Neden ilişkim yok?

Ciddi bir ilişki pek başlatamam . Özelliklerim tutuyor ama bu özelliklerden dolayı beni ciddiye almıyor beyefendiler sanırım
kvalidem ve görümcem terazi burcu
hayatımda o ikisi kadar cilveli kadın tanımadım

hepimiz bir aradayken sanıyorum ki kocamın karısı onlar

ben de kocamın dedesi falanım

ben balığım

Yanlis mesaj veriyor ama insanlara , bende oyleydim , yengecler genelde koruma kalkani gibi biseyle dolasiyorlar o da insanlara burnu cok havada , kimseyi begenmeyen , ukala bir tip oldugunu dusundurtuyor

Şu o kadar doğru ki, lise bittikten sonra artık yüz yüze gelmeyeceğim bir sürü insan çekindim yanaşmaya terslersin diye dedi hep. Ben öyle olduğumu düşünmüyordum halbuki.

Aynı ben ya aynısı.Benim burcum Yengeç de değil üstelik Başak.Konuyu takipteyim.

Bende duruşum itibariyle soğuk görünürüm ama buna rağmen şansını deneyenler olurdu:)

sımdı kızlar yazılıyor ondandır...erkekler nazlanıyor...kızlar kovalıyor..taş yerınde agardır....boş ver sonunda kazanan sen olursun

Ayni burc olmasakta, bende bir kova olarak senin anlattigin gibiyim. Bu disaridan nasil algilandigimizla alakali kesinlikle. Karakter yapisi da bir anda degismez malesef. Kilit nokta karsidaki kisi. Cok isteyen bir yol bulacaktir emin ol.

Ayni burc olmasakta, bende bir kova olarak senin anlattigin gibiyim. Bu disaridan nasil algilandigimizla alakali kesinlikle. Karakter yapisi da bir anda degismez malesef. Kilit nokta karsidaki kisi. Cok isteyen bir yol bulacaktir emin ol.
+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…