neden hiç kimse yardımcı olmuyor :'(

vajinismus topiklerine bak, durumları seninkiyle benzer mi, jinekologa rutin kontrol gibi git, ultrasonla baksınlar anatomik bi sorun var mı diye sor açıkca en azından fiziksel bi engel varmı yokmu onu öğrenirsin, tüm bunları anlatmana gerek olmadan bi fikir edinirsin en azından
ay ayrıca genel olarak rica ediyorum, kapalıyım, açığım diye belirtmeyin ya, ne alaka anlamadım gitti BDV de, sanki biri marslı biri venüslüde, hepimiz kadınız işte

Kusura bakmayın kendimi doğru düzgün ifade edemedim aklımda binlerce şey var yazıya dökemedim az evvel bi açıkladım kısaca umarım işe yarar

Vajisin canım ayrıca neden böyle erken denedin evlenmeden ve kapalisin üzüldüm

Yaparken utanmıyorsunda doktordanmı utanıyorsun kayganlastırıcu kullanım gecer
ayrıca neden kapalıyım diye belırtme geregı duydum derdın tepkı olcmekmi o gereksız ayrıntıyı sil

Elbette öyle ayrı değiliz , bunu neden belirtiyorum bazen insanlığı iyi diye birini tavsiye ediyolar,sonra o kişiye iyi davranan bana başörtüsü düşmanlığı yapabiliyor teşekkür ederim cevabımız için daha önce bir kere gittim jinekologa onda da ultrasonla karnıma bakmışlardı şimdi doktor soracak evli misin değil misin diye bekarım desem yine yumurtalığa bakıp gönderecek beni içim de acı var desem sadece ilşki esnasında oluyo hem bekar insanın zarına şusuna busuba bakmazlar ki

Doktora gitmeden çözemezsin kimseye hele bir doktora hesap vermek zorunda değilsin.

Kan geldiyse zedelenmistir bir dktora gitmelisin bazi zarlari dr acabiliyor ancak

Oraaı ayrı bir mevzu canım evlenmek istiyoruz kısmetse evleneceğiz de şuan da okulum var ailemin onu kabullenmesi var şu bu , laylaylom değil ilişkimiz yani evet bekleseydik en iyisiydi ama olmadı işte :/ şimdi de bana doktora gidelim diyip duruyor sevgilim de ben de bu halde gidemeyiz diyorum evlenince gideriz napcan bi kaç sene rafa mı kaldırcan sorunu öyle şey mi olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…