- Konu Sahibi MinnieMoussy
-
Sizlere tavsiyem; tabii uygularsınız ya da umursamazsınız size kalmış böyle dengesiz adamlarla vakit geçirmeyin.
Derdi neymiş sorun,baktınız açıklama yetersiz, hemen dönün gidin.
Boşu boşuna zamanınızı böyle adamlara harcamayın.
Hayat ahlanıp vahlanmak için çok kısa.
Sizlere tavsiyem; tabii uygularsınız ya da umursamazsınız size kalmış böyle dengesiz adamlarla vakit geçirmeyin.
Derdi neymiş sorun,baktınız açıklama yetersiz, hemen dönün gidin.
Boşu boşuna zamanınızı böyle adamlara harcamayın.
Hayat ahlanıp vahlanmak için çok kısa.
tatlım bunlar vur kaç taktikleri, aklı sıra önce seninle ilgilenip kendine bağlayacak, sonra geri çekilecek. gelme bu oyunlara, çünkü bu tarz insanların oyunları bitmez, aşkta oyunla düzenle yürümez, yıpratır seni. sen hiç vurma bile sadece kaçççç
sen bi msj atsaydın. en azından tepkisini görüp ona göre yoluna bakarsın sende.
atmak istedim aslında ama taktik gibi geliyor. eğer şimdi mesaj atarsam artık hep benden bekleyecek ve istediği olmuş olacak. bana gerçekten değer verseydi mesaj atardı diye düşünüyorum. birden bire kesmezdi. yada başkasını bulmuştur konuşacak. erkek milleti işte sağı solu belli olmuyor :)
aynı durum benimde başıma gelmişti. hep çocuk bana msj atardı arardı. benden hiç tık yoktu. cool takılıyodum aklımca:) sonra kesti birden arayıp sormayı. bu sefer ben aradım noluyoruz diye:) meğersem küsmüş bana haspam:) hiç aramıyosun merak etmiyosun beni dedi:) seninkide böyle olabilir diye dedim
atsam ne diycem ki garip olur yani ne biliyim karizmayı çizdirmek gibi geliyor birazda haha :)
Her gun mesaj atmaya gerek var mi bilmiyorum.:44: Buyuk ihtimal kacan kovalanir i uyguluyordur. Iliskinin basinda kim daha iyi kaciyorsa kontrol onda olur derler. Bir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?