Neden insanlar hep yanlis anlıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bugün aldığım dersler ve bundan sonra hayatımda dikkat edeceğim hususlar paylaşmak istiyorum.
Kocamın ağzı bakıp beni savunmasını bekleyecek kadar aciz olmayacağım.
Kendimi kendim savunacağım.
Bir de insanların yanlışını söyleyerek kendimi de mutsuz etmeyeceğim. Çünkü insanlar başkalarının hislerini dikkate almak yerine kendi bildiklerini okumayı daha çok seviyorlar bunu da anlamış oldum. Bu durumda
ortamı terketmek en doğru karar.
Bir de kimsenin ana babasını kendi ailem kadar çok sevmeyeceğim.
Kararlarıniz güzel fakat en son ki kararınızı iyi düşünün. Madem sizi el üstünde tutuyorlar sizde eskisi gibi onlara değer vermeye devam edin.

Sevmekten zarar gelmez...

Kayinbabamla aram çok iyiyken (10 yıllık evliyim).
Başkalarına ettiği küfürden dolayı kendimi tutamadım.
"Baba yanlış anlama ama ben küfür sevmiyorum "
dedim.

Sonra yemeği hazırladık kayinvalideyle.
Ben tam arahol de tabağı salona getirirken kayinbabamin "beni sevmeyeni ben de sevmem o küfür eden adamı sevmiyormuş. "
Dedi.
Sofraya koydum tabağı getirdim.
"Anlamadım baba "dedim bir şey demedi bana.
Sonra tam çıktım odadan .

oğluna dönerek "avradına soyle ayranı getirsin "
dedi. (Yüksek sesli konuştuğu için sesi geliyor diger odaya. )
Normalde kızım diyen adam gitti yerine bu şekilde konuşma geldi.
Sofrayı kurup afiyet olsun aç değilim dedim.
İçeri geçip ağladım.
Normalde ben bu adamı ne kadar seviyorum eşim biliyor o da ağzını açıp da demedi ki baba sen yanlış anladın aslında nur seni çok seviyor sadece o ailesinde hiç küfür isitmedi diyebilir beni savunabilirdi.

Kendimi o kadar yalnız ve dışlanmış hissettim ki
Kafamı duvarlara vurasım geldi sinirden.
Niye ya niye ben Normalde bu insanları eşimden bile çok severken şimdi bir lafım yüzünden bu muameleyi mi hakettim?

Güncelleme: 3. Sayfa
Nereli kayinpederin

Evet bugün aldığım dersler ve bundan sonra hayatımda dikkat edeceğim hususlar paylaşmak istiyorum.
Bir de insanların yanlışını söyleyerek kendimi de mutsuz etmeyeceğim. Çünkü insanlar başkalarının hislerini dikkate almak yerine kendi bildiklerini okumayı daha çok seviyorlar bunu da anlamış oldum. Bu durumda

gayet kibar davraniyorlar madem sev kiz

Ben katılmıyorum yaf bazı insanlar gerçekten iyi, geline kızı gibi davranıyor görüyorum. Sevilecek insan var, sevilmyecek insan var. Tüm KVler cadaloz olacak diye bir şey yok ki. Konudaki KV ve KP gayet sevilesi insanlar özellikle KPyi çok tuttum avrat diyerek gönlümü fethetti:halay:
Benimkiler de çok iyi insanlardır
Gerçekten hiçbi kötülüklerini görmedim
Ama ne onlar beni oğullarından sevebilir çok ne ben onları kendi anne babamdan çok sevemem bence 👀

Dedem de antepliydi heeey gidiiii. Rahmetli de çok küfür ederdi 😅 hatta her cümleyi küfürle bağlardı 🤷‍♀️ seni üzmek için yada değersiz gördüğünden degilki eminim şeker gibi insnlardir. O yaştaki insanların genel konuşma tarzını degistiremeyizki 🤷‍♀️ çok seviyorum diyorsun bazı şeyleri de duymayiver😅🤷‍♀️

Sizi hiç kimse kendi ailenizin 10 da 1 i kadar sevmez. Bunu hep aklınızda tutun. Ve en çok kendinizi sevin.
Kimse sizin için yaşamaz. Herkes kendi keyfince kendi isteğine göre yaşar.

Siz gelinsiniz. Kan baginiz yok. Torunlar için katlanılan kişi olabilirsiniz en fazla.
Nokta.

Haberleri birlikte İzliyoruz ben de onun öfkelendiği şeylere ofkelenip söyleniyorum.
Ama bu küfürsüz olmuyor mu ?
Yani ne bilim yanımda o... çocuğu
S.g pez...
Vs
Bende şaştım kaldım o an
Ilk defa üst üste 5 dakika boyunca sallayınca artik dayanamadım.
Zaten bugünlerde haberlere baktıkça ülkemin haline üzülmekten ben de iyi değilim ki bugünlerde .
O da gergin ben de gergin olunca böyle bir tatsızlık yaşandı sanırım.
Ama düzelttik konuştum.
gerek yok yaşlı başlı adam, onlar bizim gibi değiller ki aman dikkat edeyim ayıp olur kafası beklemek bence zaman kaybı.

Fazla mı iyi niyetlisin 🤷‍♀️ birde adamla tekrar konusmaya gıtmıssın tamam uzatma demiş 🤦‍♀️ yok aglamalar yemek yememeler falan ne gerek var. Ayrıca avradına söyle getirsin dedigi ne varsa asla getırmezdım. O masaya oturacaksamda oturmayacaksam da getırmezdım herkes haddini bilsin 😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X