Neden hiç birşey yapamıyorum :(

ben ciddi ciddi bunun için psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ama düşüncede yine :ssz:

ışınlanma ihtimali olsaydı bır ıhtımal değil mi??

şimdi kim kalkıp gidecek oralara
üstünü giy, makyajını yap, saçlarını hallet errorr erorr erorr:52::52::52:

bende kiminle telde konuşsam, işim var dıyorum :52::52::52:

ne olucak halimiz böyle bilmem :) benim kimsemde yok öyle yakınımda çalacak bir kapınyoksa ve kapının çalınmayacağınıda bilince insan umutsuzca yatıyo. bazen bunalıp yatağımı bile toplamadan en uzak markete gidiyorum en büyük lüksüm bu hafta içi hafta sonlarıda eşimde gene geç kalkıyoz uyku aptalı oldum :( üzülüyomda halime artık çocuk zamanı geldi sanırım bana arkadaşta olur yoksa uykuyla daha çok yıl geçiricem ........

ne olucak halimiz böyle bilmem :) benim kimsemde yok öyle yakınımda çalacak bir kapınyoksa ve kapının çalınmayacağınıda bilince insan umutsuzca yatıyo. bazen bunalıp yatağımı bile toplamadan en uzak markete gidiyorum en büyük lüksüm bu hafta içi hafta sonlarıda eşimde gene geç kalkıyoz uyku aptalı oldum :( üzülüyomda halime artık çocuk zamanı geldi sanırım bana arkadaşta olur yoksa uykuyla daha çok yıl geçiricem ........

:52::52::52::52: çocuk olunca değişir bence

ben bizim karşımızda sahil var eve sabah güneş vuruyor bu ara ona taktık 5 bucukta kalkıp onu izliyoruz sonra hazırlanıp sabah yürüyüşü sonraeve kahvaltı:27:

ben anladım sorunumu ya evimin karşısında sahil yok :23: 5buçukta güneşin doğuşunu izlemek imrendim çok güzel bi şey olsa gerek :31:

bende aynen 12 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorum sonra laptopu acıp bi bakayım sonra rahat rahat ıs yaparım dıyorum ama o bu şu derken aksam oluyor esım gelmeden yemegi hazırlıyorum bulasık bazen gece 12ye kadar duruyor:37: sonra kendıme sinir oluyorum bi kac gün tertemiz duruyorum esim hah şöyle diyor ama sonra gene aynı erteleme.... bizim sorunumuz eve gelen misafir komsu neyim olmaması kimseye laf vermemek icin ev tertemiz olurdu:28: diye düsünüyorum. cünkü eve biri gelecek olsa ev pırıl pırıl oluyo bi anda. ama genelde gelen giden yok. cogu zaman kim görecekki temizlik yapıyorum diyorum eşim kızıyor kızması iyi oldu onun icin yapıyorum artık bi sebebim var hic olmazsa :53:

bana bazen bir temizlik aşkı geliyo kapılara kadar siliyom ama gel görki arada oluyo şöyle 2 haftada bir bu temizlik aşkı geleydi iyidi:36::36:

Back
X