Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamak ne ayol kafayı iyi ki de vurmamissin duvarlara.Kayinbabamla aram çok iyiyken (10 yıllık evliyim).
Başkalarına ettiği küfürden dolayı kendimi tutamadım.
"Baba yanlış anlama ama ben küfür sevmiyorum "
dedim.
Sonra yemeği hazırladık kayinvalideyle.
Ben tam arahol de tabağı salona getirirken kayinbabamin "beni sevmeyeni ben de sevmem o küfür eden adamı sevmiyormuş. "
Dedi.
Sofraya koydum tabağı getirdim.
"Anlamadım baba "dedim bir şey demedi bana.
Sonra tam çıktım odadan .
oğluna dönerek "avradına soyle ayranı getirsin "
dedi. (Yüksek sesli konuştuğu için sesi geliyor diger odaya. )
Normalde kızım diyen adam gitti yerine bu şekilde konuşma geldi.
Sofrayı kurup afiyet olsun aç değilim dedim.
İçeri geçip ağladım.
Normalde ben bu adamı ne kadar seviyorum eşim biliyor o da ağzını açıp da demedi ki baba sen yanlış anladın aslında nur seni çok seviyor sadece o ailesinde hiç küfür isitmedi diyebilir beni savunabilirdi.
Kendimi o kadar yalnız ve dışlanmış hissettim ki
Kafamı duvarlara vurasım geldi sinirden.
Niye ya niye ben Normalde bu insanları eşimden bile çok severken şimdi bir lafım yüzünden bu muameleyi mi hakettim?
Güncelleme: 3. Sayfa
Ayni evde mi yaşiyorsunuz?
Onlari eşinizden çok sevmek yerine herseyi dozunda birakip mesafeli olsaniz daha iyiymiş. Elalemden anne baba olmaz.
Bir de neden bu kadar hizmet ediyorsunuz? Sofra kurup ayagina ayran vs goturmek...
Ne var ki bunda bu kadar aşırı tepki verecek? Haber izlerken diyebilir ayrıca adamın kendi evi, kendi alanı. Haber izlerken ben de ediyorum son olaylar malum. Hele anneannem, Dünya tatlısı kadın ama TV'de malum kişiyi ne zaman görse ağzından duymadığım lafları duyuyorum. Tamam küfür normal değil çirkin bişey tabii ama bu kadar çocuklaşmaya gerek yok, buna gelene kadar illa ki daha önemli dertleriniz vardır hayatınızda.
Eş ailesi işte çok sevilmeye değer değiller demekki...Kayinbabamla aram çok iyiyken (10 yıllık evliyim).
dedim.
Ben tam arahol de tabağı salona getirirken kayinbabamin "beni sevmeyeni ben de sevmem o küfür eden adamı sevmiyormuş. "
Dedi.
İçeri geçip ağladım.
Normalde ben bu adamı ne kadar seviyorum eşim biliyor o da ağzını açıp da demedi ki baba sen yanlış anladın aslında nur seni çok seviyor sadece o ailesinde hiç küfür isitmedi diyebilir beni savunabilirdi.
Niye ya niye ben Normalde bu insanları eşimden bile çok severken şimdi bir lafım yüzünden bu muameleyi mi hakettim?
Ben katılmıyorum yaf bazı insanlar gerçekten iyi, geline kızı gibi davranıyor görüyorum. Sevilecek insan var, sevilmyecek insan var. Tüm KVler cadaloz olacak diye bir şey yok ki. Konudaki KV ve KP gayet sevilesi insanlar özellikle KPyi çok tuttum avrat diyerek gönlümü fethetti![]()
Kayinbabamla aram çok iyiyken (10 yıllık evliyim).
dedim.
Dedi.
İçeri geçip ağladım.
sen borsa ekranı başında eşimi görsen o küfürler kibar bile kalır.ama kapıyı kapatın duymayın der bizeHaberleri birlikte İzliyoruz ben de onun öfkelendiği şeylere ofkelenip söyleniyorum.
Ama bu küfürsüz olmuyor mu ?
Yani ne bilim yanımda o... çocuğu
S.g pez...
Vs
Bende şaştım kaldım o an
Ilk defa üst üste 5 dakika boyunca sallayınca artik dayanamadım.
Zaten bugünlerde haberlere baktıkça ülkemin haline üzülmekten ben de iyi değilim ki bugünlerde .
O da gergin ben de gergin olunca böyle bir tatsızlık yaşandı sanırım.
Ama düzelttik konuştum.