Neden istediğim burnu yaptıramıyorum

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
559
78
image.webp
image.webp
İstediğim burun ilk resim , doktorların en fazla yaptığı burun ikinci resim

Emin ol ikincisi daha guzel birincisi ne oyle hobbit gibi iyiki senin sozunu dinlememis doktorlar:))))

Emin ol ikincisi daha guzel birincisi ne oyle hobbit gibi iyiki senin sozunu dinlememis doktorlar:))))
Yaptırmadım . İstediğim gibi olmayacağı için . Hobbit dediğiniz tuğçe kazaz , beğendiğinizde recep ivedik 1 de oynayan kız .

Bence estetik burunlar cok belli oluyor.
caddeye git hepsinin burnu ayni
yuz yapisina giden dogal bir burun
olmasi daha dogru
herkesin ayni burun delikleri

Bence burun, bütün yüz ile beraber değerlendirilmeli, birine çok yakışan bir burun tipi size yakışmayabilir o açıdan 1. resim gayet yakışabilir size

Senin için tuğçe kazazın resimlerine baktım; ) eskiden basıkmış burnu,burnuna kavis vermiş doktor.o ilk resim gülümsediği bi resim olmalı,burun kanatları normaldekinden daha geniş gözüküyo,yoksa onunda burun kanatları daha dar diğer resimlerde.herkesin yüzüne her burun gitmezki,kimse sanada istemediğin bi burnu yapamaz,aman sakın,saç değil bu,burun;istemediğine inandığın bi nokta varsa belirt ya da başka doktorlarla görüş.
Birde estetik olan burun her ne kadar doğal olursa olsun,bende estetik olmuş olarak söylüyorumki;benimkinin burun sırtı çok şiş şu an,anlamıyolarda,ucundan falan belli ediyo kendini;hatta en çok ucundan belli ediyo sanırım:KK48:

Back
X