Neden insan zoru sever yada benmi öyleyim

Brtr16

Gel artık kızım 😍
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
123
262
53
33
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı yeri geldi düğün hazırlıkları için yeri geldi eşimle birlikte olamamamızın sebepleri için eşimin psikolojik sorunları için sadece araştırarak bişeyler yapmaya çalıştım ve şimdi 7 aydır baba evimdeyim boşanma davası açtım 3.celbi nisanda olcak kızlar ben eşimi çok seviyodum halada seviyorum ama olmadı onun baskıları tedaviyi bir türlü kabul etmeyişi bu noktaya getirdi 1 sene evli kaldık içim o kadar acıyo ki 7 ay oldu gittikçe artıyor azalmıyor bu süre içinde onunla konuşmalarınız oldu ama aynı değişmiyor o hiç istemiyodu boşanmayı ama bişeyleri değiştirmek için de mücadele etmiyor olmayan bir şeyi zorlayamazdım neden böyle oluyor neden mutlu olmak varken huzursuzluk çıkarıyor bu eşler

Konuşmaya ihtiyacım var

İnsan yine kendi ile başbaşa kalıyor

Niye ayrılıorsunuz?Ne için tedavi olacak?O mı birlikte olamıyor?Psikolojik rahatsızlıktan kasıt ne?

Niye ayrılıorsunuz?Ne için tedavi olacak?O mı birlikte olamıyor?Psikolojik rahatsızlıktan kasıt ne?
Karı koca olmadık o konuda problemi vardı kabullenmiyodu bir kere hastaneye gittik doktor psikolojik dedi psikiyatriye gittik doktor ilaç verdi bi ay bile içmedi o bi aydada çocuk gibi zorla veriyodum hakaret üstüne hakaret işitiyodum tek sorun karı koca olamamız değildi ailemle dahil kimseyle konuşmamı istemiyodu yolda yürürken yanımızdan geçen insanlara dönüp bakcak mı diye bakıyodu perde az bişey yerinden oynasa aynı şekilde bağırıp çağırıyor du bunlar en ufak örnekler

Ozaman doğru bir karar olmuş.Daha iyi biriyle karşılaşmanı dilerim.Yaşın gençken çocuk yokken.

Teşekkür ederim tulipa ama bir türlü başka biri olur diye düşünemiyorum kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…