Neden hiç birşey yapamıyorum :(

Birde bir kaç gündür kalkar kalmaz çay demliyorum(aslında sevmem de)
ocakta bir şey kaynayınca kendimi daha iyi hissettiğimi farkettim.
İnsan hiç bir şey yapmak istemiyor, ama yapmayınca da mutsuz oluyor. Bütün günün gereksiz işlere zaman harcayarak geçiyor.
Erken kalkmışım,temizlik yapmışım, yemeğim hazır. duşa girmişim, süslenmişim,birde bir saatliğine bile olsa hava almaya çıkarsam (ki hareketli olunca hepsi arka arkaya kolayca oluyor) o gün benden mutlusu yok :) peki neden yapmıyorum? ilginç bi durum :)

aynen öle. ilginç bi durum. akşam yaşadığım vicdan azabının verdiği sıkıntı öle böle değil. ama gene aynı gene aynı :(

ya benim pc laptop ama internet kablolu. kabloyu ordan oraya taşımaya üşeniorum. kablosuz olsa mutfakta olsam ufaktan ufaktan iş yaparım belki.

madem laptop var kablosuza çevir interneti. mutfakta oturmak gerçekten işe yarıyor. ben yemek yapmaktan nefret eden biriydim. salonda pc ve tv başından ayrılamadığım içinde mutfağa gidip hiç bir şey yapmazdım. şimdi daha iyi hissediyorum
Birde temizlik almış başını gitmişse dediğim gibi bi kadın tut ,hem sana yardımcı olsun hemde bugünde geçti artık yarın yaparım deme gibi bir lüksün olmaz.
Ev tertemiz olduktan sonra da 2 3 günde kirlenmesine bağlı ,tozunu al yerini sil süpür ev dağılmaz kirlenmez gözünde iş büyümez (kim temizlik yapmayı severki yoksa :/ ) Bu arada temizlik yapacağın gün asla ama asla pc yi açmamalısın :)))))
Kahvaltı olayına bende hala bi çözüm bulamadım ve bende çok fazla sebze yemeği yapmıyorum.

yok löynn evli bile değilimm:9: 2sene var daha olursa kısmetse olmassada kendime napayım:24: Bindim bi almete gidiyom kıyamaete:4:

can cazım , bebiş derken minik kediciğin veya köpekciğin anlamında..sankı öyle hatırlıyorum..kullanıcı adınla alası yok onu diyeyım sana:52::52:

ben çok uzun zaman önce

22 saat uyumuştum ve herkes öldüğümü sanmış, haber alınamayınca:52::52::52::52:

uyandığımda hayat değişmiş gibi geldi

bende bi kere bi ramazanda baya uyumuştum.10 yıl önce falan. okuldan gelir gelmez uyudum. 5 de olabilir. sonra ne iftar n sahur kalkmadan sabah 7 de kalkmıştım. kaç saat yapıosa artık :)

bazı insanlar yapısı gereği az uyur. ama ben çocukluktan beri 10 saatten az uyuyunca uykusuz hissederim kendimi. tatillerde 12 saat uyurum.

sen epey bana benziyorsun, ben senin biraz daha temizlikte toparlamış halinim :)) ama sen çalışıyormuşsun ,ben iş bulsam hemen başlayacağım ama maalesef iş verenler çalıştıracak insan değil ,köle arıyor.

Çok uzun süre boş boş durmak insanı geniş yapıyor. Bir süre sonra gündelik işleri yaymadan yapamaz hale geliyorsun. Bir de kendini aşırı bitkin hissediyorsan birkaç gün tv ve bilgisayardan uzak kalmayı dene. Gerçekten teknolojik aletler insanı etkiliyor.

kan tahlili yaptır bence vitaminlerinde ve demirde azalma olabilir.bende pazartesi günü yaptırıcam aynı şeyler bende de var.tablet veriyor dr.lar,bir iki ay içinde normale dönersin.

kansızlık vardı. demirim çok düşüktü bi ara. yakın zamanda kullandım. normale dönmüştü

kansızlık vardı. demirim çok düşüktü bi ara. yakın zamanda kullandım. normale dönmüştü

inş. tekrar etmemiştir.yediklerine dikkat et rejim yapıyosan enerji veren şeyler de ye. yumurta,haşlanmış beyaz et,dut pekmezi de iyi gelir bunun gibi şeyler.halsizken ben ekmek ve yağlıdan uzak durmaya çalışıyorum***

madem laptop var kablosuza çevir interneti. mutfakta oturmak gerçekten işe yarıyor. ben yemek yapmaktan nefret eden biriydim. salonda pc ve tv başından ayrılamadığım içinde mutfağa gidip hiç bir şey yapmazdım. şimdi daha iyi hissediyorum
Birde temizlik almış başını gitmişse dediğim gibi bi kadın tut ,hem sana yardımcı olsun hemde bugünde geçti artık yarın yaparım deme gibi bir lüksün olmaz.
Ev tertemiz olduktan sonra da 2 3 günde kirlenmesine bağlı ,tozunu al yerini sil süpür ev dağılmaz kirlenmez gözünde iş büyümez (kim temizlik yapmayı severki yoksa :/ ) Bu arada temizlik yapacağın gün asla ama asla pc yi açmamalısın :)))))
Kahvaltı olayına bende hala bi çözüm bulamadım ve bende çok fazla sebze yemeği yapmıyorum.

maddi nedenlerden dolayı yardımcı alamıyorum. hamile olsam kendime ödül niyetine yapcaktım olmadı.

birde ben yaptım mı günlük temizlik de olsa çok ince iş yapıorum. uzun sürüyor haliyle. bitmeyince de bıkıyorum. hemen sonuç alamıyorum.

birde bu evm cadde üstü. çok toz oluyor. yapıorum temilik dip köşe. ondan sonra bi gün sonra aynı pis olunca çok sinir oluyorum. temizleyince bi süre öle gitse şevk gelcek bana da gelmior ya.

benim ev çok pis değil. odam berbat ama.

kızlar bu üşengeçlik hali banada zaman zaman ugruyor ve nefret ediyorum kendimden şimdi oğlum okula başladı sanki biraz düzene girdi ama her pazartesi aksatmadan temizlik yaparım dip köse diğer günler toz alırım paspas yaparım banyo tuvaleti hergün yıkarım gündüz iş yapmayıda hiç sevmiyorum akşam yemeğinden sonra mobilyaların tozunu alıyorum sarzlı süpürgeyle evi süpürüp viledayla siliyorum birtaraftanda çamaşır yıkanıyo makinde 1 saate ev pırıl pırıl oluyo sabah tertemiz uyanıyorum mecburen kahvaltı hazırlıyorum oğlumu yedir içir hazırla okula götür sonra eve gel bütün gün kadınlar kulübü face oyunlar fln akşam üstüde yemek yapasım gelmiyor melemen tost kahvaltı bazende dışardan yemek yapmayı hiç sevmiyorum oğlumda abur cubura alıştı hep pizza döner isterim diyo :)

Back
X