Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) yarın iş var ki zaten. akşam geç gelirim. 9. 30 da anca evde olurum. sürekli evde olsam belki böle olmam, bilemiyorum belki de hep böle olurum. cumartesileri yüzme kursuna gidiyorum zaten. ya şimdiki işim eve yakın sayılır. gene araçla gidiyorum ama yakın. 10 dk mesafe. önceden hep çok uzun yolar giderdim bu beni dinç tutuyordu. günde 4 saat yol gidip, sabah iş akşam okul şeklinde hayat sürüp bi sürü şey yapıordum. şimdi alıştım. azıcık yol gitsem yoruluyorum. gezmek için bile bi yerlere gitmek istemiorum.
eskiden tekvando ya gidiyordum. oda insanı dinç tutuyor. keşke gene gidebilsem. ve ahh keşke annemin yanında olsam. en azından düzenli besleniyordum ya![]()
benim ailem hiç tembel değil ama ben tembelim.
bence internette vakit kaybetmek ,düzensiz uyku ve geç kalkıp dışarı çıkmama durumu depresif ve tembel yapıyor insanı.
Mesela ben kemanda öğreniyorum,ilerletmek için her hafta 4 5 parça çalışmam gerekiyor, hocamdan azar işittiğim ve sinir olduğum halde vakit ayıramıyorum internetten dolayı,hep burada bir şeyler daha çok ilgimi çekiyor.
akşam daha enerjik oluyorum birde, gündüz eve güneş girmesi bile beni çok huzursuz ediyor.
gece 3 ten sonra yazıyorum yıllardır. tek aksatmadığım şey bu sanırım
Ne güzel hikayeymiş o ya varsa biri banada anlatsın
Sen memnun,eşin memnun kim muzdarip bu dertten?
Ben değilim yaaaa deme şimdi,sabahtan kalan çayı akşam içmenin tadını alan vazgeçemez o hazdan![]()
bence irsi değil göreneksel.sen ailenden çalışkanlık görmüşsün sende duramıyorsun.bende öyleyim annem nasıl iş yapar göremeyiz. su gibi akar iş yaparken.ben bile onun kadar değilim.tamam deterjan kokusunu seviyorum ama eski topraklar kadar olamıyoruz.eğer kadın pis ise(afedersiniz)büyüğünden öyle görmüştür.
şimdi anladım biraz daha farklı bir durumun varmış :)
bende çocuk yok ,ikiniz eşinle takılıyorsunuz, öğrenci evi gibi bir durum var dediğin için öyle sandım. hani çocuk olsa mecburen düzene girersin ,sağlıklı yemekler yaparsın vs. ama kayınvalidenin oluşunun da sana sorumluluk yüklemesi gerekir yani onun yemeklerini sevmediğin için yemiyorsun ama peki o dışarıdan yemekten ya da sadece yumurta kırıp yemekten hoşlanıyor mu :/ bence sen birazda yemeklerin tam istediğin gibi olmadığı için yapmak istemiyorsun, isteyerek yapmadığın içinde zaten güzel olmuyor . öyle bir kısır döngü :) bir kaç gün ciddi anlamda iyi yapabildiğin yemekleri arka arkaya yap o zaman şevk gelir belki :) genel ev temizliği içinde şartla kendini artık yapacak bir şey yok:) işin bitince eline kahveni alıp ,tv de sevdiğin programı tertemiz kokan bir evde izleyeceğini hayal et ,şevk gelir :)
Eskiden elde yıkarlarmış ama daha sosyalmiş insanlar, çamaşır yıkamak için toplanır ,yazın yapılan salça ,tarhana vs. gibi mutfak işlerini hep birlikte yaparlarmış. şimdi makineler yalnızlaştırdı insanları, her şey hazır bu yüzden daha zor geliyor tüm işler.
evde otursan çok daha kötü olurdu, napcan evişi yapıp ya, aman boşver, kendine eziyette etme bunları düşünüp
ama yemek sorununu çözmelisin, çünkü tek tip beslenme başına iş açabilir
yinede yapasım yok diyosan sağlık açısından çiğ beslenme en iyisi, bol salata, şekersiz meyveler ve kuruyemişlerle onuda yemek yapmadan halledebilirsin aslında![]()
bence insanlar sevdiği konularda istikrarlı oluyor ve bahanelere sarılmıyor bu konularda, insanın kendini dinlemesi lazım
demekki en sevdiğin şey yazmak, belkide kemanı bırakmalısın, çünkü kendini zorlayıp eziyet ediyosun mesela...
ev işi yapmayı kim sever ya, aman iki sepet ütü yaptım ve şuan içimde sevgi kelebekleri uçuşuyor diyen bi kadın hiç görmedim![]()
Kısıtlı zamanın olsa paşa paşa yaparsın bence
Ben çalışıyorum ve evde de bir işi atlarsam yığılma olacağını bildiğimden ne kadar yorgun olursam olayım yapıyorum mecburen
Yoksa çamaşırlar da bulaşıklar da hak getire![]()
sadece sende değil emin ol canım herkeste var o melankoli,ama geçer geçicek merak etmeKendim için her akşam sofram hazır olur evli değilim ama inan buzdolabının üstü ve çalışma masam yapılacak notlarla dolu.
Rutin yaptığım hiçbirşeyi yapamıyorum sporum, kuaförüm,telefonla hal hatır sorma bile.Günlerdir bir odayı toplayamadım,felaket bir melankoli var.Çözemediğim bir kırgınlık depresyon falan mı diyorum ama bilemedim ne olduğumu.
Eskiden elde yıkarlarmış ama daha sosyalmiş insanlar, çamaşır yıkamak için toplanır ,yazın yapılan salça ,tarhana vs. gibi mutfak işlerini hep birlikte yaparlarmış. şimdi makineler yalnızlaştırdı insanları, her şey hazır bu yüzden daha zor geliyor tüm işler.
sadece sende değil emin ol canım herkeste var o melankoli,ama geçer geçicek merak etme![]()