Neden hic arkadasim yok :(

Benimde yok bende kendimi sosyal sorumluluk projelerine verdim...

Bir yazida soyle diyordu eger cevrenizde kimse yok ve yanlizlik cekiyorsaniz 1 cocugu yada 1 fakiri sevindirim icinizdeki sikintilarinizin yok olacagini goreceksiniz...eger imkanin varsa birine yardim et boyle arkadas bulmak aramak o seni bulsun birakta kendini yanliz hissedersen icindeki o baskin duygular seni daha cok iceri ceker...

Benimde yok bende kendimi sosyal sorumluluk projelerine verdim...

Bir yazida soyle diyordu eger cevrenizde kimse yok ve yanlizlik cekiyorsaniz 1 cocugu yada 1 fakiri sevindirim icinizdeki sikintilarinizin yok olacagini goreceksiniz...eger imkanin varsa birine yardim et boyle arkadas bulmak aramak o seni bulsun birakta kendini yanliz hissedersen icindeki o baskin duygular seni daha cok iceri ceker...

Bi cocugu veya bir fakiri sevindirin.. Bu gercekten cok guzel bisey... Deneyecegim :)
yardimin icin sagol..

çok sorun etme bunu: NE KADAR AZ İNSAN O KADAR AZ PROBLEM... ben çok sosyalim ve çok da arkadaşım var, bazen daralıyorum. 1 tane sıkı dostun olsa bu kadar sıkıntılanmazsın aslında ama sosyal fobin falan olmasın senn???

çok sorun etme bunu: NE KADAR AZ İNSAN O KADAR AZ PROBLEM... ben çok sosyalim ve çok da arkadaşım var, bazen daralıyorum. 1 tane sıkı dostun olsa bu kadar sıkıntılanmazsın aslında ama sosyal fobin falan olmasın senn???
olabilir mi dersin :26:

benımde hıc öyle cook arkadasım olmadı..benım kardesım daha sosyal bı kızdı..bense herzaman tek kısıyle takılırdım..ılkokulda samımı 1 arkadasım vardı,ortaokul ve lısedeyse yıne 1..hıc oyle fazla curcunayı kafam kaldırmıyor..tek kısıyle dertlesme herzaman daha cok hosuma gıtmıstır..okullar bıtıncede kuzenımle sıkı fıkı olduk..hıc fazlasını aramadım,sımdıyse kuzenım evlı,ben evlıyım..ıkımız bıraz uzak kaldık:1: kocalarımız en yakın arkadasımız oldu..mısal esımın cok arkadası var dolayısıyla onların eslerıylede görusuyoruz ıstesem onlarla sıkı fıkı olabılırım ama canım hıc ıstemıyor..zaten evde takılmak bana daha cok huzur verıyor,kımseyle ugrasamıyorum vede samımı olamıyorum oyle hemen..kuzenım gıbı senelerımı verdıgım kısılerle bırlıkte olmak ısterım anca..gerısı tırı vırı

evlendiğimden beri benimde öyle fazla arkadaşım yok ama her zamanda arkadaşım az ve öz olsun istemişimdir hiçbir zaman kalabalık bir çevre istemedim kendime:50:zaten kolay kaynaşan bir insan değilim ayrıca çocuklarım evin işi gücü yetiyor bana:6:
sende öğrenciymişsin bence arkadaşım niye yok diye hayıflanma derslerine çalış.üniversiteyi kazanınca mutlaka arkadaşların olur:31:

Aynen bende bu sene tekrar hazırlanıcam ve tüm yaz boyunca gezicek arkadaş bulamadım sadece bi kaç arkadaşım var onlarlada görüşemedim pek keşke daha fazla çevrem olsaydı neyse üniversitede sosyalleşiriz inşallah canım :(

canım bence de şans bu işler.kesinlikle.eğer çevrede sevilen sayılan biriysen arkadaşın olur.yoksa yapacak bir şey yoktur.benim mesela heryerde bir sevenim vardır.dostluklar kurarım ama binde bir tanesi arar sorar.diğerleri ise yalancı çıkarcıydı halada öyle.bende o yüzden bana yakınlarla takılıyorum.beni sevenlerle,değer verenlerle takmıyorum kimseyi.amann boşver be canımm 3 günlük dünya...ama şansss kesinlikle.ben mesela şanslının ortasıyım.çok çevrem var ama pek dostum yok.sadece senin başında değil bunlar emin ol.herkes sahte.halan,dayın,amcan,teyzen yeri gelir kardelşin bilee...dimdik dur her şeye inat

Okul bitiminin verdiği bir boşluk olabilir, Sokağınızdaki yaşıtlarınla arkadaş olmayı dene, sanırım işeyarayacaktır.
Selamla
Arda

canım benimde çok arkadaşım var ama hepsi farklı farklı şehirlerde şu an ankaradayım ve sadece 1 tane arkadaşım var ankarada

sosyalleşmeye çalıştım diyorsun mesela neler yaptın :44:

Sanırım git gide yalnızlaşıyoruz. Karakterimize uygun bir arkadaşmı bulamıyoruz yoksa herkesmi yalnız?
SIKILIYORUMMMMMM

Sanırım git gide yalnızlaşıyoruz. Karakterimize uygun bir arkadaşmı bulamıyoruz yoksa herkesmi yalnız?
SIKILIYORUMMMMMM

ben kendi adıma kafa dengi güvenebileceğim bir arkadaş bulamıyorum diyebiirim :31:seçiciyim ama iyi ki böyleyim kötü arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi:19:
tabi biraz da kişilik önemli kimisi çabuk kaynaşır konuşkandır kimisi kolay çevre tutamaz bu da bir etken

Benim de hiç arkadaşım yok. Bir tane cok yakınım var o da şehir dışında.

haftasonu liseden arkadaşlarımla buluştum. O kadar samimiyetsizdi ki anlatamam. Biri koca arıyo, öteki kocasını kayınvalidesini çekiştiriyo. Biri parmağımdaki yüzüğe bakıyo, biri künyen altın mı diye soruyo :1: Böyle samimiyetsiz arkadaşlarım olacağına yalnız olurum dedim kendi kendime.

Bi de annemin benim icin özel doğurduğu kızkardeşim var, bi tek o olsun bana yeter :D

üniv.de iki arkadaşım vardı biriyle dost oldk cnm dostum yaaaa ama başka şehirde:14:hep görüşüyorz ama işte telde

diğeriyse ewlendi.bi atansam ya da işe girsem umarım kafa dengi bi insan karşıma çıkar

ama en evvel cnm sewdiğim bnm aynı zamanda en iyi dostum,sırdaşım,yoldaşım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X