- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
1 sene açılmayı beklemek için uzun bir zaman diye düşünüyorum
sizin duygularınızdan emin değil reddedilmekten korkuyo olabilir
çekindiğini veya utangaç olduğunu düşünmüyorum.böyle düşünene biri 'işi bahane ettim' gibi cümleler kurmaktan da çekinir.
umarım kısa zmanda netliğe kavuşturursunuz durumu.sıkıntılı bir süreç.ben de benzer şeyleri yaşadığım için iyi biliyorum
yorumun için teşekkürler... 1 sene ama başlarda çok samimiyetimiz yoktu...
bende reddedilmekten korktugunu düşünüyorum ama onun bu korkusunu nasıl yenmesini sağlıcam bilemiyorum
bahsettiğin şey korku değil. eğer gelmek istiyorsa gelir. sonuçta iş güç sahibi yönetici konumunda birinden bahsediyoruz. ya hayatında biri vardır, seni de "çerez" olarak kullanıyodur, ona olan ilgini anladığı için. ya da tanımak için kendine zaman vermiştir, gözlemliyordur.
yok canım ya hayatında biri yok..evet tanımaya çalışıyo olabilirmi acaba:26: :26:
çok ilgili davranma.
ama ilgili davranmazsam da bu kız benden hoşlanmıyo diye kaçar
yanılıyorsun işte.
basligi ilk okudugumda söyle düsündüm: senden çok hoslansada ve bunu her nekadar açik açik belli etsede bir 'küçük' ayrinti vardir ve o ayrinti yüzünden sana açilmayi istemiyordur o yüzden hiç açilacagini fln bekleme bence çünkü açilmaz. eger anlattigin kadariyla maddi tarafini düsünüyorsa ozaman
çaktirmadan belli et bunun önemli olmadigini, ayni sey yas/bakimlada alakali yani mesela yas farkinin önemli olmadigini söylersen bi sekilde?
ve kaçan kovalanir, bence artik bu durumdan sıkıldıgınızı açik açik belli edin. mesela 'is bahane sesini duymak için aradim' dediginde laf çarp bahane bulupta aramamasini söyle :26:
pki napıcam :26: :26:
onunla aynı ortamdayken onu gerçekten aklından çıkar ve gününü normal şekilde tamamla. bunu hemen anlayacak ve kendisiyle ilgilenmen için -eskisi gibi- bir şeyler yapacaktır. bunlara da karşılık verme, yelkenleri suya indirme. sen uzaklaştıkça o yaklaşıyorsa iyidir. bahsettiğim birkaç saatlik bir şey değil, günler sürmeli.
ay aklima demet akalinin senin anan güzelmi sarkisi geldi'ölene dek bekleyemem, keyfini bekleyemem, söyle anan güzelmii' diyorya sende ona bu sarkiyi dinlet en iyisi
saka bi tarafa, mesela konusurken 'geçen gün bi arkadasim evlendi çok mutlular, herkez hakediyo mutlulugu, yalnizlik Allaha mahsus' gibi seyler desen belki anlar? veya direkt deki ben artik bahanelerle aranmak istemiyorum sohbet etmek istiyorsan adam gibi çik karsima, cesaretin yoksa ozaman is disinda baska bisey konusmayalim de (çok zor olsada artik oda seni oyalamamis olur canim..)
sen söyleyemiyosan o hiç söyleyemiyecek ama canim :26:
hımmm iyi fikir aslında:26: :26: :26: ama umarım b kız benden hoşlanmıyo diye kaçmazbu planı başarılı bi şekilde uygulamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?