Neden hiç birşey yapamıyorum :(

ay sabah kalktım. orta şeker bi çalışkanlıktaydım. tpiği okudum enerjim gitti. gene tembelliğe vurasım var kendimi.

sabah 8 de uyandım. daha doğrusu eşim uyandırdı kendi hazırlanırken. sonra uuyuyamadım. 12 ye kadar işle ilgili bişiler vardı hem o hem internet takılmasını yaptım. diizi mizi.. sonra çay may koydum. bi yandan netten tv açtım izledim. kahvaltı demin bitti sayılır. sonra kalktım yatağı çırptım. katlanmayı bekleyen çamaşırları çırptım. toz oluyor hemen.

odamı topluyorum yani. 3 gibi de işe gitcem. işin stresi var şu an üstümde. çok stresli bi yapım var. bi stresli olmayı bide tembel olmayı sevmiorum :(

bence bu anneden görme tespiti doğru değil. benim annem yıllardır çalışır , işlerini yemeğini de hiç aksatmaz. iki kız kardeşiz. kardeşime göre ben daha tembelimdir.
bi akrabamız var mesela. kadın temizlikle pek ilgisi yok , büyük kızlarıda öle. ama küçük kızı temiz ve hamarat. diğer kızlar anasından görmüşse bu niye görmemiş. kardeşlerin hepsi aynı olsa dediğiniz olabilir ama kardeşler farklı olduğuna göre bu tamamen karakterle ilgili bence.

birde tembellik illa pis olmak değildir. ayrıcada nice evi düzenli temiz kadını ben temiz olarak değerlendirmiorum. benim için hijyen daha önemli. bezlerin karıştırılması, tuvaletten su alma vs. gibi şimdi aklıma gelmeyen daha bi sürü hijyene (bana göre) aykırı şeyllerin sonucu olarak yapılan temizliği temizlikten saymam pek . :) dağınığımdır ama temizimdir. bu halimi diğer duruma tercih ederim. ama hem düzenli hem hijyenik olmayı da bu halime tercih ederim.

bence de.. evin toz olmasını pis olarak değerlendirmiştim ama evi düzenli olup dediğin gibi hijyen bilmeyen insanlar da var..:31: annem der hep başlasam her işi en incesine kadar yapıyormuşum...

başlamak bitirmenin yarısıdır çok doğru bi söz benim için :ssz:

ay sabah kalktım. orta şeker bi çalışkanlıktaydım. tpiği okudum enerjim gitti. gene tembelliğe vurasım var kendimi.

sabah 8 de uyandım. daha doğrusu eşim uyandırdı kendi hazırlanırken. sonra uuyuyamadım. 12 ye kadar işle ilgili bişiler vardı hem o hem internet takılmasını yaptım. diizi mizi.. sonra çay may koydum. bi yandan netten tv açtım izledim. kahvaltı demin bitti sayılır. sonra kalktım yatağı çırptım. katlanmayı bekleyen çamaşırları çırptım. toz oluyor hemen.

odamı topluyorum yani. 3 gibi de işe gitcem. işin stresi var şu an üstümde. çok stresli bi yapım var. bi stresli olmayı bide tembel olmayı sevmiorum :(

arı gibi çalışmışsın işte:27::27:

bence de.. evin toz olmasını pis olarak değerlendirmiştim ama evi düzenli olup dediğin gibi hijyen bilmeyen insanlar da var..:31: annem der hep başlasam her işi en incesine kadar yapıyormuşum...

başlamak bitirmenin yarısıdır çok doğru bi söz benim için :ssz:

ya mesela benim kv çok düzenli. yani evini dağınık göremezsin. ama benim temizlik anlayışıma ters şeyler yapıo. mesela su alcak falan silmek için bi yerleri. onu tuvaletten alıyor. o kovayı falan tuvalette yere koymakta sakınca görmüyor. ona göre temiz yer hergün yıkandığı için. bense tuvalet olayının bşka bişiye karışmasına tahammül edemiorum. bana göre tuvalet sadece tuvalet yapmak için. yemek yaparken falanda çok hijyene dikkat ederim. ama temiz görünümlü çoğu kişi etmio bence

arı gibi çalışmışsın işte:27::27:

yok ya. anca çırpma yaptım. böle ince işlere girişiorm. sonra yoruluyorum. temizlemeye çalışırken iice dağıtıyorum. zaten hep detaycı olduğum için bu dağınıklık :):52::52:

$tembel kuala.webp

:1::1::1::1::1::1::1::1:

''aman boşver, yarın yaparım'' kulübü:52::52::52::52:

evet oy yarinlarda baska yarinlari doguruyor ve bu böyle sürer giderrrr:27:

walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)

nevetttttt bizim espirimizede doyum olmuyor yavvvv:1:

kızlar walla ben uzun zamandır öyleyim çünkü depresyondayım kendinize aman iyi bakın. ben hiç bi iş yapamıyorum

evet canim deprosyonda olmak gercekten cok kötü bir durum benim zaten daima olan bir depresyonum var yani bir gün biraz iyidir bir gün götüdür veya bir kac gün:31:

offff ya beyaz camasirlari 2 saat önce atacaktim makinaya ama nerdeeeeeeeeeeeee

ben iş yapıorum kızlar. kulübe aykırı haraketler deyim :52::52::32::32::32::32::32:

Bende uyanırım, annem kahvaltıyı hazırlar.
Yer içer sonra bilgisayar başına otururum. :)
Tembellik bendede var ne yazıkki...
Bir iş yapçaksam onu kırk kere düşünürüm. :)

Bende uyanırım, annem kahvaltıyı hazırlar.
Yer içer sonra bilgisayar başına otururum. :)
Tembellik bendede var ne yazıkki...
Bir iş yapçaksam onu kırk kere düşünürüm. :)

ii düşünmeye üşenmiosun. bazıları düşünmeye de üşenio :52::52::52::52::52:

Keyfim yoksa yatağımı toplamam.
Nasıl olsa akşam yatıcam mantığı vardır.
evlenince düzelmeyi umuyorum. :)

Back
X