Neden insanlar hep açık arar

Aynende öyle oldu daha evvel, ne alaka ben neden öyle yapayım senin için fesat cocuga inanmıssın tarzı seyler söyledi alaycı bakısla hay Allahım inanın halbuki bende ablamı hatta diger kardeslerimide cok severim Allah hepsini mutlu etsn

Zaten insanın canını en cok en sevdikleri en yakını yakarmıs buda o hesap sanırım Allah ıslah etsin.konustum sen fesatsın cocuga inanıyosun diyo ama bir degl iki degil cocugun anlattıgı bıktım artk

Dogrusu bu zaten sizinki ve böyle olduktan sonra Allah hep kalbinize göre verir hem kendi kanın canın yani insan mutsuz görse canı yanar

Çekmemiş sizi belliki. Çocuklarınızı yanına koymayın oldukça. Yada baktınız çocuklara soru soruyor git gereken cevabı ver. Aranıza mesafe koyun. Az görüşün.
Cok söyledm ben fesat oldum cocuga inanıp fesatlık etmişim benm içim kötüymüş....ama cocuktan kacıncı duyusum bir degl iki degl

Bazı insanlar kaostan beslenir hesabı olmus vallahi konusuorm senin için fesat cocuga inanıosun için kötü diyo

Açık arayan insan kendi hayatında mutsuzdur, bunun acısını başkalarını da huzursuz ederek bastırmaya çalışıyordur. Sonuçta tek mutsuz, huzursuz neden o olsun ki? Ben mutlu değilsem, başkaları da mutlu olmayı hak etmiyor, o zaman biraz çomak sokayım kafası bu...

En cokta eşimin acıgını arıyo aslında benden cok kafayı ona takmıs.bense eniştemle hiç ugrasmam bile hem baska iş mi yok yaa zaten hayat telasında onlamı ugrascam

En cokta eşimin acıgını arıyo aslında benden cok kafayı ona takmıs.bense eniştemle hiç ugrasmam bile hem baska iş mi yok yaa zaten hayat telasında onlamı ugrascam
Kocasıyla arası nasıl peki? Yazdıysanız da görmedim ama... Kendi kocasından yana dertli büyük ihtimalle.

Kocasıyla arası nasıl peki? Yazdıysanız da görmedim ama... Kendi kocasından yana dertli büyük ihtimalle.
Malesef kötü arası....sürekli oraya buraya borc yapan ve paranın nereye harcadıgı bile bilinmiyo biara bir kadınla aldatma durumu oldu ama gizledi ablam anneme anlatmış sadece..en cokta kocası evi bile gecindiremiyo ona cok kızıyo hep bir borc durumu işte

o ne be düşman gibi ,gitsin tedavi olsun kendi mutsuz heralde başka mutsuzları görünce seviyor,bence konuş kuzum al karşına sormasın çocuua böyle seyler

o ne be düşman gibi ,gitsin tedavi olsun kendi mutsuz heralde başka mutsuzları görünce seviyor,bence konuş kuzum al karşına sormasın çocuua böyle seyler
Konustum senin için kötü cocuga inanıyosun diyo dedm bir degl iki degl cocuk hep aynı seyi anlatır mı ve hep aynı kişiyi söylermi suclu ben oldm

Ne güzel işaret olmus cocugunuz size ,erkenden mesafenizi koyun aynı durum bizde de vardı ilerde nasıl düşman oluyor hayret edersiniz böyle böyle başlıyr hele birde çocuklarınız büyüsün üniversiteydi işti aile kurmaydı hepsinde hasetliğinden kudurup her işinize çomak sokmaya çalısacak demedi demeyin sonra

Çocuğunuzu tembihleyin eğer teyzesi bir şey sorarsa “bilmiyorum”demeyi öğrensin.Bu kadar basit yani.Çocukla bu konuyu devamlı konuşmayın her anlattığına yorum yapmayın tepki vermeyin, kıskanç teyzesi de ne düşünürse düşünsün boşverin yaa

Vallahi artk hersey olur olur yani insanın basına megerse neler geliyormus acıkcası artık sasırmam sanrm

Anlattım evladıma sakın bir dsha konusma diye tembihledm yazık teyzem alınmasın diye öyle konustm diyor

Var benimde boyle tanidiklarim malesef.Acidan beslenirler.Siz ablaniza sordunuzmu peki abla bu cocuk sana niye durduk yere anlatiyo.senmi kurcaliyosun diye.yalniz birakma cocugunu onunla.acikcada soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…