ben evlenince tersi oldum sanki. özümdeki tembellik değişmez bu bi gerçek ama önceden daha çok evişi yapıodum sanki :)
Ayy bende tam tersi olurum inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenince tersi oldum sanki. özümdeki tembellik değişmez bu bi gerçek ama önceden daha çok evişi yapıodum sanki :)
güzel isim. keşke başlığı değiştirebilsek
bence bu anneden görme tespiti doğru değil. benim annem yıllardır çalışır , işlerini yemeğini de hiç aksatmaz. iki kız kardeşiz. kardeşime göre ben daha tembelimdir.
bi akrabamız var mesela. kadın temizlikle pek ilgisi yok , büyük kızlarıda öle. ama küçük kızı temiz ve hamarat. diğer kızlar anasından görmüşse bu niye görmemiş. kardeşlerin hepsi aynı olsa dediğiniz olabilir ama kardeşler farklı olduğuna göre bu tamamen karakterle ilgili bence.
birde tembellik illa pis olmak değildir. ayrıcada nice evi düzenli temiz kadını ben temiz olarak değerlendirmiorum. benim için hijyen daha önemli. bezlerin karıştırılması, tuvaletten su alma vs. gibi şimdi aklıma gelmeyen daha bi sürü hijyene (bana göre) aykırı şeyllerin sonucu olarak yapılan temizliği temizlikten saymam pek . :) dağınığımdır ama temizimdir. bu halimi diğer duruma tercih ederim. ama hem düzenli hem hijyenik olmayı da bu halime tercih ederim.
ay sabah kalktım. orta şeker bi çalışkanlıktaydım. tpiği okudum enerjim gitti. gene tembelliğe vurasım var kendimi.
sabah 8 de uyandım. daha doğrusu eşim uyandırdı kendi hazırlanırken. sonra uuyuyamadım. 12 ye kadar işle ilgili bişiler vardı hem o hem internet takılmasını yaptım. diizi mizi.. sonra çay may koydum. bi yandan netten tv açtım izledim. kahvaltı demin bitti sayılır. sonra kalktım yatağı çırptım. katlanmayı bekleyen çamaşırları çırptım. toz oluyor hemen.
odamı topluyorum yani. 3 gibi de işe gitcem. işin stresi var şu an üstümde. çok stresli bi yapım var. bi stresli olmayı bide tembel olmayı sevmiorum![]()
aslında başlığı geyiğe taşıttırsan? veya yenı bır topık açsan canım? bu şekilde konu geyiğe giriyor çünkü![]()
güzel isim. keşke başlığı değiştirebilsek
bence de.. evin toz olmasını pis olarak değerlendirmiştim ama evi düzenli olup dediğin gibi hijyen bilmeyen insanlar da var..annem der hep başlasam her işi en incesine kadar yapıyormuşum...
başlamak bitirmenin yarısıdır çok doğru bi söz benim için![]()
arı gibi çalışmışsın işte![]()
yok ya. anca çırpma yaptım. böle ince işlere girişiorm. sonra yoruluyorum. temizlemeye çalışırken iice dağıtıyorum. zaten hep detaycı olduğum için bu dağınıklık :)![]()
''aman boşver, yarın yaparım'' kulübü![]()
walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)
kızlar walla ben uzun zamandır öyleyim çünkü depresyondayım kendinize aman iyi bakın. ben hiç bi iş yapamıyorum
walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)
ben iş yapıorum kızlar. kulübe aykırı haraketler deyim![]()
bence yanlış yoldasın, otur keyfine bak.
bir daha mı gelıceksın dünyaya
yarın yaparsın![]()
Bende uyanırım, annem kahvaltıyı hazırlar.
Yer içer sonra bilgisayar başına otururum. :)
Tembellik bendede var ne yazıkki...
Bir iş yapçaksam onu kırk kere düşünürüm. :)
ii düşünmeye üşenmiosun. bazıları düşünmeye de üşenio![]()