Neden hiç birşey yapamıyorum :(

tembellik değildir de muhakkak vucudun desteğe ihtiyacı vardır.bende bir aydır sürüne sürüne iş görüyorum.kardeşim de halsizlik ve sinir vardı,moral bozukluğu oluyordu.eczaneden omega-3 kapsulu aldım bi haftadır çocuk kendine geldi. sendede böyle bi şey olabilir dene istersen faydasını görürsün

geçen ay alcaktım aslında omega 3. ama alamadım nedense :)

:emir_bebek:

ev kredisi ödüyorum. her ay eksik kalıo zaten. yani şu anda mümkün değil. ya benim kayınvalide de yanımda. o döklümü topluyor. ocağı falan silior. odamı toplayıp derin temizlik yapmam lazım işte.

kayınvaliden evini mi topluyor :53: çok şanslısın o zaman:))))
benim kayınvalidem geldiğinde evin herhangi bir yerinde bir dağınıklık bir toz olsun ,utancımdan kahroluyorum. asla da bana yardım etmedi bugüne kadar. bende istemem zaten.
maddi konuda haklısın o zaman :/mümkün olmaz kredi ödediğin için.
Tembellik başa bela.

kizlar bisey soracam ama alinmayin uzerinize... Bu tembellik anne ve babadan kaynaklanabilirmi ? ben misal bunu cok dusunuyorum, mesala benim annem ve babam cok caliskanlar bisey yapacak olsalar hic usenmezler... babam istten geldigi zamanlar evde hic oturmazdi, direk bahceye gider bahce isinle ugrasir... annem ise ev isini cinciik gibi yapar koskoca evi supurur, temizlerdi... galiba ben aileme cekmisim bu konuda tembelligi hic sevmiyorum, kucukluktten beri hep merakliymisim temizlik isine.... biraz övunmek gibi olmasinda amcalarim bile derler cok caliskan oldugumu, hatta yengelerim kizlarina beni örnek olarak gösterirler, hic bi is yapmiyorlar diye....

kizlar bisey soracam ama alinmayin uzerinize... Bu tembellik anne ve babadan kaynaklanabilirmi ? ben misal bunu cok dusunuyorum, mesala benim annem ve babam cok caliskanlar bisey yapacak olsalar hic usenmezler... babam istten geldigi zamanlar evde hic oturmazdi, direk bahceye gider bahce isinle ugrasir... annem ise ev isini cinciik gibi yapar koskoca evi supurur, temizlerdi... galiba ben aileme cekmisim bu konuda tembelligi hic sevmiyorum, kucukluktten beri hep merakliymisim temizlik isine.... biraz övunmek gibi olmasinda amcalarim bile derler cok caliskan oldugumu, hatta yengelerim kizlarina beni örnek olarak gösterirler, hic bi is yapmiyorlar diye....

annem ve babam fazlasıyla çalışkan...

kime çektin sen bilmem ki ...derler bana:52::52::52:

ben eskiden böleydim de sonradan değiştim gibi bi hikaye yok mu ? :50:

Ne güzel hikayeymiş o ya varsa biri banada anlatsın:34:

Sen memnun,eşin memnun kim muzdarip bu dertten?

Ben değilim yaaaa deme şimdi,sabahtan kalan çayı akşam içmenin tadını alan vazgeçemez o hazdan:37:

annemde babamda çalışkandır. karakter özelliği bence.kardeşlerimde öle değil.

kayınvaliden evini mi topluyor :53: çok şanslısın o zaman:))))
benim kayınvalidem geldiğinde evin herhangi bir yerinde bir dağınıklık bir toz olsun ,utancımdan kahroluyorum. asla da bana yardım etmedi bugüne kadar. bende istemem zaten.
maddi konuda haklısın o zaman :/mümkün olmaz kredi ödediğin için.
Tembellik başa bela.

yok canım öle değil. birlikte yaşıyoruz.

benim ailem hiç tembel değil ama ben tembelim.
bence internette vakit kaybetmek ,düzensiz uyku ve geç kalkıp dışarı çıkmama durumu depresif ve tembel yapıyor insanı.
Mesela ben kemanda öğreniyorum,ilerletmek için her hafta 4 5 parça çalışmam gerekiyor, hocamdan azar işittiğim ve sinir olduğum halde vakit ayıramıyorum internetten dolayı,hep burada bir şeyler daha çok ilgimi çekiyor.
akşam daha enerjik oluyorum birde, gündüz eve güneş girmesi bile beni çok huzursuz ediyor.
gece 3 ten sonra yazıyorum yıllardır. tek aksatmadığım şey bu sanırım

sgk vermiyor ücretli alınıyo. ben seven seas aldım 35 tl. 60 kapsul kardeşim çok faydasını gördü benim kan tahlilimde bi sorun çıkmazsa ben başlıcam.

bende reçetesiz alcaktım zaten. bebek için falan bi yrde okumuştum ii geliomuş diye. onu dedim onu da alayım diye. ama onu vermedi . alırım gene. zaten balık yediğim yok.

ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?

sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değil :( iki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.

nasıl aşcam ben bunu.

Bu ara ben de böyleyim
Yapacağın isleri keyifli hale getir güzel bir müzik falan ve kendini ara ara şımarır sevdiğin bir çikolata ile ödüllendirilir
Stres gerginlik hafif depresyon kaynaklı olabilir kendini tazele zaman zaman hepimizde oluyor

bende tam sizin zııttınız bi insan olarak konuya cvp vermek istedim.ev işi batar bana =) bakın bugün yaptıklarımı yazayım mı dur yazcam =)
sabah kalktım ilk iş yatağımı topladım oğluma kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yaptım üst katta kyınwalidemin annesi bizde; gittim ona kahvaltı hazırladım ewe geldim attım oğlumu tv odasına açtım müziğimi hemen giriştim mutfaga bulaşıklarımı makineye koydum tezgahımı çamaşır suyuyla sildim hemen arkasından bi poaça bide mahlepli kurabiye yoğurdum kurabiyeyi pişirdim poaçayı mayalamaya bıraktım hemen yatak odama giriştim ewim giriş üstü 1,kat olduğu için çok toz oluyo bide cadde üstü her gün yaptığım gibi aynamı kozmetik eşyalarımı falan sildim yerine yerleştirdim bütünnn ewi sildim süpürdüm toz aldım balkonumu süpürüp sildim bu arada mayalanan poaçamı fırına werdim oğlumun elinede 2 kurabiye werdim yemek odasına geçtim koltuklarımın minderlerini söktüm makineye attım onları astım banyoya geçtm duşakabinide fırçaladım banyo mobilyalarını sildim klozeti fırçaladım tekrar makineye çamaşır attım poaçalarımı çıkardım onları buzluğa attım arkasından bir kiloya yakın kıymayla köfte yoğurdum öğle yemeğiimiz için kalanını buzluğa koydum efeye domates çorbası yaptım tekrar oturma odasına geldimki ooooooooooo sawaş alanı gibi heryer kurabiye bütün odayı kaldırdım koltukların altına warana kadar dipköşe sildim yerleştirdim sonra gene bir sürü iş yaptım msj çok uzun oldu anlatmıyorum akşam eşim gelince dedimki bu tw ünitesini söküceksin istemiyorum çok hantal çok ağır bağırış çağırış ortalığı yıktım geldi kaynım söktüler birlikte bide dedim hazır ünite kalktı antrede korkuluk gibi duran koşu bandınıda balkona çektirdim plazma tvyide duwara monte ettirdim giriştim mutfaga akşam yemeğinden bulaşıklarımı attım makineye az önce wcyi tekrar fırçaladım(günde iki kere fırçalamam ama bi sebebi wardı)şimdi bi :ssz: molası wereyim dedim az sonra yatcam ama çay bardakları war makineyi boşaltcam çay bardaklarını doldurcam sonra kapıyı bacayı kontrol edip yatcam wee bütün bunları yapan ben 22 yaşındayım bide canavar gibi bi oğlum war =) he bide hergün böyle yemin ederim sadece bugün değil

Back
X