Neden hiç birşey yapamıyorum :(

Ay kizlar su gelmis tekrar ama en kaynar olmasi gereken yerde sadece ilik bir sekilde sicak su akiyor

bende dedim amaaaaan bosver hemen suyun altina atla veeee banyomu yaptim tertemiz mis gibi oldum:12::12::12:

ama gidip az sonra adamlara diyeyim olmamis böyle arkidesler:20:

Yalnız olmadıgıma sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.
Evet kızlar bunun adı dedıgınız gıbı TEMBELLIK ve rahatlık.
Yanı ben oyleyım cok rahatım dunya yansa umrumda olmaz.
Inanın butun gun hıcbır sey yapmıyorum,oyle ınternettır,Tvdır vakıt gecırıyorum.
Annem kızım şunu yap, azcık yardım et demekten yoruldu.
Ben bu lafları ısıtmekten yorulmadım.

20 yasındayım hala yemek yapmayı bılmıyorum.
Yemek yapan robotların cıkmasını ıstıyorum.Evlenınce onu alır kullanırım artık.
Temızlık desen calısırsam kesın ondan da kaytarır bır kadın tutarım.

Bazen yerımden kalkmaktan usenıyorum.Yok artık dedıgınızı duyar gıbıyım...

Bu ıs genetık falan degıl kızlar annem ve babam gayet aktıf ınsanlar.
Of allahım of ben nıye boyleyım.
Ne olucak benım\bızlerın bu hallerı umarım bır sıhırlı degnek de bıze deger.

pc yi kapatacaksin canim tvde bir muzik kanali acacaksin ve baslayacaksin ev islerini yapmaya :1:

mis gibi evinde oturup bilgisayar keyfi yaptigini dusunup dahada hirslanacaksin :1::1:

Konuyu dün gördüm cevap yazacaktım ama üşendim yazmaya:) Sonra da oku oku az biraz gaza geldim iş yaptım gece 3 e kadar:)

Benim durumum şöyle annem arkadaşlarım falan beni çok çalışkan sanıyorlar ama aslında çok tembelim kızlar. Sadece biri geleceği zaman çok önceden temizliğe başlar, gece yarılarına kadar dip köşe temizlerim. Evde en azından bir düzene girer ve bir süre idare eder. Yardımcı bayan da almıyorum uzun süredir, çünkü tuhaf bir insan olduğumdan kadın gelmeden evi temizliyorum hiç bir mantığı kalmıyor. Artık işim bitmeden internet yok diyorum kendime onun yerine müzik falan dinlerken iş bitiyor. Bir de çocuk ne kadar dağıtsa da, evde yine de bir düzen oluyor. Ama kızım dağınıklıkta aynı ben yani gerçi babası da pasaklı:)

Bir de biz tembeller uykuya çok düşkünüz en büyük sorun bu.

Selam üşengeç hanımlar :)

Dün akşam yemeğe davetliydik dolabımda ütülü tek bir kıyafet bile yok ve dolabın içi hani pazar tezgahları olur ya aynı onun gibi pembe boleromu bulamadım yaa ara ara yok maden ocağına girmiş gibiydim en sonunda hepsini yere attım en alttan çıktı :D
Zavallı eşim de katlıyor tek tek yerdekileri en sonunda dayanamadı tıktı hepsini dolabaaa

Dün akşam yemeğe davetliydik dolabımda ütülü tek bir kıyafet bile yok ve dolabın içi hani pazar tezgahları olur ya aynı onun gibi pembe boleromu bulamadım yaa ara ara yok maden ocağına girmiş gibiydim en sonunda hepsini yere attım en alttan çıktı :D
Zavallı eşim de katlıyor tek tek yerdekileri en sonunda dayanamadı tıktı hepsini dolabaaa

çok güldüm ya biran gözümde canladı komik ya benden sabahgelirken gömlegimi ütüledim giydim lazım olunca ütülüyorumda...
yarında yardımcı gelecek anca paklarız...

Kizlar günaydin

bugünden itibaren tamamiyla isten ayrilmis bulunarak kücük bir depresyondayim

ama evide suan aslinda temizlemem kerekiyorken....nerrrrdeeeeeee

yeni iş bakarsın işsizlik maası albiliyomusun iki gün bunları üşünme ya hiç bişiy kaybetmessin..
calışana heryerde ekmek var....

bak iste o konu biraz karisik,cünkü onlar beni isten kovdular:30:

ama zaten benimde canima minnetti,belki 3 ay ödemiyecekler issizlik parasini :(

sende mi almanyada kaliyorsun?

bak iste o konu biraz karisik,cünkü onlar beni isten kovdular:30:

ama zaten benimde canima minnetti,belki 3 ay ödemiyecekler issizlik parasini :(

sende mi almanyada kaliyorsun?

hyr ben türkiyedeyim almanyayı bilmemde burda hele onlar işten atınca tazminatını veriyor bide sgk işsizlik maası baglıyor arkadasım...

iynede bulursun iş falan bu kadar gerilme gerilirsen hiç bişiy yapamassın keyfine bak kafanı topla biraz...
konunuda okudum rahatla biraz....

ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?

sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değil :( iki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.

nasıl aşcam ben bunu.

kız sen ne diyon benim kocacık yemeğe gelecek ben hala kadınlar kulübündeyim.30 dak sonra gelcek ne yemek hazrlıycem uf ya.aman:kkk::kkk::40:

Kizlar günaydin

bugünden itibaren tamamiyla isten ayrilmis bulunarak kücük bir depresyondayim

ama evide suan aslinda temizlemem kerekiyorken....nerrrrdeeeeeee

işten çıktıysan kafanı dinle bugün. iş yapmak zorunda hissetme kendini. işten nie çıktın

:52::52::52::52::52::52::52:

bende bulamıyorum böle eşyalarımı. başka gün bi yerleden çıkıverio. eşinin hali komikmiş :)

Back
X