Arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var. İkimizde işini gücünü almış yaşını almış insanlarız. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Erkek arkadaşım tanıştığımızdan beri ciddi yaklaştı olaya, bunu da açıkça belirtti. Aramızda kmlerce mesafe olmasından dolayı işi çok fazla uzatmak istemediğini 15 tatile nişan yaza da düğün gibi şeyler düşündüğünü ima etmişti. Yaza 1 senemiz dolmuş olacak demişti. Ben de evlilikten korkan bi insandım, anne babamın boşanmış olmasından fazlaca etkilendiğim için çok yeni herşey dedim bi dur bakalım dedim. Neyse 4 ay sonunda yaptıklarıyla hareketleriyle üstün gayretiyle benim korkularımı yenmemi sağladı evliliğe olumlu bakmamı sağladı. Artık öyle ki 25 yaşına geldim çeyizlik hiçbişey yok kenarda diye bişeyler bakmaya bile başlamıştım ufak tefek. Herşey gayet güzel derken, erkek arkadaşım inşaat halindeki evini dahi bizim için yaptırmaya başlayıp altın biriktirmeye başlamışken annesiyle tanıştırmışken bişeyler pat diye değişiverdi. Benim olduğum şehre geldi. Birlikte birkaç gün geçirdik. Aramızda olumsuz bir şey yaşanmadı. Beraber yemek yaptık temizlik yaptık tv izledik kitap okuduk herşey öyle güzeldi ki evlilik provası gibi. Gayet memnun ayrılmıştı. Yani ben öyle sanıyordum. Buradayken konusu bi şekilde açıldı aceleye getirmeyelim evlilik işini 2-3 yıl bekleyelim aceleye getirmemek iyidir dedi. Bu benim zoruma gitti. 20 saatlik mesafe var aramızda onun işi benim işim derken en erken 3 ayda bir buluşabilme şansımız var bende bu şekilde 2-3 sene yürümez zor olur bu kadar mesafeden dedim evlenme merakım yok ancak sadece ısrar eden ikna etmeye çalışan sen, korkan ben değil miydim benim korkularım geçtikten sonra mı fikrin değişti dedim. Zoruma gitti hareketi. O da zaten ben hep öyle diyordum öyle düşünüyordum yanlış hatırlıyorsun dedi geçen yaz kıyafet mevzusundan bi tartışma hatta ayrılık yaşamıştık kıskançlık yapmıştı ama çözmüştük söz vermişti karışmayacağına hatasını anlayıp özür dilemişti ve gerçekten de bir daha aynı konuda sorun yaşamadık hiç. Şimdi yaz gelsin bi bakalım yaza neler olacak sen gezmeye gidince tatile gidince bazı şeyleri aşabilecekmiyim görelim dedi iyice çıldırdım. Biz o konuyu aştık sanıyordum dedim. Deneme tahtası mıyım ben dedim. Bu kız beni bekler nasıl olsa havalarında mısın sen dedim. Aşamazsan nolcak hadi güle güle mi dicrksin çaldığın zamanıma ne olacak dedim falan saydırdım anlayacağınız. Buraya geldikten sonra oldu herşey Bi şey mi oldu bişeyden rahatsız mı oldun açıkça söyle dedim hayır evini de beğendim yaşam tarzını da beğendim gayet de güzel vakit geçirdik dedi. Sorun ne o zaman deyince sorun yok diyor. Benim canımı sıkan süre değil. Fikrinin birden değişmiş olması. Bu bende olumsuz değişimlere sebep oldu eski evlilikten korkan evlilik istemeyen halime döndüm ek olarak sevgilimden de soğudum şimdi de peşimde dört dönüyor ama konuşmak dahi istemiyorum soğudum soğuk davranıyorum farkında özür de diledi uğraşıp duruyor şiirler yazmalar uzun mesajlar güzel sözler vs ama ne fayda... Sizce bu adam beni oyalıyor mu? Gören de sanır evlilik diye tutturdum söyleyip duran kendi beni hazırlayan kendisi aileme anlatmıyorum durumu diye başımın etini yiyen de kendisiydi annesiyle tanıştıran da kendisiydi hazırlıklarını yap yaza seni bu tarafa alalım diyen de kendisiydi şimdi duruma bakın napmalı şuan direkt kendimi çektim soğuk ve uzak duruyorum ama trip de yapmıyorum. Normal konuşuyorum ama eski sıcaklığım yok ve samimiyetim de yok mümkün olduğunca kaçıyorum bahanelerle çünkü düşünmem lazım kafam karıştı oyalıyor mı niyeti ciddi değil de öyle vakit mi geçiriyor diye düşündüm hiç evlilik niyetim yokken aklıma sokup birden dönünce kafamda saçma sapan düşünceler oluşmaya başladı nasıl davranmalıyım sizce