Revizyon ameliyatı lütfen yardım edin

Ek olarak da bir sey soylemek istiyorum halihazirda konu guncel oldugu icin sacma gelebilir belki ama eger estetik yaptiracaksaniz doktorun ellerine bakin. Ince zarif ellere sahip olan doktorlar daha becerikli oluyor. Kaba saba elleri kocaman doktorlar ince iscilik yapamiyor. Burun hassas bir nokta oldugu icin dikisleri duzgun atamiyorlar ve estetik durmuyor. Bu yuzden elleri ince yapili doktorlar tercih sebebiniz olsun yine kisiye gore degisir tabi ama gozlemlerim bu yonde... :)
Ay hiç bakmadım biliyomusun herşey bitti şimdi bide ellerine bakmak kaldı hergün iyi doktor bulabiliyoemusuz gibi :)

Ay hiç bakmadım biliyomusun herşey bitti şimdi bide ellerine bakmak kaldı hergün iyi doktor bulabiliyoemusuz gibi :)
Ama gercekten oyle. Mesela sanatla ugrasan, bu konuda yetenekli insanlarin ince iscilik yapan insanlari eli daha narin olur. Kocaman elleri, kaba parmaklari olan insanlar yuzune nasil dikis atsin dusunsene.
Benim burnum mesela yamuk yumuk doktorun elleri de kocamandi, butun yaptigi burunlar yamuk. Eli yatkin olmadigi icin fazla islere giriyor. Burunda bence sanat, herkes yapamiyor

Ama gercekten oyle. Mesela sanatla ugrasan, bu konuda yetenekli insanlarin ince iscilik yapan insanlari eli daha narin olur. Kocaman elleri, kaba parmaklari olan insanlar yuzune nasil dikis atsin dusunsene.
Benim burnum mesela yamuk yumuk doktorun elleri de kocamandi, butun yaptigi burunlar yamuk. Eli yatkin olmadigi icin fazla islere giriyor. Burunda bence sanat, herkes yapamiyor
Atmadın ki bana bakayım merak ediyorum atsana özelden

Arkadaşlar ben 4 sene önce 2. Ameliyatımı oldum ve istediğim gibi artık cesarette edemiyorum olmaya ve psıkolojık olarak nasıl atlatabilirim bilmiyorum psıkolojım iyi olmadıgı için karar verip bi yanlıs daha yapmak istemiyorum. Buraya resim bırakıyorum siz yorumlarmısınız objektif yoruma ihtiyacım var önceki halini de ekledim son 2 fotografta. Detaylı görmeniz için her açıdan koydum Eki Görüntüle 3600336
burnunuz öncekinden daha güzel inanın size yakışmış

Siz tam olarak ne istiyorsunuz ki? Gayet güzel olmuş burnunuz

Siz tam olarak ne istiyorsunuz ki? Gayet güzel olmuş burnunuz
Burnum beklenildiğinden daha kalkık ve delikleri asimetrik aslında asimetri olmasa takmayabilirdim ama önden bakıldıgında delikler görünüyor ve asimetri ortaya çıkıyor. Aslında ben içimde çok içselleştirdim ve artık kendımı kusurlu ve çirkin görmeye basladım ve bu benım abartım mı yoksa doğru olanı mı görüyorum diye buraya her açıdan fotoğraf attım ki sizden de yorum almak adına. Son iki fotoğraf ise diğer burnuma ait öncesi ve sonrasına dair fikriniz oluşsun diye

Burnum beklenildiğinden daha kalkık ve delikleri asimetrik aslında asimetri olmasa takmayabilirdim ama önden bakıldıgında delikler görünüyor ve asimetri ortaya çıkıyor. Aslında ben içimde çok içselleştirdim ve artık kendımı kusurlu ve çirkin görmeye basladım ve bu benım abartım mı yoksa doğru olanı mı görüyorum diye buraya her açıdan fotoğraf attım ki sizden de yorum almak adına. Son iki fotoğraf ise diğer burnuma ait öncesi ve sonrasına dair fikriniz oluşsun diye

Öncesi kötüymüş ama yeni halini çok beğendim ben önceye göre. Yüzünüze de çok güzel olmuş

Bu arada burnunuz yandan muhteşem görünüyor kalkıklığı da muazzam. Doktorunuzu öğrenebilir miyim

Algımız nerdeyse bütün dikkatimizi olmıyor ne garip senin dikkatini hiç çekmeyen şeyin normal olduğuna inanmak için hem zihnim hem de baktım aynada geçiyor :)
Hayır tabii ki. Yüzünüze çok yakışmış delikler dikkatimi çekmedi bile hal böyleyken o riske değer mi? Ya burnunuzun ucu düşerse?

Algımız nerdeyse bütün dikkatimizi olmıyor ne garip senin dikkatini hiç çekmeyen şeyin normal olduğuna inanmak için hem zihnim hem de baktım aynada geçiyor :)

Bunun bir adı vardı, beden dismorfik bozukluğu. Bir araştırın bunu. Sizin kbb'ciye değil psikoloğa gitmeniz gerek

Doğru fotografı gördünüz değil mi sonrası kalkık delikleri asimetrik olan doğru fotoğrafa mı yorum yaptıgınıza emin olamadım :(
tabiki ufak tefek kusurlar olabilir ama fark edilmiyor ben genel olarak güzel görüyorum ve beğendim.ve evet doğru fotoğraf 😊

Gayet doğal duruyor sadece bizim gibi kafayı bozmuş yemiş insanlar kusurları fark eder sakın 3 . Olma doğal insanlar böyle zaten

Back
X