neden ilanı aşk etmiyor ?

başka yorumu olan?

cnm ben yukardaki yorumların altına imza atarım
ayrıca erkekler çift karakterlidir
iş hayatında, aile hayatında ve aşk hayatındaki maskeleri ve davranışları farklıdır
yani iş hayatında saygın bi adam kendine metres de tutabilir her şeyi deyapabilir bunların birbiriyle alakası yok
bu adamı ciddiye alma bence kendine saygı duyuyosan

kesinlikle bu yoruma ve bu yöndeki yorumlara katılıyorum. senin masumiyetinden faydalanmaya çalışıyor, gerçekten hoşlanan seven insan böyle davranmaz. seninle resmen oynuyor. ona karşı özel duyguların olduğu için, onun her hareketini farklı algılıyorsun ve gerçekleri göremiyorsun. bunu çoğumuz yaşarız. erkekler için de geçerli bu. AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR. aman diyim bu adamdan uzak dur, sana hayrı dokunmaz. sonunda sen üzülürsün.

senin ondan hoşlandığını farkettiği için sana yakın davranıyor olabilirmi.
gerçekten seven insan 1 sene beklemez.
ben bu adamın senden hoşlandığına inanmadım açıkçası.
kaçan kovalanır diye bir tabir var...
bundan sonra mesafeli ol bakim.o zaman davranışı nasıl olacak..

canım yorumlardan sonra halen böyle aşık smiller kullandığına göre aşk devam ediyor anlaşılan hakkından hayırlısı ama bende arkadaşlara katılıyorum üzgünüm ama keşke senin hayal ettiğin gibi olsaydı herşey ama bencede adamın derdi aşk değil,utangaç olsa dedikleri gibi seni aramak için,konuşmak için işi bahane ettim de demezdi hakkından hayırlısı inşallah yanlış bişey yapmazsın

konuyu okudum ama benimde kafamda soru işaretleri kaldı. en başta sana kur yaptığı belli. eğer seninle gerçekten bişeyler düşünse çoktan gelip açılmıştı. ancak onunda emin olmadığı şeyler olabilir. en başta müdürünmüş. senin o şirketteki pozisyonun nedir? müdürün olduğu için seninle görünmek istemiyor olabilir. çünkü orası iş ortamı. ve orada herkesle bir çizgi içinde konuşmalı. ortada doğru olmayan bişeyler var. belkide doğru zamanı bekliyordur. sana tavsiyem sakın ona çok fazla ilgi gösteriyormuş gibi yapma. dışardan pek anlaşılmasın. yoksa işinden bile olabilirsin. mesleğim gereği işe alma ve işten çıkarma olaylarını çok yaşıyorum. adımları sağlam at bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…