Neden hiçkimse onun gibi olmuyor ya :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Neden hickimse onun gibi olmuyor ya kizlar kafayı yemek üzereyim sanırım.Ben ondan sonra karsima cikanlar oldu hepsine şans verdim hepsimi salak olur ya kimseyi küçümseme anlamında demiyorum yanlis anlasilmasin ama artik dayanamiyorum ben :( onu o kadar özlüyorum ki olmaycak biri ama biliyorum .Ömrüm boyu hep baskalarinda onumu ariycam bilmiyorum ki bu beni çok korktuyo artik bi onun yaninda hissettiklerime bakiyorum bide sonrasindakilere birine takilip kalip hayatimi zehir etmek istemedim hep cikanlara şans verdim ama olmuyomus onuhhep özlemek varmis kaderimde demekki :(

Bulunmaz hint kumaşı değil ya,demek kötü bişey yapmış ki ayrilmissiniz..size ne kötülük yaptida ayrildiysaniz bol bol onu düşünün....belki nefretiniz gelir....

"içinde her şey çiçek pıhtılarına dönüşecek
bir gün gelecek hiç ağlamayacaksın."

Bulursun yine. Dünyada bi tek o mu var. İlerde de dersin aman bosuna üzmüşüm kendimi diye.

Şu an herkeste onu arıyorsun, bu düşüncelerin bu yüzden. Zaman herşeyin ilacı. Zaman'a bırak unutacaksın ve beyin anılardan uzaklaştıkça yenileri daha objektif değerlendirmeye başlayacaksın. Bilirim bu acıyı sabret

Daha onu unutamadiğın için öyle düşünüyorsun zamana ihtiyacın var.Elbet ondan daha iyisi de vardır karşına çıkar inşallah :)

Mesele her önüne gelene sans vermek degil sen dogru zamanda dogru kisiye verceksn o sansi birseyler hissetmeye basladigin zaman öyle her önüne gelene degil tabi .. bu isler biraz zaman alir ne onu nede baskasini düsün kendin i zorlama birine birseyler hissetmek icin kendiliginden olmali.

Ne kadar oldu ayrılalı.
Takıntı seviyene göre süre değişir.
6 ay ile 3 yıl arası uygun zamandır.

Back
X