- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
gerçekleri kabul etmek erdemliktir .......... öyleyiz
haftada bir yaparım ama,,, banyom, mutfağım tertemızdır..
kirleten yok yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de en büyük zevkim,,,pc başında bişiler yemek![]()
ben yaznlız hiç bir şey yiyemiyorum eşim işten gelince o yemek yerken bende salatadan tırtıklıyorum 1yıl 2 ay oldu evleneli 8 kilo aldım bide
ben yaznlız hiç bir şey yiyemiyorum eşim işten gelince o yemek yerken bende salatadan tırtıklıyorum 1yıl 2 ay oldu evleneli 8 kilo aldım bide
Yapabilirsin ceynn bırakma kendini hadi gel benimle temiz bir düznli bir odaya düzenli bir plates tpuna otrumayan'olur sus,,
git, kendını daha fazla imrendirmeden![]()
hahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahaben anladım sorunumu ya evimin karşısında sahil yok5buçukta güneşin doğuşunu izlemek imrendim çok güzel bi şey olsa gerek
![]()
bana hiç bir şey yaramıyor,,, hep aynı kilodayım![]()
keşke bende alsam bende de zayıflık problemi vargünlerdir protein bar yapayım diye düşünüyorum
![]()
![]()
çocuk olunca mecburiyetten değişilir bence.merak etme
tek umudum o![]()
bana hiç bir şey yaramıyor,,, hep aynı kilodayım![]()
benimde umudum o. ama zavallı çocuğumuzun karakterini merak ediom. ana tembel baba tembel. kendi ne olur acaba. yoksa o da mı tembel. tembellikten 1,5 yıldır gelemio![]()
n'olur sus,,
git, kendını daha fazla imrendirmeden![]()
allahım banada şunu nasip et .. 2gün üst üste abur cubur yesem hortluyor bacakalrım resmenAma kilom aynı bacaklarım fena ama 1 hafta hop hop spor aynen dönüşümüm muhteşem oluyor
tabi bi kaç çatlakta cabası
ha bide benim şaka maka en byuk sorunum paspas ve toz sahilde oldugu iiçn ev cam kapı açık cadde arabalar fink atıyor Bir tozlayınız her gun ya kendi evime çıktıktan sonra hergunn aynı şeyleri yapıyorum ama hep hergun toz ama bigun birkayım hafta sonalrı yaparım dedim inşaata döndü evvhatta nişanlım oha nolmuş lan ! diye bir ifadeyle girdi eve
![]()
aynen ya
herhalde tüm tembellerin hayalidir ışınlanmak
![]()
n'olur sende sus . çok gülüorum yazdılarına![]()