Neden icimi acitio bu ? :(

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Sevgilimden ayrilmayi ben istedim.. Cunki bitmesi gerekiodu..
Dha yaralarimi saramamisken, Onun facebookta baska kizlari ekledigini gormek cok yakio canimi.. Ayrilmis olsak bile onu kimseyle paylasmak istemiorumkii ben

Bence takip etmeyi bırakın..
Tüm iletişim yollarını kapatın ki görmeyin..
Madem ayrılmanız gerekiyordu daha fazla üzmeyin kendinizi..

bencede... katılıyorum bu kendinizi üzmekten başak bişey degil unutmaya calışsın ve başka şeylerle meşgul olun.....:teselli:

Sevgilimden ayrilmayi ben istedim.. Cunki bitmesi gerekiodu..
Dha yaralarimi saramamisken, Onun facebookta baska kizlari ekledigini gormek cok yakio canimi.. Ayrilmis olsak bile onu kimseyle paylasmak istemiorumkii ben

ayrıldığına göre artık o senin değil..."paylaşmak" gibi bi lüksün de yokşakkıdı

yollar ayrılmış ve belli ki o kendine yeni yollar arıyor

sende aynısını yapsan iyi olur:1ninca:

herşeyde bir hayır vardır ,belki karşına çok daha iisi çıkacak ,biteni bitir ve yoluna devam et ..

Canım bence onu düşünmeyi bırak sen kendini düşün kendin için yaşa kesin bitti diyosan kes at kararlı ol acı çekmek bazen güzel ama kendini yıpratma bu acıda geçicek unutma bunu sen onu unut söylemiesi kolay olabilir bana ama inan bana kendini düşün demekki senin için hayırlı birisi değilmiş seni için hayırlısı nı çıkarsın karşına rabbim
Allah yar we yardımcın olsun

katılıyorum gözden uzak olan gönülden de ırak olur,her gün takip edersen unutamazsın canım maden bitmesi gerekiyodu dönüp bakma ardınalmaz:lmaz:lmaz:

en iisi benım gibi face!ın olmayack ne halt yedıgını bılmeyeceksın ..
benım de ııcm cok acıyo emınım coktan bırını bulmuıstur ne yapıcm aklım almıyo (

Canım bir an önce sil onu silll...
En azından gözünün önünde olmasın.
:1hug:
Böyle yaparak ruh sağlığına zarar veriyorsun.
:1no2:

en iisi benım gibi face!ın olmayack ne halt yedıgını bılmeyeceksın ..
benım de ııcm cok acıyo emınım coktan bırını bulmuıstur ne yapıcm aklım almıyo (

cnm uzulme sen daha ıyılerıne layıksın pampiqim benım salla onu degmıo inan cnm arkadasım teselli:

diğer arkadaşa gelırse bencede takip etmeyı bırakın takıp edersenız sız uzulursunuz ona birşey olmaz...:teselli:

ya walla doru söluosunuz hepiniz ama arkadasın yaptını ben de yapıorum.yanı bende ayrıldıgım sewgilimi sürekli faceden takıp edıorum hemde baskasıla cıkıo.birbirlerine yazdıkları yorumlar askım canım cicim die albümler falan gördukçe kahroluorum ama çok da merak edıorum yaptıklarını.bakmaktan kendımı alamıorum,çaresizim

bırak gitsin arama sorma vs vs okadar kolay sankii anlıorum canım senii kapatamıosun kii hergün düşünndüğünn hergün hiisiittiğin insanla ilgili seyleri biteeremiosun kii ... bunun için beyinlerimizi ve kalbimizi resetlememmiz lazım

ayrilmayi isteyen sendin sonucta oda normal olani yapiyor yoluna devam ediyor sende öyle yap yoluna devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…