- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
umrunda olsa bir şeyler yapardı canım. sonuçta senin de başkalarıyla olma ihtimalin var bu uzuuun sürede. demek ki takmıyor.
İş yerindeki devamı bir türlü gelemeyen (1 yıldır) bakışmalar ve"Sizi görmek için, size günaydın demek için geldim" veya "Sizi aramak için işi bahane ettim" demek dediğiniz gibi saygın bir adama yakışmıyor... Daha çok stajyer talebeler yahut evli adamların zamparalık cümleleri gibi... Sanırım müdürünüzün "maddi açıdan ondan üstün" olduğunuzun farkındalığı nedeniyle size açılamadığınızı düşünüyorsunuz...
Oysa ilan-ı aşk etmekten çekinen adam "Sizi aramak için işi bahane ettim" demekten de çekinir... Siz açıkça konuyu kapatmadan yahut değiştirmeden de böyle bir konuşma "iş konuşmasına" dönmez... (Böyle bir konu açtığınıza göre ona tepkisiz kalıyor da olamazsınız mantıken)
Doğal olarak maksat "yeşil ışık yakmaksa" lambalar yanıyor...
Burada en makul tutum (madem adı konsun istiyorsunuz) onun çevrenizde akbaba gibi dolaşmasını şu anda yaptığınız gibi hoş karşılamamak... Yoksa siz "Ne zaman bana aşkını ilan edecek?" diye beklerken hoş olmayan bir teklifiyle karşılaşabilirsiniz "saygılı" müdürünüzün...
bnm bu müdürü gözüm tutmadı.
hani acaba aynı iş yerinde
çalıştığımız içinmi çekiniyor diyorsun ya
çekingen insan kalkıpta iş arkadaşına öyle diyemez.
sonuçta bayansın yani bu cümleleri nasıl yorumlayacağnı
adı gibi biliyor.
o bu tarzda konuşunca surat ettiğinizi düşünmüyorum
mutlaka tebessüm ediyorsunuzdur.
her erkek,
iltifatla işveyle karışık göz süzen surat etmeyen bayanın
"evet bende sizden hoşlanıyorum ne zaman bana açılacaksın ağaç oldum burda"
demek istediğini bilir.
iş hayatında saygın olabilir.
özelliklede hiçbir erkeğin kalkıpta
bu herif varya az zampara değildir diyeceğini tahmin etmiyorum.
bi engeli var gibi geliyor bana
ya sevgilisi falan var bilmiyorum.
söylediği cümleler hoş degil
sesinizi duymak için aradım diyen bi insan
kalkıp ertesi gün seni arayıp yada msj atıp
acaba dışarda bnmle bi yemeğe çıkabilirmisiniz
sizinle konuşmak istediğim bir konu var der.
işi ciddiye bindirir.
baştaki cümlemi tekrar ediyorum.
benim bu müdürü gözüm tutmadı.
canım açık konuşmak gerekirse bu adamın bu olayı senin kadar ciddiye almadığını tahmin ediyorum ben.ya birlikte olduğu biri yada evlidir gibi geldi bana.yani işin biraz eğlencesinde sanki.çünkü dediğin gibi çok saygın bir adam böyle laflar söylemez hemde 1 yıl boyuncaüzülerek söylüyorum ama ciddi düşünse böyle saçma kurlar yapacağına adam gibi açılırdı canım neticede sende ondan hoşlandığını belli ediyormussun tepkinden de korkmuyor o zaman beklemesi için hiç bir sebep olmazdı.onun için ileride üzülmemek adına fazla bel bağlama bence canım.bekle bakalım ne çıkacak
başka yorumu olan?
cnm ben yukardaki yorumların altına imza atarım
ayrıca erkekler çift karakterlidir
iş hayatında, aile hayatında ve aşk hayatındaki maskeleri ve davranışları farklıdır
yani iş hayatında saygın bi adam kendine metres de tutabilir her şeyi deyapabilir bunların birbiriyle alakası yok
bu adamı ciddiye alma bence kendine saygı duyuyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?