işten çıktıysan kafanı dinle bugün. iş yapmak zorunda hissetme kendini. işten nie çıktın
ya iste4 is bana göre degildi,bunu belirttim ve dediler bakalim baska bisey var mi sana göre,ve olmadi cikardilar.
evet artik öyle olacak dinlencem bol bol.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işten çıktıysan kafanı dinle bugün. iş yapmak zorunda hissetme kendini. işten nie çıktın
Aynı dert bende de mevcut. Okulun açılmasına işe başlamaya bağladım ama tatilde de böyleydim
![]()
Ben de her gece yatmadan önce kendime ve eşime ''yarın koşu bandında yürüyüşe başlayacağım,en az yarım saat'' diyorum. Tam 3 aydır o bantın üzüerine çıkmış değilim.![]()
bu saatte napıo ki kocan evde. :) alma eve. dışarda yesin![]()
Eskiden elde yıkarlarmış ama daha sosyalmiş insanlar, çamaşır yıkamak için toplanır ,yazın yapılan salça ,tarhana vs. gibi mutfak işlerini hep birlikte yaparlarmış. şimdi makineler yalnızlaştırdı insanları, her şey hazır bu yüzden daha zor geliyor tüm işler.
babam aynı söylediğin gibi işten gelir gelmez bahçeye çıkar, annemde her gün ne işi varsa aksatmadan yaparkesinlikle katılmıyorum bu söylediğine.. ama annemin yaptığı bi hata var küçükken alıştırmadı hep kendisi yaptı meraklı olsak bile sen yapamazsın deyip yaptırmadı, keşke alıştırsaydım der hep..
kesinlikle internet tembel yapıyor insanları bazı arkadaşların tesbiti doğru...![]()
şöyle diyim...
bundan 2 sene öncesine kadar annem beni durmadan döverdi. artık eline ne geçerse terlik oklavayla falan
ama nasıl kavga ederdik hemde hergün..
ve birkaç gün konuşmazdık..
hep şunu derdi. beceriksiz. döküntünü toplayamıyorsun. yemek bilmiyorsun. bari yatağını topla. allah cezanı versinn falanda falan..
inann acıkıyorum. ama mutfağa girip hazırlama vs. aklıma gelince vazgeçerdm..
Allahm ne tembellik öyle böyle değil..
afedersnz çok da pasaklıydım da.
yatağı toplamazdım nasıl olsa akşam gene yatacağız diye haha
üniversiteye başladım... başka şehirde.. ondan sonra herşey gelişti..
kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum. iş yapmayan ben.. simetri hastası oldum.. abartmıyorum.. bir ay önce oradaki evimi kilitleyip memleketime geldim..
ama evi nasıl bıraktım görmenizi çok isterdim.. en son küvet ovalarken buldum kendimi..
bi mutfağa girerdim. 4 5 çeşit yemek yapıp üstüne mutfağı çamaşır suyu vs. ne varsa öyle güzel silerdim ki ocak pırıl pırıl olurdu..
millet bu kadar yemek bu mutfaktan mı çıktı derdi..
şmdi evime gelen herkes hayranlıkla bakar. maşalllah ev mis gibi kokuyor diye..
öğrenci evi ama. küçük bir yer var kullanmadığımız. orası sırf temizlik ürünleriyle doludur çeşit çeşit![]()
ya ben temizlik noktasında hiç böle olmayacağım sanırım. pasaklı sayılmam. yaparım. ama nefret ediorum evişnden. ve çokk zor yapıorum. bi günlük iş bi haftada anca oluyor :)
ya kızmayın ama sizler sakamısınız yoksa gercekmı.ınsan yasadıgı yere bu kadar duyarsız nasıl kalırkı.yınelıyorum kızmayın sadece anlamakta zorlanıyorum.evlı olanlar eslerınız bısey demıyormu bu ev nıye temızlenmıyor dıye.kı zaten es ıcın degıl ben kendım rahatsız oldugum ıcın temızlık yaparım.banyoyu wc yı ıkı gun yıkamayımkı onuda fırsatım olmıuyor ınanın gıresım gelmıyor.calısıyorum bı de oglum var.ve evlendıgımden berı hıc tv ızlemıyrum.bekarken ısten eve donunce yemek yer tv karsısına gecer sonrada yatradım.zavallı annem neler cekermıs meger.ama sımdı tam bır atom karınca gıbıyım.evımı temız kokunca,duzenlı oluca,cekmecelerım karısık olmayınca,koltuklarımın altında toz bırıkmedıkce bende mutlu oluyorum.
sız tam bezgın bekır modunda yasıyorsunuz.ama bence kadın yada erkek farketmez kendıne olan saygısından yasadıgı yerede ozen gostermelı.
bende ev hep temiz olsun istiyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum.belki 1 aydır ev temzlenmiyor.bunda hamileleiğimn son gunleri olmasının etkiside var gerçi ama.haftaya temzlkçi tutcam olmuo böle.bi doğursam her an rezaletttt.kocam deseniz pasaklı çorabını her akşam ayağından çıkarır top yapıp fırlatır.karı koca bulmuşuz birbirimizi![]()
ya kızmayın ama sizler sakamısınız yoksa gercekmı.ınsan yasadıgı yere bu kadar duyarsız nasıl kalırkı.yınelıyorum kızmayın sadece anlamakta zorlanıyorum.evlı olanlar eslerınız bısey demıyormu bu ev nıye temızlenmıyor dıye.kı zaten es ıcın degıl ben kendım rahatsız oldugum ıcın temızlık yaparım.banyoyu wc yı ıkı gun yıkamayımkı onuda fırsatım olmıuyor ınanın gıresım gelmıyor.calısıyorum bı de oglum var.ve evlendıgımden berı hıc tv ızlemıyrum.bekarken ısten eve donunce yemek yer tv karsısına gecer sonrada yatradım.zavallı annem neler cekermıs meger.ama sımdı tam bır atom karınca gıbıyım.evımı temız kokunca,duzenlı oluca,cekmecelerım karısık olmayınca,koltuklarımın altında toz bırıkmedıkce bende mutlu oluyorum.
sız tam bezgın bekır modunda yasıyorsunuz.ama bence kadın yada erkek farketmez kendıne olan saygısından yasadıgı yerede ozen gostermelı.
nacizane önerim:
yapmanız gerekenleri yatarken ya da sabah kalkınca bi kağıda yazın. ama kağıdı da çok doldurmayın. buzdolabına asın.yazdıklarınızdan en azından iki tanesini yapmaya çalışın. yapmaya kalkışacağınız her iş için gerçekleştirdikten sonra nasıl rahatlayacağınızı ve mutlu oacağınızı düşünün. bu sizi motive edecektir. zamanla listedeki her şeyi yaptığınızı göreceksiniz.