valla bende yengeç burcuyum. bana da bikeresinde biri demişti seni beğenen çok ama kimse adım atamıyo diye.
amaaan cesareti olmayanı ben napiym
Hahahahahahaha doğru cidden korkutuyoruz galiba :)
Kendine güvenen bir izlenimin var mı peki ?
Kendimi bildim bileli soğuk, ukala ve burnu havadaydım kimse de aman yaklaşmayayım demedi.
Bana da öyle sevenler denk geldiyse demek
Nasılsanız öyle kalmak iyidir, cesareti olan, gerçekten sizi öyle olduğunuz için beğenen ve sevenler gelir.
Ben de aslında değilim ama o mesafeli duruş insanlarda bunu çağrıştırıyor.Ama ben ukala burnu havada değilim sadece mesafeli ağır biriyim. Belli ki ukala olsam böyle olmazdı :)
Ben de aslında değilim ama o mesafeli duruş insanlarda bunu çağrıştırıyor.
Bana yaklaşabilen çok kişiden duyduğum bu .
Nasıl adım atacağımı bilmiyorum. Çok tecrübesizim bu konuda hep karşıdan beklerim...Kelin ilacı olsa :) şaka bi yana siz ilk adımı atın varsa biri yoksa ;onlarla konuşun sohpet muhabbet erkeklerin ilgisini çeker bence
Hahahahahahahha peki o zaman :)Sen öyle devam et. Ağa takılanlar büyük oluyor.
Yengeç bildirdi
İnstadan takip at mesela, sonra beğendiğin olursa komik şeyler yollayabilirsin tabi , tanışıyor olman lazımNasıl adım atacağımı bilmiyorum. Çok tecrübesizim bu konuda hep karşıdan beklerim...
Mantıklı, teşekkürler :))İnstadan takip at mesela, sonra beğendiğin olursa komik şeyler yollayabilirsin tabi , tanışıyor olman lazım
Sen bul begendigini, insta'dan eklesonra tanisiyormus gibi havadan sudan okuldan konus gerisi gelir:))
Dün okudum bunu ve acayip hak verdim:) hiç kafana takma bence sende çok lazım bişey değil günü gelince illaki gelir bulur seni
terazi çok işveli , cilveli girişkendirYa Teraziler ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?