 aydır kendimi daha da yalnız hissediyorum evden çıkmıyorum nerdeyse.. Ne yapıcam nasıl insan içine karısıcam bilmiyorum yaşadığım yer de küçük insan yok nerdeyse... Birileri bana akıl versin nolur...

üni. meselesi noldu canım

canım benimde çok arkadaşım var ama hepsi farklı farklı şehirlerde şu an ankaradayım ve sadece 1 tane arkadaşım var ankarada

sosyalleşmeye çalıştım diyorsun mesela neler yaptın :44:

Son düzenleme:
Benimde lise bitti. Yaşadığım yerde degil de başka şehirlerden arkadaşlarım var. Onlarla vakit geçiriyorum çoğu zaman. Ama insanın dışarıya arkadaşıyla çıkıp,gezip tozması başka tabi. Nerede yaşıyorsun?

tercih yapmadim bi sene daha hazirlanmak istiyorum..

bence o zaman tüm enerjini sınava harca, eğer daha büyük bi şehirde üni. kazanırsan arkadaş sorunun kalmaz, küçük bi yerde napabilirsin, bence en mantıklısı derslere asıp daha büyük bi şehre gitmek

benimde hiç arkadaşım bende dertliyim insan dertleşmek paylaşmak konusmak istiyor malesef benimde yok

Son düzenleme:
insanlara güvenemeyen soğukbir mizacın mı var.

------

üniversiteye gidersen umarım faydalı ve köklü bir arkadasın olur. cok olacagına az olsun öz olsun. kaldı ki küçük bir yerdeymişsin.

Bende sen gibiyim üniversite sınavına girdim ama istediğim bölüm gelmediği için bi kere daha şansımı denemek istedim bu sene tekrar hazırlanıcam.
Okuldaykende öyle çok arkadaşım yoktu zaten yakın bi arkadaşım vardı 4 senedir okulda.
Maalesef oda öylesine arkadaşmış.
Okul bitti ben konuştuk 1 ay falan sonradan ne aradı ne sordu. Benimde inadım tutar bazen aramam sonuçta aramızda küslük bile yok.
Dostum dediğim birisi var onunlada ayrı şehirlerdeyiz maalesef başkada kimse yok...

canım benimde çok arkadaşım var ama hepsi farklı farklı şehirlerde şu an ankaradayım ve sadece 1 tane arkadaşım var ankarada

sosyalleşmeye çalıştım diyorsun mesela neler yaptın :44:

tanimak istedigim bikac insanla konustum selam verdim tanismak icin elimden geleni yaptim, olmadi. cafelerde takildim, olmadi. kurslara gittim folklor bilgisayar falan. yok gene olmadi...

Benimde lise bitti. Yaşadığım yerde degil de başka şehirlerden arkadaşlarım var. Onlarla vakit geçiriyorum çoğu zaman. Ama insanın dışarıya arkadaşıyla çıkıp,gezip tozması başka tabi. Nerede yaşıyorsun?

Kucuk bi ilcede yasiyorum canim, isim vermiyim. Su an tek bi dostum var o da farkli bi yerde, 15 dakikalik mesafe var ama haftanin 6 gunu calisiyor, 1 gun gelmek istiyor bukez ailesi izin vermiyor. Biraz baskici bi ailesi var. Telefonda muhabbet etmekle yetiniyoruz. Onunda bi faydasi olmuyor zaten... Her halukarda yalnizim.

bence o zaman tüm enerjini sınava harca, eğer daha büyük bi şehirde üni. kazanırsan arkadaş sorunun kalmaz, küçük bi yerde napabilirsin, bence en mantıklısı derslere asıp daha büyük bi şehre gitmek

oyle ama sınav stresinden kurtulmak istedigim zamanlarda dısarı cıkıp gezmek ıstıyorum. Gulup eglenmek..

benimde hiç arkadaşım bende dertliyim insan dertleşmek paylaşmak konusmak istiyor malesef benimde yok

Napcaz biz boyle ya:5:

insanlara güvenemeyen soğukbir mizacın mı var.

------

üniversiteye gidersen umarım faydalı ve köklü bir arkadasın olur. cok olacagına az olsun öz olsun. kaldı ki küçük bir yerdeymişsin.
sanırım soguk bir mizacım var evet. uzaktan goren beni cok havalı hic bir seyi umursamayan biri olarak goruyormus birde.. benimle de alakalı bi durum yani..

Bende sen gibiyim üniversite sınavına girdim ama istediğim bölüm gelmediği için bi kere daha şansımı denemek istedim bu sene tekrar hazırlanıcam.
Okuldaykende öyle çok arkadaşım yoktu zaten yakın bi arkadaşım vardı 4 senedir okulda.
Maalesef oda öylesine arkadaşmış.
Okul bitti ben konuştuk 1 ay falan sonradan ne aradı ne sordu. Benimde inadım tutar bazen aramam sonuçta aramızda küslük bile yok.
Dostum dediğim birisi var onunlada ayrı şehirlerdeyiz maalesef başkada kimse yok...

tamamen aynı durumdayız.

önce iyice düşünün derim...nerde hata yaptınız acaba???

elinizden geleni yaptınız mı,yaptığınıza mı inanıyorsunuz???

mesela öğrenciler hep şöyle derler:" eşşekler gibi çalıştım,sabahlara kadar çalıştım ama 40 aldım yaaa,ben daha napimmmm"diyip inanırlar çok çalıştıklarına ama bi deşsen çalışmışlardır ama yanlış metodla bu yüzden sonuç hüsran...çok çalışmak değil nasıl çalıştığın önemlidir....

senin durumunda ise herşeyi yapmak değil neyi yapman gerektiği önemlidir.....

bnm de çok yok ama dertte etmiyorum...5 tane bna yeter....20 tane olsa nolcak?? hepsi gerçek mi olcak aslaaa....

az olsun ama gerçek olsun...inan çok arkadaş çok dert...hele de kız......bi ton kaprisler,alınganlıklar,saçmalıklar...( çok olunca)

Yaşıt kafa bir kuzenin falan var mi canim? Yoksa bile bu sene derslerine asilip ortam ve egitim acisindan guzel bir universiteye yerlesince ister istemez bir arkadas cevren olur diye dusunuyorum. Cok yanlis arkadaslar edinmektense bir sure yalniz kalmak daha iyidir emin ol.

Yaşıt kafa bir kuzenin falan var mi canim? Yoksa bile bu sene derslerine asilip ortam ve egitim acisindan guzel bir universiteye yerlesince ister istemez bir arkadas cevren olur diye dusunuyorum. Cok yanlis arkadaslar edinmektense bir sure yalniz kalmak daha iyidir emin ol.

dogru diyorsunuz

Back
X