Sevgilimden ayrilmayi ben istedim.. Cunki bitmesi gerekiodu..
Dha yaralarimi saramamisken, Onun facebookta baska kizlari ekledigini gormek cok yakio canimi.. Ayrilmis olsak bile onu kimseyle paylasmak istemiorumkii ben
Sevgilimden ayrilmayi ben istedim.. Cunki bitmesi gerekiodu..
Dha yaralarimi saramamisken, Onun facebookta baska kizlari ekledigini gormek cok yakio canimi.. Ayrilmis olsak bile onu kimseyle paylasmak istemiorumkii ben
Canım bence onu düşünmeyi bırak sen kendini düşün kendin için yaşa kesin bitti diyosan kes at kararlı ol acı çekmek bazen güzel ama kendini yıpratma bu acıda geçicek unutma bunu sen onu unut söylemiesi kolay olabilir bana ama inan bana kendini düşün demekki senin için hayırlı birisi değilmiş seni için hayırlısı nı çıkarsın karşına rabbim
Allah yar we yardımcın olsun
ya walla doru söluosunuz hepiniz ama arkadasın yaptını ben de yapıorum.yanı bende ayrıldıgım sewgilimi sürekli faceden takıp edıorum hemde baskasıla cıkıo.birbirlerine yazdıkları yorumlar askım canım cicim die albümler falan gördukçe kahroluorum ama çok da merak edıorum yaptıklarını.bakmaktan kendımı alamıorum,çaresizim
bırak gitsin arama sorma vs vs okadar kolay sankii anlıorum canım senii kapatamıosun kii hergün düşünndüğünn hergün hiisiittiğin insanla ilgili seyleri biteeremiosun kii ... bunun için beyinlerimizi ve kalbimizi resetlememmiz lazım