Neden istediğimiz şeyler olmaz ?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Ehliyet sınavına girdim bu sefer de kazanamadım. 2 sene önce 2 kez girmistim o zaman kazanamayip ara vermistim yine basladim ve bu sefer de olmadi. Tarihi gecti artik herseyi bastan baslamam gerekiyor yurt disindayim.. inanin cok boguldum bir sürü param, zamanim gitti ama olmadi :( kimse de sürdürmedi adam gibi ailem deki herkes sinir hastasi :(
istedigim cogu sey olmuyor bir türlü hayatimda ve bu durumdan bana gına gelmeye basladi. En basit örnek verecek olursam sevdigim beni sevmez onla olmaz beni seveni ben sevemem. Bir okulu cok isterim olmaz sonra yillar sonra olur ama imtihani agir olur. Artik birsey dilemeye istemeye korkar oldum inanin cok skldim.. sessiz sakin icime kapandim kimseye de anlatamiyorum.. ne ilgi görüyorum ne de islerim rast gidiyor. 2 hafta sonra da sinavlarim basliyor cok korkuyorum buda olmazsa diye. Tek umudum burada Türk bir yere is basvurusunda bulundugum yer. Orda ki yetkili kisi iyi insana akilli insana benziyorsun dedi seni cok sevdik dedi ve sinavda basarili olursam belki olur ama ona da ihtimal veremiyorum. Bu ise tam 20 kisi basvurmus. Bunu da istiyorum ya kesin buda olmaz.. anlicaniz depresyona girdim ehliyeti kaybettigimden beri agliyorum ve moralim sıfır.. annem babam neyin var diyip duruyorlar onlara da diyemiyorum bugün babam insallah alirsin dedi sinavi konusunu acti ;( anlatamam bu sefer de kazanamadim diyemem :(

Ehliyet sınavına girdim bu sefer de kazanamadım. 2 sene önce 2 kez girmistim o zaman kazanamayip ara vermistim yine basladim ve bu sefer de olmadi. Tarihi gecti artik herseyi bastan baslamam gerekiyor yurt disindayim.. inanin cok boguldum bir sürü param, zamanim gitti ama olmadi :KK43: kimse de sürdürmedi adam gibi ailem deki herkes sinir hastasi :KK43:
istedigim cogu sey olmuyor bir türlü hayatimda ve bu durumdan bana gına gelmeye basladi. En basit örnek verecek olursam sevdigim beni sevmez onla olmaz beni seveni ben sevemem. Bir okulu cok isterim olmaz sonra yillar sonra olur ama imtihani agir olur. Artik birsey dilemeye istemeye korkar oldum inanin cok skldim.. sessiz sakin icime kapandim kimseye de anlatamiyorum.. ne ilgi görüyorum ne de islerim rast gidiyor. 2 hafta sonra da sinavlarim basliyor cok korkuyorum buda olmazsa diye. Tek umudum burada Türk bir yere is basvurusunda bulundugum yer. Orda ki yetkili kisi iyi insana akilli insana benziyorsun dedi seni cok sevdik dedi ve sinavda basarili olursam belki olur ama ona da ihtimal veremiyorum. Bu ise tam 20 kisi basvurmus. Bunu da istiyorum ya kesin buda olmaz.. anlicaniz depresyona girdim ehliyeti kaybettigimden beri agliyorum ve moralim sıfır.. annem babam neyin var diyip duruyorlar onlara da diyemiyorum bugün babam insallah alirsin dedi sinavi konusunu acti ;( anlatamam bu sefer de kazanamadim diyemem :KK43:
İsyan etme canım ya .. Her insanın bu dönemleri oluyor .. Herşey her zaman yolunda gitcek diye bişey yok düzene girmesi için zamanı vardır .. Yada iş eş açısından daha iyisi senin için zamanının gelmesini bekliyordur.. İsyan etme şükür et rabbim her zaman daha iyisini verir sıkma canını alırsın ehliyetinide kimler kimler kazanmıyor ki

O kadar kafana takıyorsun diye olmuyor. Dua et akışına bırak sadece... Kafana taktıkça heyecan stres acaba olucak mı ne zaman olucak diye diye olmuyor. Biraz rahat ol.

İsyan etme canım ya .. Her insanın bu dönemleri oluyor .. Herşey her zaman yolunda gitcek diye bişey yok düzene girmesi için zamanı vardır .. Yada iş eş açısından daha iyisi senin için zamanının gelmesini bekliyordur.. İsyan etme şükür et rabbim her zaman daha iyisini verir sıkma canını alırsın ehliyetinide kimler kimler kazanmıyor ki
insaAllah cok sagolun.. ehliyeti cevrem deki herkes kazandi bi ben kaldim :(

ben 4.girişimde kazandım. 313 ayetel kürsi okumuştum kazanmak için. benim de yıllardır bi isteğim var olmadı daha. olmazsa da napalım kısmet.
yaşınız kaç

Ehliyet sınavına girdim bu sefer de kazanamadım. 2 sene önce 2 kez girmistim o zaman kazanamayip ara vermistim yine basladim ve bu sefer de olmadi. Tarihi gecti artik herseyi bastan baslamam gerekiyor yurt disindayim.. inanin cok boguldum bir sürü param, zamanim gitti ama olmadi :KK43: kimse de sürdürmedi adam gibi ailem deki herkes sinir hastasi :KK43:
istedigim cogu sey olmuyor bir türlü hayatimda ve bu durumdan bana gına gelmeye basladi. En basit örnek verecek olursam sevdigim beni sevmez onla olmaz beni seveni ben sevemem. Bir okulu cok isterim olmaz sonra yillar sonra olur ama imtihani agir olur. Artik birsey dilemeye istemeye korkar oldum inanin cok skldim.. sessiz sakin icime kapandim kimseye de anlatamiyorum.. ne ilgi görüyorum ne de islerim rast gidiyor. 2 hafta sonra da sinavlarim basliyor cok korkuyorum buda olmazsa diye. Tek umudum burada Türk bir yere is basvurusunda bulundugum yer. Orda ki yetkili kisi iyi insana akilli insana benziyorsun dedi seni cok sevdik dedi ve sinavda basarili olursam belki olur ama ona da ihtimal veremiyorum. Bu ise tam 20 kisi basvurmus. Bunu da istiyorum ya kesin buda olmaz.. anlicaniz depresyona girdim ehliyeti kaybettigimden beri agliyorum ve moralim sıfır.. annem babam neyin var diyip duruyorlar onlara da diyemiyorum bugün babam insallah alirsin dedi sinavi konusunu acti ;( anlatamam bu sefer de kazanamadim diyemem :KK43:
Ben de bir 4-5 yıldır hayatım durmuş gibi hissediyorum. Galiba dua etmek ve sabretmek gerek. Allah sabrımızı siniyordur belki de...

Konu sahibi uzulme bende 2.sinde aldim. Ama pratikten geciyor ehliyet kesinlikle. Dert etme dua et diye cok sevdigim bir soz var.. sende dua et hersey duzelir

Rica ederim . Sana hayatımla bir kesit anlatmak istiyorum : Üniversite sınavına 3 sene hazırlandım o kadar çok çalışıyordum ki gece 2 bazen 3 bulurdu saatler. Ciddi bir performans sarf ediyordum. Sınav anı geliyordu elim kolum sanki bağlanıyordu. Bildiğimi de heyecandan karıştırıyordum. Neyse 3. yılımda istediğim bölümü kazandım. Sonra Kpss olayı başladı hayatımın son sınavı ama Kpss'ye çalışınca hiç kafama takmadım aman dedim basit bir sınav Öss daha zordu. Kpss'ye günde 6 saat çalışıyordum yaklaşık 8 ay çalıştım düzenli bir şekilde ama kafamda hep basit bir sınav derdim. Basit bir sınav diye diye sınava girdim. Sınavım o kadar rahat geçtik ki dedim herhalde hepsini yanlış yaptım:KK53: Ama sınav sonucu açıklandı 84 almıştım :KK45:sonra atandım. Demem o ki gözünde bir şeyi ne kadar büyütürsen strese girersin o yüzünden elinden geleni yap , rahat ol gerisini Allah'a bırak . Emin ol ne istersen sahip olursun.

Rica ederim . Sana hayatımla bir kesit anlatmak istiyorum : Üniversite sınavına 3 sene hazırlandım o kadar çok çalışıyordum ki gece 2 bazen 3 bulurdu saatler. Ciddi bir performans sarf ediyordum. Sınav anı geliyordu elim kolum sanki bağlanıyordu. Bildiğimi de heyecandan karıştırıyordum. Neyse 3. yılımda istediğim bölümü kazandım. Sonra Kpss olayı başladı hayatımın son sınavı ama Kpss'ye çalışınca hiç kafama takmadım aman dedim basit bir sınav Öss daha zordu. Kpss'ye günde 6 saat çalışıyordum yaklaşık 8 ay çalıştım düzenli bir şekilde ama kafamda hep basit bir sınav derdim. Basit bir sınav diye diye sınava girdim. Sınavım o kadar rahat geçtik ki dedim herhalde hepsini yanlış yaptım:KK53: Ama sınav sonucu açıklandı 84 almıştım :KK45:sonra atandım. Demem o ki gözünde bir şeyi ne kadar büyütürsen strese girersin o yüzünden elinden geleni yap , rahat ol gerisini Allah'a bırak . Emin ol ne istersen sahip olursun.
masaAllah azmine hayran kaldim :))) aynen haklisin cogu seyk gözümüz de büyüttügümüz icin böyle oluyor. paylastigin icin tesekkür ederim mutlu sona ulasmana sevindim :))

Rica ederim bence sende mutlu sona ulaşacaksın . İçimden öle hissediyorum çok az kaldı azıcık daha dayan sadece :oops:
insaAllah ya :( cok sagol.. smdi 4. sinava girmem icin sil bastan yapip bazi kurslari yapmam lazim ondan snra yine biraz hocayla sürüp tekrar sinava girmem lazim :( ömrümden ömür gitti ama hayirlisi tabii..

insaAllah ya :KK43: cok sagol.. smdi 4. sinava girmem icin sil bastan yapip bazi kurslari yapmam lazim ondan snra yine biraz hocayla sürüp tekrar sinava girmem lazim :KK43: ömrümden ömür gitti ama hayirlisi tabii..

Şöyle düşün tüm bilgiler sende mevcut mutlak unutma yok. Sadece tekrar edicen pratik yapıcan. Başarırsın sende o ışık var. Allah nasip etmeyeceği şeyi kulun içine istek olarak koymazmış. Demek ki senin nasibin olucak . Rahat ol sadece.

Şöyle düşün tüm bilgiler sende mevcut mutlak unutma yok. Sadece tekrar edicen pratik yapıcan. Başarırsın sende o ışık var. Allah nasip etmeyeceği şeyi kulun içine istek olarak koymazmış. Demek ki senin nasibin olucak . Rahat ol sadece.
hafif unutkanlik var bende :)) ama yok bu sefer daha kafa veririm.. bende o isigi nasil gördün :)))) insaAllah ya hayirlisi ile nasip olur :/

Merhaba H hayatisir1234 , tüm isteklerin kisa zamanda gercekle$ir in$allah.
Ehliyetle alakali bir$eyler söylemek istiyorum, sanirim Almanyadasin, Almanyada ehliyet almak yeteri kadar sürü$ dersi almadan zor maalesef, tabii ki ders haricinde bir yakininla ekstra cali$ma yapmadigin takdirde.
Ben söylerken utaniyorum ama 90 dakikadan 37 ders alarak girdim sinava mesela, cünkü sifir bilgiyle kursa ba$ladim, arabamiz yoktu, ekstra birisiyle cali$acak imkanim yoktu, mecburen bolca ders aldim..
Biraz fazlaca ders al derim, zaten her sinava girmek istediginde 200 euro ödeniyor sanirim, sinav parasi verecegine derse para öde derim, sinavda kurallara uymak kadar ki$inin kendine güveni ve heyecan durumu cok etkili oluyor, kücük hatalar yapsan bile, her$ey bitti diye dü$ünme,elin ayagin birbirine girmesin, bir$ey olmami$ gibi devam et.

Payla$mak istedim, cani gönülden almani dilerim, ba$arilar, kolayliklar :))

Back
X