neden istemiyor

Ben şunu anlamıyorum ben eşimin msn face şifresini biliyorum telefonu gözümün önünde karıştırırım vs yapacak olan adam her şekilde yapar
benim arkadaşımın başına gelmişti onun eşide erkeklerle çalışıyor bigün habersiz işyerine gitmiş eşi öğle yemeğindeyken eşini bekleyeceğini söylemiş ayrı odası falan yok
çekmecesini açmış bi telefon bulmuş kapalı içindeki sim karttan telefon numarasını almış akşam eve gidince aramış telefon hep kapalı ertesi gün aramış gizliden eşi açmış telefonu
yani adam eşinden gizli telefon almış iş yerinde bırakmış içinde varsa önüne geçilmez bunu bilir bunu söylerim.

yoo haklısın kesinlikle yapan mutlaka bir şekilde yapar,bende sana katılıyorum

iyi de eşinizin iş yeri hastane yoğun bakım servisiymiş, elini kolunu sallayan giremez ki oraya
hemşire/personel/doktor hiç birinin eşini gördüğümü hatırlamıyorum ben
ha ekstra bi durum olur atıyorum anahtar vericektir ona gelir 2 dk uğrar
ama ziyarete gitmelik bir yer değil ki yoğun bakım servisi
tehdit eder gibi algılamış haber vermenizi de
ya saçma bi bahaneyle 2 dakika uğrayacaktınız ya da hiç gitmeyecektiniz
önceden haberli gidilecek bir yer değil yani.
eşiniz ne işle meşgul?

bence normal bir tepki
erkek kardesim muhasebe ofisinde calisiyor elemanlarin hepsi erkek
bir gun evde tel.ini unutmus bizden getirmemizi istedi. bende ok dedim. hem is yerini goruruz bir cay soylersin vs
kardesimin tepkisi gelmeyin ne cayiymis o gidin cafede icin
hatta ofisine yaklastigimizda aramistik geliyoruz diye. disari cikmisti biz girmeyelim diye iceri
nisanlisini ve beni istememisti. senin esinde buyuk ihtimal kiskancliktan yapmistir
hem gitsen bir sey goremezsin senin gelecegini biliyor temkinli davranir oyle bir seyi varsa bile
bence emin olmak istiyorsan ustunden zaman gecsin unuttur oyle yap yoklamani

iki ihtimal var kötüden başlıyayım...1.si orda görmenı istemedıgı bir durum vardır..2.si eşin cidden masumdur ve senın sözünü onu kontrol etmek amaclı algılayıp güven duymadıgını düşünmüştür ve tepki vermiştir..hemen ön yargılı olmamak gerekıyor..

Konuyu baştan sona okudum. Bir kaç ihtimal var. Çok iyimser olmak iyi değil elbet ama çok kötümser olmanızı da tavsiye etmem. Öncelikle iş yerinde sizi görmesini istemediği erkekler olabilir. Arkadaşlarından kıskanma eğiliminde olabilir. Yada tersini düşünelim, sizinle karılaşmasını istemediği bir kadın da olabilir maalesef.

Bence bu konunun tek bir çözümü var, zamana bırakmak. Gidip gitmemek size kalmış lakin konuyla eşinizi bir daha sıkmayın, eğer kötü birşey varsa daha dikkatli olmasına, yoksa evliliğin yıpranmasına sebep olabilirsiniz.

Gönlünüzü ferah tutun derim ben...

Bence bosuna üzülmüssün bazı erkekler takıntılidır öyle işle eşi muhakkak ayrı tutarlar
mesela benim eşim erkeklerle calısıyor işyerinde sadece 65 yaşında bir kadın haricinde
bayan calısan yok ama yinede benim uğramamı istemez hem yoğun bakımda ziyaret bencede
abes eşinizde öyle düşünmüşdür

yoğunbakım ortamı farklıdır sen ne iş yapıyosun bilemiyorum ama bence kötü algılama derim.bende eşimle aynı bölümde çalışırken o hastaya bakmaya geldiğinde huzursuz olurdum farklı burda anlatamayacağım nedenler yüzünden.yoğunbakıda işler farklı yürür.senin statün anladığım kadarıyla eşinden daha yüksek.erkeklerde bu çok görülür.bazen yoğunbakım ortamındaciddi durumlarda ast üst ilişkisi hakim olur.bi başkasının örnek veriyorum ona karşı emrivaki konuşmasını görmenden rahatsız olabilir.daha birsürü şey.ben iyimser düşünmek istiyorum arkadaşım.msn face şifresini biliyon tel elinde daha ne olsun

şimdi konuyu kapat ve mutlaka bir süre sonra oraya habersiz git.bunu çok sık olmasa da arada bir tekrarla.tabi sık olmasın o zaman hoş olmaz.

bende bu durumlara anlam veremiyorum.geçen günde bi konu vardı arkadaş kapalıydı eşi iş yemeğine götürmek istemiyordu falan filan...

ben haberli,habersiz sürekli giderim.bi de izin mi alıcam ben eşiyim yahu....en güzel kıyafetlerimi giyerim süslenirim yoğun bakımda olsun ne olacak 5 dakika bile olsa uğrarım.izin günümde eşimle gideriz işine...biraz rahat olsun arkadaşlar...kendinize güvenin...

eşim yogun bakımda sağlık memuru

Ben de hic sevmem isyerine es, anne baba ziyareti. Bence altinda bir sey aramayin.

Neticede orasi is ortami, supheleneceginiz bir sey olsaydi siz usteleyince peki gel demezdi.

İş yerine ziyaretten bende pek hoşlanmıyorum ama eşim direk hayır gelme dese bozulurum.
Yoğun bakım için birşey diyemeyeceğim , o ortam çok farklı..

yani nasıl bir art niyet? aldatma mı? eğer bu olay tesadüf midenizi bulandırmasaydı o halde uyuyor mu olacaktınız?
siz eşinizi tanımıyor musunuz? gerçi ne kadar iyi tanısak da neler çıkıyor o başka bir şey de en azından bu konulara ne kadar meyili var bilmeniz lazım. ayrıca hiç çalıştığı yere gitmediniz mi ya da oradan tanıdık birileri yok mu ailece görüştüğünüz filan?

Bunun altında bir şey aranacak, abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum

Evlisiniz ama daha önce hiç işyerine gitmemişsiniz, ziyaretinize alışık olmadığından böyle tepki vermiş olabilir.

Ayrıca bende çalışan biri olarak, sevmem öyle ziyaretleri, iş yerine ziyaret olmaz, hani bir mecburiyet olur da uğrar insan ama keyfi ziyarete gerek yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…