- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Merhaba. Ben biri ile tanıştım sosyal medyadan. Ikimizde unv okuyoruz. Sohbet falan derken wp dan konuşmaya başladık. İlk başlarda çok fazla arıyordu uzun uzun telefonda konuşmak istiyordu ben istemiyordum kısa kesiyordum tersliyordum. Hatta yeni bir ilişkiye hazır olmadığımı belirtmiştim kendisine. Neyse geldi benim olduğum şehire görüştük herşey güzeldi. Kitap falan hediye ettim. 1 2 defa elini omzuma atti ama 1 saniye falan . Akşam dönecek otogarda oturuyoruz beni kendine çekti yüzümü öptü falan ben hiçbişey diyemedim kaldım öyle yüzüne de bakamadım. Böyle guzel sözcükler söyledi. 1 2 defa öptü yanaktan. Sonra benim jeton düştü dedim ki sen arkadas olarak gördüğün birine bunu mu yapıyorsun. Oda dedi sen her arkadaşına bunu izin mi veriyorsun kaldim yani öyle. Neyse gitti giderken sarıldım sefer öptüm. Herşey normaldi. Ama bir soğukluk oldu. Tuhaflık vardı anladım. Konuşuyorduk ama değişikliklik vardı onda da bende de. Yazdım bir sıkıntı sorun mu var diye. Iste dedi ben senden karşılık bulamadım hislerimden emin olarak yaptım vs. Dedim benim kafam karışık inkar ettim çünkü emin değildim hiçbir şeyden. Oda dedi madem arkadaş olarak gördün neden tepki vermedin . Ama elimi tutmadi bisey demedi yani anlayamadim ki ben. Neyse dedi herkes düşünsün biraz . Ama bence dusuncek bisey yoktu ben onu iyi tanımıyordum düşünmek için tanımak lazımdı. Ama anlamadı o ne kadar düşünmek için zaman istediyse bende konusmak için ısrar ettim. Israrımdan hoşlanmadı tabi iyice birbirimize girdik. 1 gun bekledim . Ertesi gun konuşalım mi dedi. Neyse ilk bana sordu sence nasil diye bende emin değilim korkularım var dedim. Hislerimden demin değilim ama deneyebiliriz istiyorum dedim. Bu da dedi ben istemiyorum geleceğimizi görmüyorum. Aramızda bişey yokken bile kiskandin beni arkadaşımdan. ( yanyana otururken kiz bisey sormak için aradı sonra telefonla uğraştı hoşuma gitmedi benimde suratım düştü. ) iste bana dedi kaçıncı yüzyıldayız . Dengesizsin ben hayatımda net insan istiyorum ya siyah ya beyaz. Sen öyle değilsin arkasında durmuyorsun. Ha bide bana ne dedi o gun orda dudağından opseydim arkasında durmucaktin . Dedim sen ne diyosun tokati yerdin suratına ben o kadar basit miyim dedim... neyse işte o bunalmak istemiyormuş bilmem neler... anlatamadım kendimi bütün sucu bana atti. Kendi de dengesiz ustte çıkıyor bide. Öyle çok üzüldum sinir oldum ki. Ağladim telefonda sinirden. Insallah pişman olursun dedim bunu dedin ya iki dunya bir araya gelse seninle olmaz dedi. Kapattım telefonu. Sonra yazdim sende dengesizsin vs bir suru şey. Siliyorum numaranı heryerden bıraktım takibi dedim. Sonra aradi ben üst uste yazınca okudum yazdıklarını sende suc demiyorum dedi. Engellemissin her yerden lütfen artık mesaj atma dedi lütfen dedi bide gülme tavrı vardı bide gülüyorsun yazık dedim telefonu kapattım. Kendimi öyle kötü hissettim ki. Ben napiyorum da fazla geliyor nerde hata yapıyorum. Kıskanclik desem bisey demedim yapmadim evet kıskandım ama sözlü olarak bisey demedim. Hata yaptığım nokta elini attığında tepki vermemekti. Ama neden yani hep böyle oluyor..
Bide diyor bu saatten sonra evleneceğim insan yanımda olur arkadas gibi tanisirz. Ben en başından beri ona bunları söyledim. 20 günlük bir görüşmeyle sana ne tepkisi vericem dedim. Sonra gelmiş bana neler dedi. Artık öyle yoruldum ki. Hep hayal kırıklığı. Kandırılıyormuşum hissi..
Bide diyor bu saatten sonra evleneceğim insan yanımda olur arkadas gibi tanisirz. Ben en başından beri ona bunları söyledim. 20 günlük bir görüşmeyle sana ne tepkisi vericem dedim. Sonra gelmiş bana neler dedi. Artık öyle yoruldum ki. Hep hayal kırıklığı. Kandırılıyormuşum hissi..