- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi seasparkle95
Sorunu anlasak yardımcı olmaya çalışacağız.Gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen şöyle karalama mesajları atmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunu anlasak yardımcı olmaya çalışacağız.Gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen şöyle karalama mesajları atmayın
Bacim iliskiye giremiyor sanirim vajinismus ama bekar
Şimdi durum aynen şöyle oluyor, erkek arkadaşımla ilişkiye giremiyoruz ben istekli olmama rağmen o an gelince müthiş bir acı hissediyorum yapamıyoruz yarı da kalıyor bir kaç cm giriyor içim yanıyor gibi oluyor ordan sonra kal orda diyorum can havliyle bitiriyoruz işi, o da bana evet orda bişe var diyor zar olsa bu kadar ağrı yapar mı bu ben ilk seferde bu sefere özgü heralde dedim o bir iki santimlik girişteki acıyı toldre etmek adına ancak daha sonralarda da her seferinde ilk defa yaşıyor muşuz gibi aynı sorun oluyor ve ilşki sırasında kan da gelmiyor aradan bi kaç saat geçiyo hafif bi kırmızılık geliyo bugün de yine denedik tabi artık acıyacak diye çok korkuyorum en başında da vardı gerçi bu korku neyse acıyorda yapamadık yine baya zaman geçti kan geldi sonra normal akıntı neyim var çok korkuyorum herkesin yapabildiği bişeyi ben niye yapamıyorum çok canım sıkılıyor artık doktora da gidemiyorum evli değilim üstelik kapalıyım da ne anlatıcam doktora bunların hiç birini söylemem bile![]()
Yaparken utanmıyorsunda doktordanmı utanıyorsun kayganlastırıcu kullanım gecerŞimdi durum aynen şöyle oluyor, erkek arkadaşımla ilişkiye giremiyoruz ben istekli olmama rağmen o an gelince müthiş bir acı hissediyorum yapamıyoruz yarı da kalıyor bir kaç cm giriyor içim yanıyor gibi oluyor ordan sonra kal orda diyorum can havliyle bitiriyoruz işi, o da bana evet orda bişe var diyor zar olsa bu kadar ağrı yapar mı bu ben ilk seferde bu sefere özgü heralde dedim o bir iki santimlik girişteki acıyı toldre etmek adına ancak daha sonralarda da her seferinde ilk defa yaşıyor muşuz gibi aynı sorun oluyor ve ilşki sırasında kan da gelmiyor aradan bi kaç saat geçiyo hafif bi kırmızılık geliyo bugün de yine denedik tabi artık acıyacak diye çok korkuyorum en başında da vardı gerçi bu korku neyse acıyorda yapamadık yine baya zaman geçti kan geldi sonra normal akıntı neyim var çok korkuyorum herkesin yapabildiği bişeyi ben niye yapamıyorum çok canım sıkılıyor artık doktora da gidemiyorum evli değilim üstelik kapalıyım da ne anlatıcam doktora bunların hiç birini söylemem bile![]()
Doktora gitmeden çözemezsin kimseye hele bir doktora hesap vermek zorunda değilsin.Şimdi durum aynen şöyle oluyor, erkek arkadaşımla ilişkiye giremiyoruz ben istekli olmama rağmen o an gelince müthiş bir acı hissediyorum yapamıyoruz yarı da kalıyor bir kaç cm giriyor içim yanıyor gibi oluyor ordan sonra kal orda diyorum can havliyle bitiriyoruz işi, o da bana evet orda bişe var diyor zar olsa bu kadar ağrı yapar mı bu ben ilk seferde bu sefere özgü heralde dedim o bir iki santimlik girişteki acıyı toldre etmek adına ancak daha sonralarda da her seferinde ilk defa yaşıyor muşuz gibi aynı sorun oluyor ve ilşki sırasında kan da gelmiyor aradan bi kaç saat geçiyo hafif bi kırmızılık geliyo bugün de yine denedik tabi artık acıyacak diye çok korkuyorum en başında da vardı gerçi bu korku neyse acıyorda yapamadık yine baya zaman geçti kan geldi sonra normal akıntı neyim var çok korkuyorum herkesin yapabildiği bişeyi ben niye yapamıyorum çok canım sıkılıyor artık doktora da gidemiyorum evli değilim üstelik kapalıyım da ne anlatıcam doktora bunların hiç birini söylemem bile![]()