- 3 Ocak 2015
- 58
- 12
- 13
- Konu Sahibi seasparkle95
-
Merhaba kızlar bu konuyu 3. Açışım falan farklı bölümlerde de, ancak hiç cevap alamadım cinsellikle ilgili konu aslında ilişki yaşayamıyorum jinekolga da gidemiyorum kafa dengi bi doktor arıyorum her koşulda beni yargılamayacak, inanın sorunumu bile anlatamam herhangi bir doktora ,var baya da burda da açık açık yazmak istemiyorum artık canım çok sıkılıyor sürekli bu konuyu düşünmekten işlerimi yapamaz hala geldim lütfen bakın bi :'(
belki de fake'sinEvli değilim henüz, sorunda bundan kaynaklanıyor :/
Kendin bilirsin de cinselligi evlendikten sonra yasasan daha iyi olmaz miEvli değilim henüz, sorunda bundan kaynaklanıyor :/
senin kafa epey karisik.. neyi sorun ettigine karar ver once.. hic bi sey anlamadim..Vajinismus muyum yoksa başka bi sıkıntım mı var hala bakire miyim değil miyim vs. Bir sürü sorunum var burda mesele zar değil ben o konuda gelecek tepkilerden dolayı çekiniyorum aslında konuştuğum gibi hayat tarzımda yok bu da büyük bi sorun
Hiçbir doktor hastasını yargılamaz, bu yaşıma kadar bir sürü jinekoloğa gittim biri dışında hiç biri evli değilsin niye geldin demedi. O diyeni de sağlık bakanlığına şikayet ettim.Merhaba kızlar bu konuyu 3. Açışım falan farklı bölümlerde de, ancak hiç cevap alamadım cinsellikle ilgili konu aslında ilişki yaşayamıyorum jinekolga da gidemiyorum kafa dengi bi doktor arıyorum her koşulda beni yargılamayacak, inanın sorunumu bile anlatamam herhangi bir doktora ,var baya da burda da açık açık yazmak istemiyorum artık canım çok sıkılıyor sürekli bu konuyu düşünmekten işlerimi yapamaz hala geldim lütfen bakın bi :'(
Bacim iliskiye giremiyor sanirim vajinismus ama bekarSorunumu soyleyemem yardımcı olun nasıl bir celıskı muneccimmiyiz biz nerden bilelim derdin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?