Neden hic sevgilim olmuyor?

öyle olursan karşında oylesı çıkar

İnşallah :)

İyi ki bulmamışsın kuzucum.Neden biliyor musun?O yaşta ne istediğini bilmiyorsun.Sadece sevgili olayım beni sevsin çiçek böcek alsın şunu yapalım isteklerin var.Sen hayatında nasıl birini istiyorsun?Bu en az 23 yaşında oturabilen bir şey.Hayatını kurtar dersini çalış.Şuan anlamayabilirsin,anlarsın zamanı gelince.

Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum

Yazık yazık

Çok geç kalmışsın

Yaşıtların evlendi de 2. Çocuğu bile doğurdu hatta 3. Ye hamile ;)

:D

19 yaşında ne bu acele ya hu? Biraz bekleyin, üniversitedeyseniz okulun keyfini çıkarın, arkadaşlarınızla gezip tozun, yiyin, için. Herkesin sevgilisi var benim neden yok doktoy amca :( modundan çıkın ki sevgiliniz olabilsin. Salın yani kovalamayın.

19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?

Keske senin yerinde olsam, yasin cok genc onunde kocaman bir hayat var.
Herseyi yasicaksin zamanla. Sadece dogru zamanda dogru insanla olmasini iste Rabbimden.. :KK36:

Çünkü henüz çok gençsin. Ben 19 yaşındayken( ki birçok insana göre güzel biriydim, öyle diyorlardı) sevgilim yoktu.
Çünkü biliyordum ki o yaşta biriyle sevgili olsaydık da evcilik oynayacaktık anca, ya da bana karşı amacı kötü olacaktı. Ya da bir iki takılıp sonra beni üzecekti...
O yuzden doğru insanı bulamayacağım falan düşünmen komik olur bu yaşta, daha gençliğinin baharındasın.
Aynen benim öğrenim hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı güzeldim de ama kısmetsizdim galiba bide öle aklıma takılan bir konu da değildi ilk sevgilim olduğunda 21 yaşındaydım ve o güne kadar daha öpülmemiştim bile keşke de hiç olmasaydı da öpülmesi de eksik kalsaydı yani bu yıl 31 olucam sevdiğim adam var çok şükür ama onsuz da yaşarım gerekirse hiç erkek endeksli yaşamadım hayatımı ben olsa da olur olmasa da

24 yaşındayım kardeşim senin yaşlarındayken bende üzülür hatta ağlardım bunun için ama şimdiki laçka ilişkileri gördüğümden beri iyi ki olmamış diyorum, şahsen artık aramıyorum da.Bir müddet sonra sende böyle düşüneceksin sonra nasipse karşına birisi çıkacak.Sana tavsiye vermiyorum çünkü bir kulağından girip öbür kulağından çıkacak.Benim 19 yaşında ev arkadaşım vardı ilişkisi vardı inanır mısın kız sevgilisine kızmaktan derse ve sınavlara odaklanamazdı.Erken yaştaki flörtler hep evcilik oyunu inan.Sen çocuk değilsin, yasalar önünde reşitsin ama daha çok gençsin ve o yüzden böyle düşünmen normal.

Son düzenleme:
Back
X