Neden hiç birşey yapamıyorum :(

maddi nedenlerden dolayı yardımcı alamıyorum. hamile olsam kendime ödül niyetine yapcaktım olmadı.

birde ben yaptım mı günlük temizlik de olsa çok ince iş yapıorum. uzun sürüyor haliyle. bitmeyince de bıkıyorum. hemen sonuç alamıyorum.

birde bu evm cadde üstü. çok toz oluyor. yapıorum temilik dip köşe. ondan sonra bi gün sonra aynı pis olunca çok sinir oluyorum. temizleyince bi süre öle gitse şevk gelcek bana da gelmior ya.

benim ev çok pis değil. odam berbat ama.

dağınıksın değil mi??:52:

sen epey bana benziyorsun, ben senin biraz daha temizlikte toparlamış halinim :)) ama sen çalışıyormuşsun ,ben iş bulsam hemen başlayacağım ama maalesef iş verenler çalıştıracak insan değil ,köle arıyor.

evet maalesef çalışıyorumm. bu aralar işe gidesim yok.

inş. tekrar etmemiştir.yediklerine dikkat et rejim yapıyosan enerji veren şeyler de ye. yumurta,haşlanmış beyaz et,dut pekmezi de iyi gelir bunun gibi şeyler.halsizken ben ekmek ve yağlıdan uzak durmaya çalışıyorum***

yok canım, tembel insan rejim yapabilir mi. ilaçlarımı zor alıyorum. folik asitimi bile içmiorum tembelikten :(

maddi nedenlerden dolayı yardımcı alamıyorum. hamile olsam kendime ödül niyetine yapcaktım olmadı.

birde ben yaptım mı günlük temizlik de olsa çok ince iş yapıorum. uzun sürüyor haliyle. bitmeyince de bıkıyorum. hemen sonuç alamıyorum.

birde bu evm cadde üstü. çok toz oluyor. yapıorum temilik dip köşe. ondan sonra bi gün sonra aynı pis olunca çok sinir oluyorum. temizleyince bi süre öle gitse şevk gelcek bana da gelmior ya.

benim ev çok pis değil. odam berbat ama.

Tabi günlük temizlikte olsa alıyor insanın vaktini ,yani bende evin günlük işini asla 1 saatte bitirebilenlerden değilim hatta sadece süpürge yapmam 1 saatimi alıyor :S benimde evim aşırı derecede toz oluyor ama bi kaç temizlik ürünüyle erken tozlanmasını önleyebildim ,rüzgarın direk estiği yerdeki camları asla açmıyorum, tozun daha az geldiği yerlerde ki camlar açık genelde. salondaki orta sehpayı sürekli kullandığımız için gece onu silmeden yatmam mesela. Mutfak tezgahını ,ocağı silmeden uyumam gibi.. böyle olunca da sabah tozlu bir sehpaya ,dağınık bir mutfağa uyanmamış oluyorum. (sabah iş yapmak daha zor geliyor,insan daha tembel oluyor)

aslında para biriktirsen küçük küçük en azından 4 5 ayda bir alsan senin için çok rahat olur. Günlük 3 5 lira kenara koyduğun için ,maddi açıdan sıkıntı yaratmazdı. (bende çok sık almam ,genelde büyük temizliklerde)

yok canım, tembel insan rejim yapabilir mi. ilaçlarımı zor alıyorum. folik asitimi bile içmiorum tembelikten :(

tembellik değildir de muhakkak vucudun desteğe ihtiyacı vardır.bende bir aydır sürüne sürüne iş görüyorum.kardeşim de halsizlik ve sinir vardı,moral bozukluğu oluyordu.eczaneden omega-3 kapsulu aldım bi haftadır çocuk kendine geldi. sendede böyle bi şey olabilir dene istersen faydasını görürsün

vallah cınım sen burda ben dağınıgım ya diye illada üstüne basa basa bağırıyorsa herşey sende bitiyor biz nedek boş gelri yani. sen ben dağınık değil ya arada uşenir dersen oda insanık hali olur. ama illaki ben dağım dersen evet sen dağınıksın diyip kapatalım konuyu:ssz::9:

:emir_bebek:
Tabi günlük temizlikte olsa alıyor insanın vaktini ,yani bende evin günlük işini asla 1 saatte bitirebilenlerden değilim hatta sadece süpürge yapmam 1 saatimi alıyor :S benimde evim aşırı derecede toz oluyor ama bi kaç temizlik ürünüyle erken tozlanmasını önleyebildim ,rüzgarın direk estiği yerdeki camları asla açmıyorum, tozun daha az geldiği yerlerde ki camlar açık genelde. salondaki orta sehpayı sürekli kullandığımız için gece onu silmeden yatmam mesela. Mutfak tezgahını ,ocağı silmeden uyumam gibi.. böyle olunca da sabah tozlu bir sehpaya ,dağınık bir mutfağa uyanmamış oluyorum. (sabah iş yapmak daha zor geliyor,insan daha tembel oluyor)

aslında para biriktirsen küçük küçük en azından 4 5 ayda bir alsan senin için çok rahat olur. Günlük 3 5 lira kenara koyduğun için ,maddi açıdan sıkıntı yaratmazdı. (bende çok sık almam ,genelde büyük temizliklerde)

ev kredisi ödüyorum. her ay eksik kalıo zaten. yani şu anda mümkün değil. ya benim kayınvalide de yanımda. o döklümü topluyor. ocağı falan silior. odamı toplayıp derin temizlik yapmam lazım işte.

$garrr.webp

:52::52::52::52::52::52:

ben yatıyorum kızlarrrr:ssz: yarın burda toplaşırık geyikte bır topık açar ora toplaşırık:12: Hadi öptüm iyi geceler allah akıl fikir versin birazda paa versin sizde bana verinnnn:52::52::52::52::52::52:

Back
X