Neden hiçbiri geri dönmüyor?

erkekler şikayet etse de kız gibi davranmamızı isiyorlar abartmadan tripini nazını yapmalısın uğraştırmalısın, belki de sen çok net bir kızısındır bitti dedikten sonra dönüşü olmadığını biliyorlardır

yazdığınız yorumu okuyunca aklıma eski iş arkadaşım geldi paylaşmak istedim; kız ile erkek iki tarafta arkadaşım ilişkileri vurdulu kırdılı bildiğin şiddetliydi son zamanlarda tabi kız gelir çocuğu bana çocuk gelir kızı bana şikayet ederdi en son da çocuk bi gün kızı gece yarısını geçene kadar alıkoyuyor saçma bi kıskançlık yüzünden kızın ağzını burnunu dağıtıyor bildiğin gecenin bi yarısı bırakmış sokağa annesi gelip almış kızını neyse bi süre psikolojik destek falan derken 1,5-2 senede zor atlatıyo bu durumu kız.gel zaman git zaman kızdan haber alamıyorum bi gün whatsapptan resim görüyorum çocuğun profil resmi nişan davetiyeleri şok oldum ve konuştum çocukla çok mutlular 25 ocakta nişanları var demem o ki kader de varsa oluyor dönüyor dönülüyor... kafanızı şişirdim affola..

bende böyleyim, ellerinde çiçekler kapısında yatan sevgilileri olan çok arkadaşım var ama bana geri dönülmüyor. biraz düşününce benim bitirişlerimin çok kesin olduğunu anladım, erkekler korkuyor biraz sanırım. yinede dönen döner yani ama gerek yoksa fark etmeyecekse de sorun yok

estağfirullahgerçekten bazı şeyler kaderin önüne geçemiyor demekki unutturuyor bazı şeyleri o yüzden büyük konuşmamak lazım' asla'asla dememek :107:

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir.bu evrenin ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir..

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen bence de. Arkadaş kalınmaz, kalınamaz yahu :) ha bende arada hal hatır sorarım bazılarına ama bir art niyetim olduğundan değil, öyle aklıma geldiğinden ve artık birşey hissetmediğimden. Hissetsem katiyen msj atmam. Çünkü hem çekinirim ters bir cevap gelirse üzülürüm diye, hemde canım yanıyordur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…