Neden hiç birşey yapamıyorum :(

ya şimdi hem kirleten hem gelen giden olmayınca işte olmuyor zaten bu uyku olayıda ondan ben misafirim geliceği zaman 9 kalkıyorum hendimi zinde his ediyorum ama diğer günler uyuyorum sürekli bide uyanınca saat erken diye zorla uyumaya çalışıyorum . bazen annemi zorla getiriyorum bir ay onunla düzene giriyor hayatım o gidince eski hayata devam

n'olur sus,,
git, kendını daha fazla imrendirmeden:52::52::52:
Yapabilirsin ceynn bırakma kendini hadi gel benimle temiz bir düznli bir odaya düzenli bir plates tpuna otrumaya:52:
ben anladım sorunumu ya evimin karşısında sahil yok :23: 5buçukta güneşin doğuşunu izlemek imrendim çok güzel bi şey olsa gerek :31:
hahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahaha:27:
:27::27::27:

Bende aynı durumdayım üç gün önce toz aldım dün ev süpürmüşdüm kovaya yer silmek için suda hazırlamışdım üç gün önce ama hala silemedim:) vaktimmi yok var aslında ama biri kalk desin.

çocuk olunca mecburiyetten değişilir bence.merak etme:34:

tek umudum o:52::52::52:

benimde umudum o. ama zavallı çocuğumuzun karakterini merak ediom. ana tembel baba tembel. kendi ne olur acaba. yoksa o da mı tembel. tembellikten 1,5 yıldır gelemio :52::52::52:

Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır, en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa öleceğini bilir. Afrika' da her sabah bir aslan uyanır, en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir. Aslan ya da
ceylan bir önemi yoktur. Yeterki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin.​

bana hiç bir şey yaramıyor,,, hep aynı kilodayım :52::52::52:

allahım banada şunu nasip et .. 2gün üst üste abur cubur yesem hortluyor bacakalrım resmen :31::31: Ama kilom aynı bacaklarım fena ama 1 hafta hop hop spor aynen dönüşümüm muhteşem oluyor :32: tabi bi kaç çatlakta cabası :17:

ha bide benim şaka maka en byuk sorunum paspas ve toz sahilde oldugu iiçn ev cam kapı açık cadde arabalar fink atıyor Bir tozlayınız her gun ya kendi evime çıktıktan sonra hergunn aynı şeyleri yapıyorum ama hep hergun toz ama bigun birkayım hafta sonalrı yaparım dedim inşaata döndü evv:52::52::52::52::52::52::52::52: hatta nişanlım oha nolmuş lan ! diye bir ifadeyle girdi eve:27:

allahım banada şunu nasip et .. 2gün üst üste abur cubur yesem hortluyor bacakalrım resmen :31::31: Ama kilom aynı bacaklarım fena ama 1 hafta hop hop spor aynen dönüşümüm muhteşem oluyor :32: tabi bi kaç çatlakta cabası :17:

ha bide benim şaka maka en byuk sorunum paspas ve toz sahilde oldugu iiçn ev cam kapı açık cadde arabalar fink atıyor Bir tozlayınız her gun ya kendi evime çıktıktan sonra hergunn aynı şeyleri yapıyorum ama hep hergun toz ama bigun birkayım hafta sonalrı yaparım dedim inşaata döndü evv:52::52::52::52::52::52::52::52: hatta nişanlım oha nolmuş lan ! diye bir ifadeyle girdi eve:27:

evet,, o toz adamı sinir ediyor:47::47:

arkadaşlar hepinize iyi geceler kendimi şimdi şartlayıp sabah 10 kalkıcam en geç inşallah erken yatıp erken kalkmayı alışkanlık yapmamız umuduyla inşallah :36::36::36::36::36::36::36::36: sabah bakmışım saat gene 12:37::36::36:

Back
X