Cok mesafeli durmayin
Bir yengec olarak soyluyorum :) buyuk ihtimalle ulasilmaz oldugunuzu dusuniyorlar
Evet :)Maalesef ya ama bişey de gelmiyoki elimden yapı... Siz değiştirebildiniz mi
Yanlis mesaj veriyor ama insanlara , bende oyleydim , yengecler genelde koruma kalkani gibi biseyle dolasiyorlar o da insanlara burnu cok havada , kimseyi begenmeyen , ukala bir tip oldugunu dusundurtuyorBence olduğunuz gibi olmaya devam edin .
Sizi beğenen böyle beğensin . Ve siz farkında olmasanız bile illa ki beğenen çıkar .
Doğrucu Mahmut musun sen?yoo kimse yazmıyo
Yanlis mesaj veriyor ama insanlara , bende oyleydim , yengecler genelde koruma kalkani gibi biseyle dolasiyorlar o da insanlara burnu cok havada , kimseyi begenmeyen , ukala bir tip oldugunu dusundurtuyor
Hic bi fikrim yok , anlasamadigim 2 burctan biridir terazi :)Ya Teraziler ? :)
Doğrucu Mahmut musun sen?
Neden? İşte olmadığın için peşinden gelen yok.egoist biri değilim
Orası öyle zaten iki günlük biri olcağına olması uzun ilişki insanıyım ama doğru kişiyi de çekemiyorum hayatıma beceriksizliiik...Aman olmazsa olmasın dert ettiğin şeye bak :)
Şimdi ulaşılsan da iki gezip hemen ayrılmaya çalışırlar zaten.
Bakıp duranlardan bir hayır geldiği yok :)
Şimdi görmediğim için net bşy söyleyemeyeceğim ama tavırlarını değiştirirse de olduğundan farklı yapmacık görünebilir o Bakımdan söyledimYanlis mesaj veriyor ama insanlara , bende oyleydim , yengecler genelde koruma kalkani gibi biseyle dolasiyorlar o da insanlara burnu cok havada , kimseyi begenmeyen , ukala bir tip oldugunu dusundurtuyor
Neden? İşte olmadığın için peşinden gelen yok.
Burada da ben Mahmut'um.
O beceriksizlik bende de varOrası öyle zaten iki günlük biri olcağına olması uzun ilişki insanıyım ama doğru kişiyi de çekemiyorum hayatıma beceriksizliiik...
Yok tavir degistirme degil , sadece kalkani biraz indirmsi lazim:) ulasilmaz biri havasindan cikmasi lazimŞimdi görmediğim için net bşy söyleyemeyeceğim ama tavırlarını değiştirirse de olduğundan farklı yapmacık görünebilir o Bakımdan söyledim
Cok mesafeli durmayin
Bir yengec olarak soyluyorum :) buyuk ihtimalle ulasilmaz oldugunuzu dusuniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?