Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu bitarafa daIyi insan olma isini baskalari icin degil kendiniz icin yaparsaniz karsilik beklemezsiniz. O zaman sorun kalmaz. Su "ben iyi insanim neden boyle oluyor" serzenisine hic anlam veremiyorum, iyi insansiniz diye ne gibi bir karsilik almalisiniz ki? Esiniz ile ilgili dizginlenemeyen sorunlarinizi iyi insan olmaya baglamayin,siz kotu de olsaniz yine ayni duruma maruz kalabilirdiniz
Tesekkur ederim yasliliktandir ruhum yasliKonu bitarafa dadarkmore siz ne kadar akıllı ve mantıklı yorumlar yapıyosunuz. Takip ediyorum. Hayat tecrübeniz veya ufkunuz çok geniş. Söylemeden geçmiym dedim
Sizinle uzun uzun dertlesmek isterdim...Seni anlıyorum bende görümceme iyi niyetle yaklaştım baktım bu beni kullanmaya calısıyor anında sınırı çizdim .mesela ben eşimin ailesinde 2 saat uzaklıktayız ayda 1 gidiyoruz diye laf sokuyorlar onlar öyle yaptıkça bizim her hafta gitceğimizi sanıyorlar ama ben hala ayda 1 gidiyorum laf soktuklarında cevap veremememin sebebi pratik bi zekam yok ama umursamıyo gibi davranmasını cok iyi bilirim öncelikle kimseye cok iyi davranma mesafeli dur samimi olmana gerek yok .beni eltimle yarıstırmak icin cok ugrastılar s.lak eltim o potaya düştü ama ben düşmedim hep soguk ve mesafeliyim yoksa gerçekten nerde duracaklarını bilmiyorlar
Beceremiyorum. Ama en sonunda kötü insan ben olucam sanirim.Sadece iyi insan olun. Melek değil.
Melek gibi insan olunca, kelek yediren çok oluyor.
Kucuk yasta cok kotu tecrübeler edindim. Uzulmek ne demek iyi bilirim. O yuzden kimseyi kirmak istemedim kirmamaya çalıştım. Hicbi insanin üzüntu sebebi ben olmak istemedim. Ya da kimin neye ihtiyaci varsa hep yaninda oldum destek oldum hep.Konunuzu okuduğumda ilk aklıma gelen bu paylaşım oldu ve facebook paylaşımda arayıp buldum.. Şimdi burda paylaşıyorum:) önce kendinizi mutlu etmeye çalışın![]()
Ben karsilik beklemiyorum ama gordugum kotu muameleyi de hak etmiyorumAhhh bide bana sor onu ben cebimde bes kurus olsa onu verecek insandim hep haklinin yaninda olandim zaman haksizinda yaninda olmayi haksizda olsan carlamaya kotu kalpli olmaya zorluyor!