dönüş olsa sizin açınızdan bir şey fark edermiydi biten ilişkinizde peki bence önemli olanda o zaten ilk önce
bu birazda sizden çok ilşkinin bitiş şekliyle alakalı o yüzden kendinizi çekilmez bitri olarak görmeyin bence .kanlı bıçaklı biten bir ilişkide geri dönüş pek mümkün değil ama çok büyük problem olmayan bitişlerde geri dönüşler mümkün
belki çevrendeki insanlar sana sadece günlük action tartışmalarını yansıtıyor , sennle paylaşmadıkları stratejileri vardır da sevgilileri ondan geri dönüyordur belkide :) belkide onlarda abartıyor herşeyi, misal sizde -sevgilinzin sizi geri aradığını söyleyerek geçiştrme ihtyacı hissetmişinz,,, ama ben şunu gördm ki, ne yazkki kızlar kendi aralarnda konuşurlarken ; ben şunu yaptım, ben şöyle davrandım, şunları şunları yapıorum vs deselerde, aslnda sevgilileri ile bambaşkalar ... çok tehlikeliyiz, sdc kendi ilişkilernize odaklanın, giden gitsin zaten napcaksn ki dönse , kimseyide dinlemeyin herkes öyle der, işin rengi başkadır..
asıl beni şaşırtan da bu zaten son derece sakin kabulleniş şeklinde biter ilişkilerim kimseyle kavga edebilecek olay çıkarıcak birisi değilim keşke olsaymışım diyorum bazen.. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için size de :)
Belkide cesaretleri yok
asıl beni şaşırtan da bu zaten son derece sakin kabulleniş şeklinde biter ilişkilerim kimseyle kavga edebilecek olay çıkarıcak birisi değilim keşke olsaymışım diyorum bazen.. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için size de :)
çevredeki insanlara bakma insanların anlattıklarıyla yaşadıkları çok farklı
misal her gün etiket yapıp gezdiği yerleri söyleyen bir arkadaşım var aslında bir sürü sorunu var ama gerçekten tanımayan biri hiçte öyle düşünmez
ayrılıkların neden oldu bilmiyorum ama birbirinizi sevicek ya da aşık olucak kadar zaman geçirmemişsinizdir belki ya da ne biliyim karşı taraf sevmemiş olabilir. eğer gerçekten seven olsa durup dururken ayrılmaz çok büyük bi kavga olması lazım anca o zaman ayrılık olur bi de karşı taraf kendini haklı görüpte karşı taraftan özür beklerse hiç aramaz ama ne olursa olsun ben seviyorum hata onda ya da bende farketmez ben arıyım halini hatırını sorayım belki barışma ümidimiz olur diye düşünürse arar
Benimde tam tersi; ilişkiyi mahvedip ayrılınca mesaj atıp dururlar. Saftirik gibi 2 günde bir napıyosun, özledim, nerdesin vs.. biride sürekli arayıp hayatının nasıl berbat gittiği anlatıp dururdu. Genelde böyle oldu bu.
Ama ben olaya farklı bir açıdan bakıyorum. Bir yazı okumuştum ve çok yakın bir erkek arkadaşıma sorduğumda oda onaylamıştı.
"Bir erkek gerçekten severek ayrıldığı kadını kolay kolay aramaz, hatta unutmak için adının geçmesini dahi istemez" tarzında bir yazıydı.
Şöyle bir geriye bakıp düşündüğümde, hak verdim. O adamlar beni gerçekten sevmedi.
Ve en basit örnek; ben de çok sevdiğim adamı ayrıldıktan sonra 1 kere bile aramadım, arayamadım.[/QUO
öncelikle bu cevabınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi saftirik sayılabilecek boş insanlarla beraber olmadım hiç belki de bunun da etkisi vardır gururları daha ağır gelmiştir. tek bildiğim şu an daha rahatım hiç sevilmedim değil belki de çok sevildim ondan oldu diyebiliyorum :))
katılıyorum bu şekilde farklı görünmeye çalışanlar da çok fazla. ama ben erkek arkadaşının burnundan getirip onu her anlamda kullanıp sonunda ayrılmak isteyen ve günlerce kapısında beklenen arkadaşları olan biriyim yani gözümle görüyorum bazı şeyleri. bu da benim şansssızlığım sanırım
Benimde tam tersi; ilişkiyi mahvedip ayrılınca mesaj atıp dururlar. Saftirik gibi 2 günde bir napıyosun, özledim, nerdesin vs.. biride sürekli arayıp hayatının nasıl berbat gittiği anlatıp dururdu. Genelde böyle oldu bu.
Ama ben olaya farklı bir açıdan bakıyorum. Bir yazı okumuştum ve çok yakın bir erkek arkadaşıma sorduğumda oda onaylamıştı.
"Bir erkek gerçekten severek ayrıldığı kadını kolay kolay aramaz, hatta unutmak için adının geçmesini dahi istemez" tarzında bir yazıydı.
Şöyle bir geriye bakıp düşündüğümde, hak verdim. O adamlar beni gerçekten sevmedi.
Ve en basit örnek; ben de çok sevdiğim adamı ayrıldıktan sonra 1 kere bile aramadım, arayamadım.
ya o arkadaşınla alakalı değil ki belki başkası olsaydı kapısında beklemezdi.buna şans olarak bakma gün gelir tam tersini düşünürsün.
en çok da buna üzülüyorum işte hiç bi zaman gerçekten sevilmemişim ve bunu beraberken farkedememişim demekki.. en uzun ilişkim altı ay sürdü sevilmeyecek bir süre de değil kanaatimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?